💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 41 067
  • 896
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Отбора на Вечния участник болни за слава -канадеца /полякинята/ битника и ..тата не видях визитка..проспах и я?
Отбор "Чужденци".

# 331
  • София
Ай стига бе, всички преуспели, най-големи банки, фирми... То не беше блясък, то не беше чудо! И колко трудно, колко тежко, ама на, виж сега самичък/самичка съм постигнала върха.
Къса ми се сърцето от умиление....
Пък Родолюбци, на, захвърлили всичко и ей ги тук...
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже.
Не би било лошо да си посъбереш и вересиите. Щото поне 80 процента от историите са измислици премислици.

# 332
Виктория е умна, но има нещо неприятно в нея, поне на пръв поглед. Изглежда високомерна. Малко ми прилича на Йоанна от предния сезон.

# 333
Тва е отбор "Голямото добро утро"

# 334
  • Далечният изток
Дано ме опровергаят, но това племе са ми много неприятни...
Ммм да, то жертви, то чудо...

# 335
Виктория ми се струва най-нормална до тук.

# 336
Виктория също дава заявка за умна игра, и са в едно племе с Туджаров, което е напълно преднамерено програмирано от сценаристите.

# 337
Тва е отбор "Голямото добро утро"
Тия вече не ги харесвам, ама хич Joy

# 338
  • София
На тези красиви и успели "чужденци" нещо не им вярвам. Успешни, пък си позволяват да зарежат работата, която едва ли позволява дълги отсъствия, пък дори и един месец през лятото е дълго отсъствие, и да се юрнат по формати. Всички отбори с едно общо нещо - събрани все нарциси.

# 339
  • София
На мен Виктория ми заприлича на Неделя Щонова. 😀

# 340
Чудя се дали този Стоян няма да е новия Тошето

# 341
Виктория е умна, но има нещо неприятно в нея, поне на пръв поглед. Изглежда високомерна. Малко ми прилича на Йоанна от предния сезон.
Виктория ужасно много ми напомня на Радостина от първия сезон. Мисля, че ще стигне напред чрез стратегии и интересна социална игра. Но да видим...👀

# 342
Приключенци е хубаво име на племе.

# 343
  • София
Старите вече ги забравих, започвам да възприемам участниците по форматите като на фаст фудд в опаковки за еднократна употреба.

# 344
  • Испания
Виктория какво се тръшка какво била оставила! Да ѝ е опрял някой пищов в главата? Аман от мрънкачи!

Общи условия

Активация на акаунт