💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 40 900
  • 896
  •   1
Отговори
# 855
  • London
Казака си има комсомолско мислене, не виждам нищо изненадващо в тази реч от него. Ще има много от него " Ако не можеш ще те научим, ако не искаш ще те заставим". Но пък ще е железен според мен.....ще е минимум на финал, ще видим и утре де, ако не ни изненадат с някакви съвсем киборги.

# 856
Разочарована съм, че няма нито един добър плувец. Най-много харесвам игри, в които има плуване. Май само Морунов се справи горе-долу добре.
Кастингът не е лош; има пълнеж и плява, но има и обещаващи играчи.

# 857
Някои жени не спряха да се очакват откакто дойдоха. Било студено, валяло, водата била студена. Те знаят за каква игра става дума - къде са мислели, че отиват.

# 858
Първата статистика ще публикувам след края на следващата седмица, когато вече има организирана структурата на битките през сезона и имаме първия елиминиран след дуел за елиминация.
Само след една капитанска битка няма смисъл от нея в момента.

# 859
  • София

Игри на волята: България (05.09.2021) - част 1
Сезон 3 Епизод 2

Игри на волята: България (05.09.2021) - част 2

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИТЕ

а в браузър на КОМПЮТЪР, след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player

или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във  VLC player
или в   321 Media player classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
 ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 860
@Mari_Mar - Огромни благодарности за труда ти.

Смайли, дали е възможно отново във всяка седмичната тема да добавяш линкове към епизодите ?

# 861
HeartСпоред вас гримират ли ги? Чудя се дали наистина спят на плажа и ядат каквото виждаме...

# 862
Според вас гримират ли ги?
Да.

# 863
  • Далечният изток
Аз пък си мисля, че някои от дамите са с перманентен грим. Едва ли някой ще се занимава да ги гримира...

# 864
Аз пък си мисля, че някои от дамите са с перманентен грим. Едва ли някой ще се занимава да ги гримира...
Минимум пудра срещу отблясъци при интервютата.

# 865
  • Далечният изток
Минимум пудра срещу отблясъци при интервютата.
Не съм забелязала.

# 866
  • Sunshine state
Много ме дразни като кажат по визитките постигнал/а съм всичко сам/а, нямам никой зад гърба. Всички знаем какви финанси се искат да завършиш престижни колежи, а те на черното бяло викат. Тия приказки ала Пепеляшка не на нас. Доста неуважително и неблагодарно най-малкото към родителите им. На няколко визитки вече го чувам и ми става тъпо.
Кефи ме пожарникаря и руснака. От жените още нямам любимка.

# 867
Липсват ми Ники и Катя. Отивам да си намажа една веган майонеза на филия хляб Joy

# 868
  • Sofia
Ако ще има още едно племе,най-вероятно утре ще има повече от двама нови участници.
Горката мис Ели,тя и днес беше в потрес от новите-"ама и те ли ще се състезават с нас?!"
Ма не,четиримата ще сте си само до края . Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 04:59 от avi10

# 869
  • Sunshine state
Мис Ели не я виждам сред тия мастити пепелянки и културисти. Малко ми е като Ана-Мария. 😬

Общи условия

Активация на акаунт