💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 41 106
  • 896
  •   1
Отговори
# 180
момите що са се обули в дълги гащи?
трябва да са по бикини/прашки.  хора ги гледат все пак Smiley

А що с червени букви? Искаш мнението ти да се забелязва повече от това на другите ли? Не, че нещо, ама този начин на “крещене” не е ок

# 181
  • София
Във визитката на гимнастичката дадоха откъс от някакво нейно участие в САЩ като дете. И наистина тя каза, че Надя Команечи я е поискала в нейната школа, но родителите й не са я пуснали.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 21:14 от yovanka

# 182
“Събуди гимнастичката в себе си, брат” 😆

# 183
  • Испания
Как и беше името на гимнастичката? Елизабет ....? Спомена нещо за Надя Команечи, но е прекалено малка да се се срещала с нея. Тя от години не се явява по турнири дори и като гост.

Каза, че й е идол, не че се е срещала. На мен ми е идол нейната конкурентка Елена ( на аватара ми ). Може и без да са ни набори все пак.....Joy  Не е отишла изобщо в Америка .....за мен тази част с разни номера и възможности бяха измислица.Stuck Out Tongue Winking Eye

Надя не тренира никой. Имат зали с мъжа й, но основно с благотворителна дейност и семинари се занимават. Никой не тренира тя.....

# 184
остават с 6, нямат шанс за повече.

# 185
Да се запиша в темата.
Изпуснах началото,  та чак сега хванах предаването. Няко, може ли да обобщи накратко какво дадоха и какво се случи да този момент, защото не разбирам каква е тази игра и какъв е този малък отбор от по 5 човека..?!

# 186
  • София
Братоев е доста зле с баланса.

# 187
Знакът от червеното знаме, което показаха преди да започнат рекламите, е по-различен от това, което снимах преди време от една реклама, и определено и от това на ловците.

Чудя се, дали няма да са примерно 6 племена, но те да речем си мислят, че са само 3. Воюват 3 племена на арената, но не знаят за другите 3, които също воюват помежду си, и не знаят за първите 3. И в двете тройки да има Резиденция, Стопанство и Дива река, и в двете тройки има Жълто, Синьо и Червено.

Това са само догадки, развихряне на въображението.

# 188
  • London
момите що са се обули в дълги гащи?
трябва да са по бикини/прашки.  хора ги гледат все пак Smiley

Този потребител си пише все с този цвят последните 10 години.....нещо като почерк.Stuck Out Tongue Winking Eye
А що с червени букви? Искаш мнението ти да се забелязва повече от това на другите ли? Не, че нещо, ама този начин на “крещене” не е ок

# 189
Няма такъв смях. Със сълзи се смях на Братоев

# 190
  • Испания

И двамата са каскадьори.

# 191
Защо се записват в такива формати като не могат по греди да ходят.. знаем, че тук поне ще има доста змейки и греди. :/

# 192
  • София
Да, вече е ясно, както и предполагах, всички отбори ще минат през тази игра.
Значи 'Шампионите' са с 6 съборени кубчета.
Браво на Боби (най-вече) и Бети.

# 193
Красима ги провали "Шампионите", защото за Братоев беше очаквано.
Борис показа класа от това племе с лек проблем в точността.

# 194
  • София

Благодаря!!!
Радвам се, че пак съм тук и благодаря за темата!

Общи условия

Активация на акаунт