⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 473
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Доживях да видя и бг агитка в топ 5 ултрасите на седмицата  Simple Smile

Зарята на ЦСКА срещу Локото е на 3 място, пред нас са само Звезда и Партизан и дежурните мароканци.

Скрит текст:

Браво! Hands Clap

Скрит текст:
Само сега да не стане сакатлък в Бистрица, че на този малък стадион, дАли са само 200 места на ЦСКА, МВР ще охранява. Не знам.

# 361
  • София
Феновете на ЦСКА доказаха, че са интелигентни и не се поддават на евтини провокации.

Няма да има нито един фен на ЦСКА.
Защото усетиха, че Бг тумора или Лудогорец 2 търсят именно провокация с цел тежки наказания за ЦСКА.
Е, няма да ги огрее.
И сега много хейтъри на ЦСКА ги е яд. Шах и мат от сектор Г, хаха. 😎

# 362
  • София
Бе изтеглен жребия за 1/4 финалите и полуфиналите в ЕКТ.

Шампионска лига

1/4 финали
Реал Мадрид - Челси
Бенфика - Интер
Манчестър Сити - Байерн Мюнхен
Милан - Наполи

1/2 финали
Бенфика - Наполи
Реал Мадрид - Манчестър Сити

Финал
Наполи - Манчестър Сити

ФОРЦА МАДЖИКО МИЛАН! 😈
Ако преодолеем супер отбор на Наполи ние ще сме на финал, а там вече в един мач всичко е възможно...

Лига Европа

1/4 финали
Манчестър Юнайтед - Севиля
Ювентус - Спортинг Лисабон
Байер Леверкузен - Юнион Сент Жил
Фейенорд - Рома

1/2 финали
Спортинг Лисабон - Манчестър Юнайтед
Рома - Байер Леверкузен

Финал
Манчестър Юнайтед - Рома

Специалния ще доведе на стадио Олимпико и Лига Европа след Лигата на Конференциите! 😈🙄

Лига на Конференциите

1/4 финали
Лех Познан - Фиорентина
Гент - Уест Хям
Андерлехт - АЗ Алкмаар
Базел - Ница

1/2 финали
Фиорентина - Ница
Уест Хям - АЗ Алкмаар

Финал
Фиорентина - АЗ Алкмаар

Скуадра Виола взима с лекота купата!  😈
С една дума очаквам тотална италианска доминация този в ЕКТ.
Шампионската лига е за Наполи или Милан ; ЛЕ е за Рома, може и Юве ; ЛК е за Фиорентина! 😎😛

# 363
Хич не си пристрастен, не. Joy

Уау, буквално 4те по-слаби са се паднали в един поток и 4те по силни в другия.

Все пак се надявам Бенфика да спечели. Шансовете вече им станаха от 1 на 3%. Sweat Smile

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 20:45 от Сам Нийл

# 364
Цитат
Сега и Наполи и Интер дано да се класират и ще гледаме цели 3 италиански отбора на 1/4 финал в ШЛ. 😈
Ренесанс на Калчото се наблюдава. С най много отбори в 1/4финалите в 2-та най силни евротурнира не са били сигурно от 90-те. В последните десетилетия се спори Висшата Лига или Ла Лига е най силното първенство. Но с това представяне в Европа, Серия А също влиза вече в тоя спор. Изобщо като че ли Калчото се връща в златните си времена от края на 20 век, когато е най силното първенство. Доста вероятно е да има италиански отбор на финала в ШЛ. При по различен жребий можеше да има и италиански финал. Но жребият ги нареди всички италиански отбори в един поток. Само Бенфика може да спре италианският ренесанс в Европа. Не е изключено да има и 3 италиански победителя в евротурнирите този сезон. В ЛЕ са Рома с Мауриньо който знае как се печелят евротурнири. Вече има европейски трофей с Рома, не пречи още един да вземе. Ювентус също може да спечелят ЛЕ и през нея да се класират за ШЛ. Фиорентина пък е основен фаворит в ЛК. Изобщо много успешна година за Италия в Европа. Като че ли се връщат към края на 20 век, когато Калчото е било най силният футбол.

# 365
  • Манчестър
МанЮтд имат потенциално сгъстена програма.

28 Май - последен мач в Премиер.
31 Май - финал Лига Европа
3 Юни - ФА купа финал.

# 366
Здравейте, тема за европейското ще има ли или за квалификациите не?
Да кажа - не освиркахме химна на Черна гора, много се изкефих!

Дяволче, с тоя финал на Лига Европа няма да се разберем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 367
  • София
Не, тема за квалификациите няма да се прави. Тук ще си коментираме. Чак за ЕВРО 2024 ще направя тема (живот и здраве).

