⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Левски според мен много напрежение сами си вкараха, с приказките за сини приказки, какви големи пари ще вземат при евентуално влизане в ЛК и прочие. Отделно освен публика, фенове, дори букитата наляха масло в огъня, правейки Левски чак такъв фаворит за какъвто го обявиха. Това вкара още напрежение в отбора че ще е страшна тъпня да отпаднеш от Хамрун и шанса за големите пари, и то след като си отстранил ПАОК. Не им завиждам на феновете на Левски. Grinning Но пък им завиждах след старта в Европа на ЦСКА и Левски. ЦСКА една мъка беше с Гъорче Петров в първият мач, а Левски тресна здраво ПАОК и направи летящ старт в Европа, и си направиха егати празника на фона на сивият и скучен старт на ЦСКА с Гъорче Петров в първият мач. Сега ЦСКА сътвори история ставайки първият български отбор в цялата ни Европейска 60 и кусур годишна история отстранявайки съперник след загуба вкъщи в първият мач, а Левски направи най тегавото отпадане в цялата ни клубна евроистория. Не казвам най срамното, защото отдавна футбола вече не е като едно време. Разликите между малки и големи е много малка, и всеки може да бие всеки. Да се сетим например че Реал М в годината в която за пореден път стана Европейски шампион минавайки през кой ли не гигант, Челси, ПСЖ, Сити, Ливърпул, падна от Шериф в ШЛ. Дето тука сигурно едно 70, 80% от феновете ще сбъркат от коя страна е Шериф (Молдова). А и отсраняването на ПАОК и след това отпадането от Хамрун на Левски е пример за същото, разликите във футбола все по малки и по малки и силите се изравняват.

Аз си мисля че ЦСКА има шансове срещу Базел. Не са за отписване. Ще си излязат от позицията на аутсайдер, срещу по богат и играещ в много по силно първенство отбор, което е плюс за ЦСКА. Напрежението ще е върху Базел, за тях ще е задължително елиминирането на ЦСКА. За Лудогорец пък голямо значение дали ще влязат в ЛЕ или ЛК според мен няма. Парите в ЛЕ са повече, но пък в ЛК шанса за пробив, трупане на точки и стигане далече са по големи. Та от тая гледна точка, каквото и да стане с Жалгирис, все е добре. Важното е ЦСКА да излязат с мисълта срещу Базел че целта вече е постигната, коефициента още набъбна, самото стигане до тук е успех, и каквото сабя покаже. Излязат ли без напрежение и мисъл за влизане в ЛК, като нищо за втори път за 3 години могат да отстранят Базел, пък ако не успеят здраве да е. С новият по висок коефициент догодина пътя към големите европейски мачове ще е по лесен.

На мен между другото ми харесва как се развива последните години ЦСКА, според мен феновете бъркат че бойкотират Ганчев. Да, все още не сме катурнали Лудогорец от трона в България, но в Европа отбора се представя добре за нивото на целият ни футбол, и трупа и за себе си и за България коефициент, показва постоянство, показва и характер. А и финансово отбора се управлява добре, не харчи повече отколкото печели, и не задлъжнява. За мен ЦСКА се развива правилно. Рано или късно ще бъде катурнат Лудогорец, никоя доминация не е вечна.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 17:44 от Никола Тесла

# 271
  • София
Според мен Левски просто трябва да приемат мъжки загубата и да не търсят под вола теле.
Не сме да помечтая, че ЦСКА ще отстранят Базел. Дано!

Левандовски с голям шанс за Златната топка според пресата.

# 272
Бензема според мен трябва да я вземе. Той направи чудеса за Реал тази година. Без неговата игра и безброй важни голове във всички важни мачове, нямаше да спечелят ШЛ. Той се превърна в новият Роналдо за Реал, след напускането на Роналдо. Левандовски също заслушаваше Златна топка предните години, ама него го прецакаха и не му я дадоха там около Ковида, когато решиха да не я връчват изобщо. Друг играч който се сещам последните години че трябваше да вземе Златна топка а не взе е Нойер. Когато Германия стана Световен Шампион трябваше той да я вземе, но поначало вратарите не са на почит за Златната топка. Само Яшин я е взимал в години когато не се е давала на играчи извън Европа, иначе по времето на Пеле нямаше да я вземе. Пеле и Марадона между другото по тая причина нямат Златна топка а заслуважат по 5, 6 като Роналдо и Меси.

# 273
  • София
Няма как да е Лева. Бензема ще е

# 274
  • София
Скрит текст:
Бензема според мен трябва да я вземе. Той направи чудеса за Реал тази година. Без неговата игра и безброй важни голове във всички важни мачове, нямаше да спечелят ШЛ. Той се превърна в новият Роналдо за Реал, след напускането на Роналдо. Левандовски също заслушаваше Златна топка предните години, ама него го прецакаха и не му я дадоха там около Ковида, когато решиха да не я връчват изобщо.
Друг играч който се сещам последните години че трябваше да вземе Златна топка а не взе е Нойер. Когато Германия стана Световен Шампион трябваше той да я вземе, но поначало вратарите не са на почит за Златната топка. Само Яшин я е взимал в години когато не се е давала на играчи извън Европа,
Скрит текст:
иначе по времето на Пеле нямаше да я вземе. Пеле и Марадона между другото по тая причина нямат Златна топка а заслуважат по 5, 6 като Роналдо и Меси.
Затова наскоро се заговори за отделна класация за вратари.
Не съм фен на Реал М, но Бензема е машина.

