⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 37 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Страхотни мачове за Нюкасъл, Ланс, Брага и Галатасарай. Този кръг беше по-интересен от предишния.

# 616
Здравейте,моля да дадете съвет за сайт от който да купя билети за Милан-Фрозиноне декември.Мислех от viagogo,но чета много лоши отзиви.Нямам членски карти,както се подразбира Simple Smile Благодаря на отзовалите се.

# 617
  • София
Срам и позор за Лудогорец.
Рекордна загуба в историята на клуба. 😮

За ШЛ
Невървежът за дяволите продължава. 😒
След като попиляхме свраките и направихм куп пропуски, сега в един наглед равностоен, но много здрав мач срещу Борусия, отново ние имахме по-чистите положения мача. Чисто головите, изградени след атаки и извели нападатели в чиста ситуация за гол бях за нас. Точно три. На Жиру в края на първото полувреме, когато си попречиха с Тео и през второто полувреме на Пулишич и Чуквуезе.
Първото полувреме бе с лек игрови превес за Дортмунд, а второто с лек превес за нас. Като цяло логично равенство, но ако има отбор, който да бе по-близо до трите точки, то това бяхме ние.
Добрата игра в защита обаче ми дава надежди, че няма да загубим двете тежки гостувания в Париж и Нюкасъл. Но дори и да ги загубим с 8 точки пак имаме шансове, ако победим у дома Борусия и ПСЖ.

# 618
  • София
Бях на мача.
Здрав мач се получи, хареса ми.
Атмосферата ми хареса, имаше около 25 000 / 30 000 човека.
Равенството беше заслужено според мен. По-силно начало на ЦСКА в началото с преса, но след това Левски контролираха повече топката и изработиха много красив гол. Можеха и с 2-0 да поведат дори.
И дойде глупавата грешка на Пламен Андреев в началото на второто полуврем и ЦСКА живна и според мен можеше и трябваше да вземе мача. Имахме и по-добрите положения. Но като цяло абсолютно заслужено реми в един оспорван и равностоен мач.

А пък Оливие Жиру стана вратар на Милан в последните 5,6 минути след като Майк Менян направи глупост при 5 извършени смени и ни остави с човек по-малко. И Жиру дори се намеси в един решителен момент като плонжира и изби топката от крака на нападател на Дженоа.

# 619
Според мен ключовият момент за ЦСКА беше ситуацията, в която Естрада, вместо да вкара, реши да подава на Назон. Ако там беше станало 2-1, според мен щяхме да бием, особено че в рамките на 5 минути, вместо 0-2, щеше да е 2-1, което щеше да срине психически съперника.

# 620
  • София
Според мен ключовият момент за ЦСКА беше ситуацията, в която Естрада, вместо да вкара, реши да подава на Назон. Ако там беше станало 2-1, според мен щяхме да бием, особено че в рамките на 5 минути, вместо 0-2, щеше да е 2-1, което щеше да срине психически съперника.
Точно така. Това беше пропуск на пропуските.
Не можах да намеря никъде ситуацията със засадата при първия гол на ЦСКА. Имаше ли, нямаше ли? Гидженов изобщо не отиде да гледа ВАР. Той така се беше гипсирал, че се молеше да станат 90мин + 6 и да надуе свирката. Игра с ръка подмина, не смееше и да свири много нарушения. Изобщо, нямаме съдии ние за това дерби.

При Левски ситуацията с Пламен Андреев и НикИто става сложна, да видим докъде ще я докарат с тези приятелства, поръчки, услуги и т.н.

Абе, като за 1:1 бива.

За мен по-инфарктен беше мачът във Варна. Черно Море и Локо Пловдив се изтрепаха, че накрая и гол имаше отменен, разправии, чудеса.

Гледан намесата на Оливие Жиру, много добре се справи. Smile Там вратарите и на двата отбора бяха изгонени, ама Дженоа имаха право на смени.

# 621
За любителите на футбола да кажа, че в момента по Диема Спорт дават мачът на младежите срещу Германия, ако някой иска да погледа. До момента - 20 минута, все още  е 0:0.

# 622
  • София
Уникален е Мбапе, нямам думи. Simple Smile

# 623
  • София
За любителите на футбола да кажа, че в момента по Диема Спорт дават мачът на младежите срещу Германия, ако някой иска да погледа. До момента - 20 минута, все още  е 0:0.
В този ред на мисли, да добавя, че ще е добре да се спре тази ужасна атака срещу Пламен Андреев. Казвам го като НЕфен на сините. Съсипват си талантите психически. Андреев извади много мачове на сините и ако някой върне лентата назад, ще види, че формата му падна с промяната на треньора. Нещо куца явно в подготовката му, но да се излее цялата помия само върху едно 18г момче, не им отива нито на сините фенове, нито на треньор, нито на ръководство. Николай Михайлов е на 35г. и едва ли ще пази феноменално, така че сините напрактика са без вратар, а съсипват и малкото, което имат.

