Отговори
# 345
Точно така е, Elanlli. Може и да чакам първо бебе, но имам опита на сетра ми за пример - две бебета гледани уж по едни и същи методи, ама коренно различни, всяко с неговия си характер и особености. Само за пример - племеничката беше бебе по учебник направо, без нощно хранене и будене през нощта като цяло почти от самото си раждане, спеше си без проблем и дълго в количката, само да има кой да обикаля с нея. Племеникът напротив и нощни будения си има редовно и в количка почна да стои повече след 6-7 м, до тогава основно в носилка и т.н.

Днес ще има онлайн лекция за кърменето с Ася Демирева, ако на някоя й е интересно.
И да ви питам - правихте ли фотосесии с коремчетата? Аз утре мисля да направя като подарък за чрд на ММ. А другия месец , като порасне съвсем , да направим една и двамата(тримата) заедно Wink

# 346
ние си правихме в нас с моя мъж ( тоест той на мен ) а началото на октомври чакам фотограф в нас за уютна семейна сессиия заедно с кучето и съпруга Simple Smile Искам една изчанчена фотосесия но така и не стигнах да нея защото никой в БГ не се нави да ми прави такова нещо и малко ме е яд ама каквото такова , да сме живи и здрави

# 347
Ирен, ние сигурно ще правим с ММ, ама първо трябва да мина на фризьор, че съм за спешно боядисване Simple Smile

# 348
Бочи, не си попаднала на правилния човек значи. Има доста фотографи в България, които обичат да работят по нестандартни проекти.
Одри, то и аз първо ще мина утре сутрин през фризьорката ми, която даже не е в нашия град Simple Smile То това май ще ми е и последното ходене преди раждането, че не знам и до кога ще мога да шофирам(надявам се до последно, че съм активен шофьор).

# 349
за жалост понеже и аз имах такова хоби познавам доста фотографи но точно в този проект никой не се нави 😂По простата причина че трябваше да му съсипя фотостудиото и съответно то и в моя джоб щеше да бръкне.
Та за това се отказах , защото нямат подходящи студия тук за тази цел.
Иначе има много добри фотографи,аз имам приятелка която прави Най добрите Ню борн  за мен в БГ Simple Smile Тя направо само там се метна и снимките са жестоки но аз сигурно няма да правя такава а по скоро ще направим пак домашна семейна уютна, още го мисля но за домашна бебешка вече си ангажирах фотограф

# 350
Заинтригува ме какви са щурите ти идеи. Няма ли опция някъде изнесено навън да ги реализирате?
Аз студийна сесия нямам от много години( за сметка на това имам огромно количество студийни от времето , когато бях активно свързана с фотографията), все са ми външни последните и утре ще наваксам.
Пускам линк за лекцията днес : https://www.facebook.com/events/382242463275944

# 351
Ирен, наистина тези пелени са супер попадение, ще са от полза със сигурност и ще си взема. Знам, че момченцата не правят толкова инфекции, ама за всеки случай и за мое спокойствие. Мерси за инфото! Flowers Bouquet

# 352

Ето я тази идея , но вече свърши , аз и приличам на кит и идеята беше с по малко коремче а сега вече и ръцете надебеляха и корема е огромен Simple Smile
Но говорих с много фотографи и всички ми отказаха тактично. Все още се чудя дали да не моля моя мъж който е с две леви за снимки но е така за инат само да видя какво ще стане.

# 353
Аз за тези пелени научих от една от лекциите за бременни и после се зачетох , че са турски и с награди за иновация.
Бочи, това е идеално за външна сесия. Моя приятелка прави подобна до изоставена сграда. Аз се чудя с ММ дали да не е външна на есенна тематика, ама ще го мислим още, а и не сме обсъждали концепция още с фотографката.

# 354
Е точно на вънка на една сграда искам да пробвам ама ще си пробвам сама с статива и мъжа само ще натиска копчето 😂
Иначе аз имам питане към по опитните майки защото с тази тема не ми се зачита и не ми се кашка , освен спирт , физ раствор какво трябва да си закупя като така да кажем лекарства

# 355
Като за начало това е достатъчно по спомен. Бяха ми казали да взема от двата вида спирт - 75% и 90. С 90 мажех пъпчето докато падне, а след като падна към 10-тия ден - със 75, докато зарасне. Физиологичен разтвор май само за нослето ми се е налагал за малко, но е хубаво да си имаш за всеки случай.

# 356
а за колики кога почват да се дават капките ?

# 357
Не съм от опитните, ама Пандол и куул пач лепенки , като може да се вземат и на по-късен етап. Панадол го има в 2 варианта 1+ и 2+ , като разликата освен във възрастта по етикет е и в срока на съхранение 1+ се съхранява за месец, а 2+ мисля , че беше година, иначе е едно и също количеството на активното в-во, не съм се зачитала в допълващите съставки дали са еднакви.
За колики не се ли дават , когато се появят, а превантивно евентуално пробиоик освен при мама и при бебчо.

# 358
да те не се дават веднага ама те сравнително бързичко се появяват тия колики . Аз просто мислех да поръчвам май от америка та за това питам Simple Smile

# 359
Хубаво е и един Панадол бебе да си имате вкъщи. Дано не потрябва, но не пречи да си седи и да имате вариант да реагирате бързо, ако нещо се случи. За жалост при бебетата всичко се случва хипер бързо...

Общи условия

Активация на акаунт