💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 40 902
  • 896
  •   1
Отговори
# 870
Мис Ели не я виждам сред тия мастити пепелянки и културисти. Малко ми е като Ана-Мария. 😬

Ана-Мария е стандарт, и то изключително висок (сравним с олимпийска титла в нормалния свят).
Може би само Мани лекинкооо я доближава за момента.

# 871
Мен продължава да ме вълнува това дали наистина са ги оставили цяла нощ в дъжда на плажа....

# 872
  • Sunshine state
Ясмина, не знам дали някой ще може да ти отговори със сигурност какво е било.
Мани ми идва твърде вулгарна, за да я оприличавам на АМ, а Ели с нейното мяукане и скромност, баш на нея ми напомня. 😂 Знам, че е висока летва за стигане, но виждам някакъв потенциал. 🤣

# 873
  • Sofia
Хайде, за поредна година и аз се присъединявам към панаира! Grinning

Благодаря на 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 за прецизно оформената тема и на всички списващи, които я обогатявате с интересните си коментари. Heart Exl

За момента, като че ли, най-много симпатизирам на племето на Приключенците – цялостно ги чувствам най-близко до моето светоусещане.

Сред жените, най-приятни са ми Паулина и новодошлата Габриела. Поли си я нарочих за фаворит още от визитката ѝ. Споменавате, че е участвала и в някакво музикално предаване, но аз не съм я гледала там, така че нямах предварително формирано мнение за нея. Освен че очевидно е силен играч, ми допада това, че е с лежерен характер, позитивна, усмихната и дава вид на party girl.
За Габриела все още не мога да направя твърда преценка, но засега ми допада.

Що се касае до групичката на мъжете, тук се присъединявам към всеобщото одобрително мнение за Морунов. Просто за момента не мога да му намеря кусур на този човек, но времето ще покаже. Simple Smile Дано не се орезили на някакъв етап, както често се случва в такъв тип формати.

От останалите – или все още нямам впечатления, или са с негативен знак.

Русначето никак, ама никак не ми харесва. Има нещо нечисто в него. Може би той и Александър за момента водят в личната ми класация за най-антипатичен играч. Плюс Мани и Стоян, ама те са ясни.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 03:38 от Blаck Cat

# 874
  • Вестерос
Здравейте, най-сетне успях да изгледам излязлото до сега.
Харесва ми доста подборката на участниците.

Не мога да определя на кое племе симпатизирам. По-нататък Grinning

# 875
  • earth
След бърз преглед на запис, наблюденията ми:

- Сред мъжете най-добре физически са:
1. руснака
2. тест-пилота
...
3. пожарникаря

- Онези с големи мускули нямат издържливост. А има някои и без мускуки и без издържливост (напр. Братоев).

- Недялко(?) (аниматора) кефи и май го бива.

- Досега в три сезона съм видял само двама участника, които плуват правилно - Март от сезон 1 и дебелата сестра от сезон 2. Юлиян плуваше бързо, но не си спомням движенията му.

# 876
  • Sunshine state
Ще се направя на луда, ама да попитам - коя е дебелата сестра??  Юлиян си плуваше екстра, не знм как това ти убягва.

# 877
  • earth
Ще се направя на луда, ама да попитам - коя е дебелата сестра??  Юлиян си плуваше екстра, не знм как това ти убягва.

Имаше две сестри, едната луда, другата набита Simple Smile Тази дето учеше в Yale и ревеше често.

Юлиян плуваше сравнтелно бързо, но дали движенията му бяха правилни не си спомням. Отгоре изглеждаше добре, но трябва да се видят и движенията под водата.

# 878
  • Sunshine state
Ами щото дебела каза, а аз не помня да е имало дебела участничка, та за това. Юлката е и спасител, та едва ли не плува правилно.

# 879
  • earth
Ами критерии различни. А за Юлката добре; ще приема, че е имало 3 участника, които са плували добре.

ПП Това ме накара да се замисля - набит(а) по-хубаво ли е от дебел(а)? Дебелият човек може да отслабне и да се разхубавее, но набитият си остава такъв Simple Smile

# 880
  • Sofia
Имаше две сестри, едната луда, другата набита Simple Smile

Да не изпадаме в буквализми, ама "дебела" и "набита" са си две отделни понятия. Simple Smile

# 881
  • София
Морунов и Андрей са ми фаворитите засега, но още е рано.
Впечатлен съм от Неделчо, а този Алекс колкото и да ми е неприятен заради приказките му изглежда добре подготвен, защото не изглеждаше много уморен след излизането от лабиринта и по това си правя изводи.
От жените Паулина и Габриела ми се открояват. Соня направи добро впечатление днес. Бети днес разочарова с плуването, но пък вчера се справи сравнително добре. Но определено Паулина за тези два състезателни дни се откроява в сравнение с другите.

# 882
  • USA
За Йоанна говори от сезон 2.Ами..дебеличка си беше,макар към финала видимо отслабна.Спомена,че е свалила 5кг за целия й престой.
Жалко,че вече не качва видеа в ЮТ,гледах ги с интерес.

Така.Вече си имам 2-ма фаворити и това са МОРУНОВ и АНДРЕЙ.И двамата ги намирам за добри на всички елементи,Андрей ще мачка,ски бягането е брутално кардио и тялото му е научено на натоварване и издръжливост.Стана капитан с лекота и ако има нещо,което да го препъне,това ще е пъзел.

Морунов вече 2 многокомпонентни игри показва умения,издържливост и бързина.Жалко,че е в отбор на лузъри.
Жълтите Шампиони са ми любими,изглеждат най-нормални и приятни за компания.

Жените,по традиция са избрани да са декор,че нали..мъжко его,как така жена ще бие мъж на физическа битка..
Габриела за мен ще е новото Ванче.Колко е високо това момиче?!

Паулина с чудесно преставяне(неочаквано).нИделчу - много се смях на визитката му и си казвах "Страшен смотаняк,къде е тръгнал..." пък той взе,че спечели капитанската. Laughing Все още го намирам за смотаняк де.

За директно гонене са Мани, Елена(Мис фитнес килоти пък едваа се качи на понтона), Красима, Елизабет(с много слабо представяне пък 400 медала не знам си какво) и още 3-4 момичета.

Дано спойлера не е верен.

# 883
    Руснака е моя човек  Simple Smile

Продължаваме с приликите с известни личности.

-- Неделчо ми прилича на Олег Ковачев на 8-годишна възраст.

-- Елизабет ми прилича на Мария бакалова в Борат  (особено по тембъра)

-- Горилата ми заприлича на актьора Oded Fehr когато е бил по-млад:

# 884
  • Пловдив
Този Андрей е машина.
От новите харесах него, тест- пилота, Рабухчиев, Неделчо (който децата го знаеха, а за мен е неизвестен) и пловдивчанката (стори ми се забавна).
Все се чудя няма ли да вкарат Валентин Братоев. С някаква тайна мисия 🤣

Общи условия

Активация на акаунт