Много ме е яд снощи за загубата на Италия от Англия.
Много лошо начало. Не може така. Манични донесе европейската титла и това ще остане завинаги в историята, но след това твърде много провали и промени по състава и всичко бе изгубено. Като гледам отборите в групата второто място не би трябвало да е проблем за Италия. От Англия всички ще губят, а и Италия винаги може да бие Англия като гост. Не виждам с какво англичаните превъзхождат. Снощи имаха късмет, че Италия бе немощна и не натисна като хората.
И защо по дяволите мача се игра на чужд терен? Т.е. в Неапол???
Докога онези тиквеници от федерацията ще се подиграват с националния отбор, който вечно странства из цяла Италия, вместо да играе само и единствено на стадио Олимпико, неговия дом или пък на Джузепе Меаца, където имат убийствена статистика в официални мачове!

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 10:13 от Diavolo

# 368
Загубата на италианците да не би да е някакъв тактически ход? То всъщност ако не беше дузпата нямаше да е загуба.

# 369
  • София
Не е тактически ход. Англия са си много, много силни. Финалист преди две години на евро 2020(1), отпадане от Франция на 1/4-финала преди няколко месеца на световното…. Според мен, без да съм им ден, Англия са си фаворит за титлата догодина.

# 370
  • София
Бореха се лъвовете. Ама уви, нулево КПД. Един Десподов не стига. А дори и той не е този лидер, който би трябвало да бъде. Напълно заслужена победа на черногорци.

Куман с брутален дебют, НО. Нидерландците играха срещу най-добрия отбор в света и без куп титляри по различни причини. Реално 6, 7 човека ги нямаше.

Не очаквах, че Белгия ще бие в Солна. За мен малка изненада. Явно шведите са го закъсали здраво. Имаше тенденция още от предния цикъл. Ще е много интересна борбата с Австрия за второто място в групата. Белгийците играха много добре. На практика това е добре познатия ни отбор, но без куп отказали се слани ветерани и някои взривни таланти вместо тях. Белгия трябва да се следи внимателно, защото потенциал винаги е имало. Да видим дали в треньора е бил проблема...

Не очаквах, че и чехите така лесно ще смачкат поляците.

Много прави първи два кръга. Липсват ми осорваните до последно мачове, драмите. Общо взето победи с по 2, 3 гола разлика за фаворитите... Най-напрегнато бе на Италия и Англия второто полувреме.

Колкото до това кой е фаворит на ЕВРО 2024. Категорично не е Англия. Франция е. До доказване на противното.

# 371
  • София
Франция не е най-добрият отбор на света, засега короната е в Аржентина (до доказване на противното има още 3 г Wink )

За България съм съгласен, но предпочитан тези голобради момчета да се обиграват. БФС излишно напряга като поставя нереалистични цели като класиране. Само да си спомним златното поколение бяха на по средно 28 г, когато за пръв път се класираха на голям форум.

Радвам се как Лукако разкости Златан и компания. Не разбрах за Полша Лева игра ли вчера?

# 372
  • София
Игра ама нищо не направи.
Мбапе и Роналдо с 2 гола се отчетоха.

# 373
  • София
Ясно, да. Полша странно закуцука нещо.

Меси с 1 гол се отчел

# 374
  • София
Тежко крушение в Будапеща, ама едва ли някой е очаквал нещо различно... Добре, че маджарите спряха да играят през второто полувреме...

Франция игра доста аристократично и типично за Дешан, но и по принцип в Дъблин се играе много трудно. Смело мога да кажа, че ако Майк Менян бе на вратата в Катар, то Франция щеше да е световен шампион!

Вундертима с много важен обрат и ключов късен гол.

Сърбите изклатиха черногорците по сръбски с късни голове.

Очаквах от нидерландците да порят мрежата, а не от шведите... Ама при лалетата има доста липси.

И изненада в Кишинеу, където Чехия не успя да победи Молдова, ама тази група е много слаба и ялова и трябва да стане чудо, че да не се класират чехи и поляци.

Полша с адски грозен и импотентен футбол. В голяма криза са в атакуващ план, но извадиха късмет с тази група. Албания имаше по-чистите положения през второто полувреме.

Вчера обаче бе големия шок, с този обрат от 0-2 до 3-2 на Казахстан над Дания. Червения динамит гръмна ама датчаните се самовзривиха този път... Изравнителния гол бе истински красавец.
В тази група е лудница, аз лично стискам палци на Дания и Финландия, защото имат потенциал за изненада на Еврото, докато словенците ми се виждат много ялови.

Общи условия

Активация на акаунт