Уникален е Мбапе, нямам думи. Simple Smile
Време му е да премине в друг европейски отбор, но той си знае. Сега е в апогея си.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 14:38 от missence

# 624
Младен Кръстаич: "Ако в българското първенство не играят бъ …  го закрием"
Цитат
"Има разлика между клубен и национален отбор, събрани са най-добрите футболисти от държавата. Най-важното не е дали аз ще остана, най-важното са тези момчета. Същината на проблема не е Кръстаич. Трябва да подкрепите тези момчета. Казвам го за доброто на българския футбол. Бил съм и преди в тежки ситуации и като треньор, и като играч. Успявал съм да се вдигна", коментира националният селекционер.
Цитат
Вижте в Сърбия и Хърватия колко чужденци играят и си направете сметката. Ако в българското първенство не играят българи, по-добре да го закрием. Трябва да се грижим за нашите деца. В момента аз се чувствам българин, не би трябвало аз да уреждам паспорти за българските деца. Ако това продължи като тенденция, вас скоро няма да ви има", каза Кръстаич.
Цитат
"Можете да пишете каквото искате, но това е истината, а истината понякога боли", подчерта сърбинът.

# 625
  • София
Падението и трагедията за родния ни футбол е пълна...

# 626
  • София
А довечера?
Довечера, благодарение на авторитета на г-н Борислав Михайлов, се изправяме срещу Албания, един участник, почти осигурил си второ класиране на европейско в рамките на само 8 години! Силен опонент, подобно на wolrd cup участника Иран! Ето, че започваме на играем контроли срещу качествени отбори! така се гради тим.

Стадионът на Албания, само за инфо, националният им стадион е едно малко бижу на стойност 200 000 000 долара. А те не са в ЕС, нали.....

# 627
  • София
Скрит текст:
А довечера?
Довечера, благодарение на авторитета на г-н Борислав Михайлов, се изправяме срещу Албания, един участник, почти осигурил си второ класиране на европейско в рамките на само 8 години! Силен опонент, подобно на wolrd cup участника Иран! Ето, че започваме на играем контроли срещу качествени отбори! така се гради тим.

Стадионът на Албания, само за инфо, националният им стадион е едно малко бижу на стойност 200 000 000 долара. А те не са в ЕС, нали.....
Този човек отдавна няма никакъв авторитет, за морал да не говоря. Разсипа всичко, което можа- ДЮШ, първенство, съдии, национални гарнитури, бази .... вси-ч-ко!
Разсипва и отбори.
ЦСКА са отдавна недолюбвани и "рязани" при всеки удобен случай. И на Левски не им се размина, както "лежаха" на това ухо, че имат едно 40г приятелство, така ги опукаха в Разград, че и те не разбраха откъде им дойде. Домусчиев реди първенството, защото евротурнирите за него са чист бизнес. Съдии не смеят да свирят това, което виждат. Националните гарнитури падат поголовно- U21, мъжете, U17 (жени). Кой ни хване, той ни бие. Националната база е превърната в семеен бизнес. Николай Михайлов държи ресторанта, друг от родата барчето и т.н. Сега в замяна на лиценза Левски ще принесе в жертва Пламен Андреев. Абе ......
И Раева не да прави разбори из фейса, а да се бяха хванали с Наско, заедно с феновете, да бяха застанали рамо до рамо до червените на шествието и да решат проблема. Венци Стефанов оня ден тръгнал пак да прави коментари. За какво точно се бори, при положение, че сините и белите знаем как гласуваха на конгреса? От какво точно са недоволни? От избора си? Да си берат плодовете сега. Лошото е, че националният срам е за всички ни.

# 628
  • София
Ще видите вие, всички неверници, довечера като измъкнем един хикс от коравия и почти класирал се албански тим, както авторитетът на г-н Президента на БФС ще натежи още повече! Именно той, много вероятно, да поеме на плещите си тежката отговорност да застане пред камерите след края на мача, за да посочи, че Новото начало е поставено! С хикс срещу Евро участник, това не би било никак малко! Така се градят поколения и каляват футболни мъже!

Несъмнено, г-н Младен Кръстаич ще заложи на оптималните 11 в стартовия състав, готови, както каза капитанът Кирил Депосодов, да изорат и изядат, ако трябва, тревата, но да умрат за победата!

# 629
  • София
Ще видите вие, всички неверници, довечера като измъкнем един хикс от коравия и почти класирал се албански тим, както авторитетът на г-н Президента на БФС ще натежи още повече! Именно той, много вероятно, да поеме на плещите си тежката отговорност да застане пред камерите след края на мача, за да посочи, че Новото начало е поставено! С хикс срещу Евро участник, това не би било никак малко! Така се градят поколения и каляват футболни мъже!

Несъмнено, г-н Младен Кръстаич ще заложи на оптималните 11 в стартовия състав, готови, както каза капитанът Кирил Депосодов, да изорат и изядат, ако трябва, тревата, но да умрат за победата!
Именно това ще стане, за да се спре Бербатов. Ще успокоят страстите с един Х и ще кажат "ето, тръгваме леко нагоре. Спокойно!" и феновете ще кротнат. Нищо чудно и мачът вече да е свирен, довечера просто да го изиграят за пред камерите. Защото сините взеха все повече да пишат на Бербатов за помощ (съдейки по постовете под публикациите и клиповете му), което хич, ама хич не е ок. Обединение на червени и сини е много, много опасно, защото само така може да се стигне до преврат. Това трябва да бъде потушено. Още повече, че двете загуби на U21 и мъжете са с любезната подкрепа на двама левскари- Андреев и Краев. Изобщо кашата е пълна, дъното вече ни е плитко и копаем надолу.

Общи условия

Активация на акаунт