# 275
  • София
Аз съм фен на Барселона, но фактите са си факти....реалностите са си реалности.

# 276
Любопитна статистика за ЦСКА. Която показва че ЦСКА се развива правилно, относно това което писах по назад че се развиват правилно, и феновете бъркат според мен относно бойкота срещу Ганчев.

МАЧОВЕТЕ НА ЦСКА В ЕВРОПА ПРИ ТОВА РЪКОВОДСТВО:

Скрит текст:
СЕЗОН 2018/2019, ЛИГА ЕВРОПА: ЦСКА - Рига 1:0, Рига - ЦСКА 1:0 (3:5 след дузпи), ЦСКА - Адмира 3:0, Адмира - ЦСКА 1:3, ЦСКА - Копенхаген 1:2, Копенхаген - ЦСКА 2:1

СЕЗОН 2019/2020, ЛИГА ЕВРОПА: ЦСКА - Титоград 4:0, Титоград - ЦСКА 0:0, ЦСКА - Осиек 1:0, Осиек - ЦСКА 1:0 (3:4 след дузпи), ЦСКА - Зоря 1:1, Зоря - ЦСКА 1:0

СЕЗОН 2020/2021, ЛИГА ЕВРОПА: ЦСКА - Сиренс 2:1, ЦСКА - БАТЕ 2:0, ЦСКА - Б-36 3:1, Базел - ЦСКА 1:3, ЦСКА - Клуж 0:2, Рома - ЦСКА 0:0, Йънг Бойс - ЦСКА 3:0, ЦСКА - Йънг Бойс 0:1, Клуж - ЦСКА 0:0, ЦСКА - Рома 3:1

СЕЗОН 2021/2022, ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: ЦСКА - Лиепая 0:0, Лиепая - ЦСКА 0:0 (1:3 след дузпи), ЦСКА - Осиек 4:2, Осиек - ЦСКА 1:1, Виктория (Пилзен) - ЦСКА 2:0, ЦСКА - Виктория (Пилзен) 3:0 (след продължения), Рома - ЦСКА 5:1, ЦСКА - Бодьо/Глимт 0:0, ЦСКА - Зоря 0:1, Зоря - ЦСКА 2:0, Бодьо/Глимт - ЦСКА 2:0, ЦСКА - Рома 2:3

СЕЗОН 2022/2023, ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: Македония ГП - ЦСКА 0:0, ЦСКА - Македония ГП 4:0, ЦСКА - Сейнт Патрикс 0:1, Сейнт Патрикс - ЦСКА 0:2, ЦСКА - Базел, Базел - ЦСКА...

Внушителен списък. 40 европейски мача за 5 години. Аз бих казал че последните години ЦСКА по нищо не отстъпва като европейско представяне и успехи на Лудогорец. Даже бих казал че една идея по добре от Лудогорец се представят в Европа през последните години. Имат мачове с които Лудогорец не може да се похвали. Победата и равният срещу Рома. Последните години не мога да се сетя Лудогорец да е побеждавал отбор от такъв мащаб. Спомням си че отстраниха Олимпиакос, но аз го слагам като класа някъде около Базел.  Но те в последните години нямат победа срещу гранд като Рома. Имат срещу Лацио, но отдавна. Ако се замислим победите над най знаменити отбори през 21 век, от страна на наши отбори, са тези на ЦСКА срещу Байер Л, Ливърпул, Рома, на Левски над Марсилия, Лацио , и на Лудогорец над Лацио, ПСВ. Говориме за грандове от топ-първенства. Левски има победи примерно над Киево и Удинезе, пак от топ-първенства, но не са грандове. Но в последните години наш отбор няма друга победа над гранд от топ 6 първенствата освен тази на ЦСКА над Рома. Между другото миналата ли по миналата година вече не помня Локомотив Пд на косъм беше да влезе в тоя списък на най знаменити победи над европейски топ отбори през 21 век, с победа над Тотнъм ама в края шпорите ги обърнаха, до последно водеха с 1-0.

