💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 40 986
  • 896
  •   1
Отговори
# 675
  • Далечният изток
Този германец пък сигурно ще си търси жена...
Или мъж ...
Честно помислих си го Joy

# 676
  • София
ММ се оказа, че го познава Андрей. Били  са на разни състезания заедно. Каза, че последно е знаел за него, че работи в Пловдив в Захарна Фабрика и мислеше, че е в Казахстан сега. 😀

# 677
Лично аз имам сериозни очаквания на финала с баланс на топчето единия играч да е Андрей.

# 678
  • София
Спортистите останаха гладни покрай отмяната на много състезания заради ковида и искат да заработят някой хонорар. А и на тези игри какви хора да дойдат, интелектуалци ли? Естествено, че ще са спортисти, иначе как ще се справят с натоварването.

# 679
  • София
Този отбор на шампионите е доста комплексен, като жените им всичките са добре подготвени, поне засега.

# 680
Жените им са топ,хем нормални,хем приятни за гледане.Със сигурност някоя от тях ще е най-комплексната и ще стигне финала.

# 681
  • London
Тепърва ще ги видим колко са подготвени. На вид са ама на яве знае ли се ....

# 682
Александър ще е интересен играч, струва ми се.

# 683
Германеца говори празни приказки нарочно, очаквам да е добър играч...надявам се.
Загубил си е пилотската работа или Тупарев дава добри пари за участие?
Не ми е ясно как им излизат сметките.

# 684
  • Варна/Лондон
Александър ще е интересен играч, струва ми се.
Ако може и пъзели да реди, ще го заплюя и аз. 😁

# 685
  • София
Като цяло не са ги подбрали добре отборите, в смисъл такъв, че отбора на шампионите е силно фаворизиран. Един професионален спортист винаги ще има предимство, дори и да е бивш състезател и докато в една игра всичко може да стане, то в една поредица от игри всеки ден, всичко това ще лъсне, така че е логично да очкаваме повече като бройка победи за Шампионите, а от там и техния състав няма да намалява за разлика от другите отбори.

# 686
  • Варна/Лондон
Дано накрая кажат кой с какво време е между отборите, нищо чудно Неделчо и спортистите да отвее.

# 687
  • IT
Жените на жълтият отбор са най-готини.

# 688
  • Испания
Александър и Андрей ми харесват. Момичетата също стават.

Доставя ми удоволствие да ги гледам с какъв хъс тръгнаха всички.

# 689
  • София
Тази битка се очаква да е доста оспорвана.

Общи условия

Активация на акаунт