Но да се върнем на ЦСКА, забележете единствените две отпадания заради които ЦСКА не успя да влезе в Европейски турнир при Ганчев. От Копенхаген и Зоря. Първо и в четирите мача за тези които си спомнят ЦСКА беше тежко разян от съдиите, като тогава нямаше и ВАР. Копенхаген бяха много сериозен отбор по времето когато играха с ЦСКА, редовен участник в ШЛ, даже си спомням предната ли, на следващата година бяха стигнали и до елиминации в Европа напролет. Зоря не беше от класата на Копенхаген, но там съдийските тесли бяха жестоки и в 2-та мача. От там нататък представянето на ЦСКА в Европа е чудесно за нивото на нашият футбол. Преди Ганчев такъв внушителен списък с евромачове, влизания непрекъснато в европейски турнири с отсранявания на сериозни отбори като Виктория Пилзен, Базел, Бате Борисов, Осиек, няма. От последното влизане на ЦСКА в европейски турнир преди Ганчев 2009 май беше заедно с Левски влязоха в ЛЕ, до Ганчев аз си спомням едни отпадания от Зимбру и Мура и това е, нищо друго забележително не помня. Та при него видимо ЦСКА си връща ореола на евробоец. И с оглед на тоя списък бих казал че Базел трябва много да внимават, че ЦСКА е способен втори път да ги отстрани за три години. Simple Smile И да влезе в топ 100 на Европа по коефициент в евротурнирите. При отсраняване на Базел. В момента са 103-и по коефициент. При отсраняване на Базел догодина вече ще е много възможно в този кръг ЦСКА да е поставен и да избегне съперник от ранга на Базел или Фиорентина които също бяха възможен съперник в тоя кръг.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 23:59 от Никола Тесла

# 277
  • София
Шампионска лига, 2022/2023, групова фаза

Доста интересни групи. Най-тъпата група е втора.
Болднатите отбори са мноите прогнози за тези, които ще продължат на 1/8 финалите в турнира.

Група А
Аякс, Ливърпул, Наполи и Рейнджърс

Група B
Порто, Атлетико Мадрид, Байер Леверкузен и Клуб Брюж

Група C
Байерн Мюнхен, Барселона, Интер и Виктория Пилзен

Група D
Айнтрахт Франкфурт, Тотнъм, Спортинг Лисабон и Марсилия

Група E
Милан, Челси, РБ Залцбург и Динамо Загреб

Група F
Реал Мадрид, Лайпциг, Шахтьор Донецк и Селтик

Група G
Манчестър Сити, Севиля, Борусия Дортмунд и ФК Копенхаген

Група H
Пари Сен Жермен, Ювентус, Бенфика и Макаби Хайфа

# 278
  • sf
Нямам търпение да започнат.
Сви ме стомаха за Барса, егати групата.
Допълвам се: радвам се за Лудогорец, надявам се и ЦСКА да продължат.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 21:38 от donsita

# 279
  • София
Не, не и не! Супер баламски втори гол за Базел!

# 280
  • София
Кошмар!!! Sad

# 281
Леле, каква луда, луда вечер за Лудогорец! Още не мога да дойда на себе си. Нямам търпение за жребия утре.
Не можах да гледам ЦСКА, но съжалявам, че не успяха удържат срещу Базел. Много жалко наистина.

# 282
Е, не може всеки да път да се отсранява Базел. Тая година ЦСКА си свърши работата в Европа. Още си вдигна коефициента и то стабилно. Не влезе в ЛК, ама си има и футболни реалности. Ако можеше когато си поискаме наши отбори да отсраняваме отбори като Базел, футбола ни щеше да е на друго ниво. Да имаме повече отбори в Европа и прочие.

Да видим жребият на Лудогорец. Те влязоха в ЛЕ, която след реформите си стана много силен турнир. Мини ШЛ. Не знам за Лудогорец кое е по добре, някаква бомбастична група където да играят с големи европейски грандове, да вземат много пари от тв права и да предизвикат голям интерес или по лежерна и лесна група, в която с по приемливи съперници да трупат точки и да гонят класиране в елиминациите в Европа. В ЛЕ след реформите я направиха по силна и намалиха отборите на 32, и по модела на ШЛ дори третите отбори продължават в елиминациите в Европа напролет в ЛК.

# 283
  • София
Ливърпул със сигурност ще обере точките . Милан и Челси  ми се струва като най-интересният сблъсък  в групите.

# 284
  • София
Поздравления за Лудогорец, но и аз като Ники Тесла се чудя дали е по-добре да си в ЛЕ и да те бомбят като чувал или да си в ЛК и да изпъкнеш, ако можеш.... все пак, предполагам по-авторитетно е да играеш и да си с по-добрите.

Съжалявам, че ЦСКА не продължи, за малка Бълария щеше да е изключително да има отново 2 отбора в груповите фази на втория и третия и по сила евротурнири. Но в такива именно моменти търсим кармата, ако съществува. Цяла седмица се подиграваш на вечния съперник, абе злорадстваш си направо, после цяла седмица се пъчиш, а  си свършил едва половината работа, и накрая вместо да си дадеш сметка, че Бусато и късметът са спасили отбора ти от двуцифрена загуба, червения сектор пуска рефрена, че.... Домусчиев е купил съдията на мача с Жалгирис, и затуй той свирил, видиш ли, дузпа за лудогорец, в 118-тата ...., ама чакал до 118-тата, а не я е свирил още в 90-тата, нали....колко дребна душица трябва да си, за да търсиш иглата в чуждата купа сено, но да не виждаш гредата в своето око. Вие представяте ли си някой в Европа да се занимава с Домусчиев!? Той да има такова влияние, че в плейфоа за ЛЕ, където са отбори като МАН Ю и Рома, да купува мачове?! Моля?? Че, ако беше така, щеше да си е купил влизане в ШЛ, какво да се мъчи с ЛЕ....

Общи условия

Активация на акаунт