Отговори
# 375
Ренние мисля, че и тук го продават. Приятно е на вкус.

# 376
Нещо си яла че да ти стане така , аз имам такива дни но определено знам че е от храната и общо взето се налага да спя седнала 😂Не че по принцип много спя де че цялата се схващам.
Сега имам нов факс, от едната страна на корема ми веяе няколко пъти се чува доста силно все едно къргорят червата , ама по скоро като някаква квачеща жаба , само на едно място , без да се мести където и да е , и като чели ми се струва че нее от червото ми не знам защо. Дали е възможно бебето нещо да прави или по скоро си ми е червото ?

# 377
Нещо си яла че да ти стане така , аз имам такива дни но определено знам че е от храната и общо взето се налага да спя седнала 😂Не че по принцип много спя де че цялата се схващам.
Сега имам нов факс, от едната страна на корема ми веяе няколко пъти се чува доста силно все едно къргорят червата , ама по скоро като някаква квачеща жаба , само на едно място , без да се мести където и да е , и като чели ми се струва че нее от червото ми не знам защо. Дали е възможно бебето нещо да прави или по скоро си ми е червото ?

Според мен е от червото, ноо и аз само подозирам😀 на мен от дясната страна над паласките много ме болеше и дори не можах да спя на тази страна и вчера АГ като ми гледа и ми каза,че някак си е застанал там и вече му става тясно и ритниците стават болезнени

# 378
Връщам малко темата за коликите- много препоръчвам книгата на Харви Карп “Най-щастливото бебе”. Там той много подробно обяснява какво всъщност са коликите- не само газове и болка, а цялостно недоволство на бебетата от зараждащата се перисталтика, новата житейска среда и т.нар. Четвърти триместър. Затова и капките не помагат винаги- те успокояват при газове, но коликите далеч не са само това, или дори основно това. Има съвети за справяне, аз след като брутално запекох малкия си син с Био амика капки, прочетох книгата и хвърлих всички капки, оставих един пробиотик само, за да възстанови акането (на 14 дни спря да ака 7 дена, което за новородено е немислимо, дори на гастро се наложи да ходим). Та мисълта ми е да не разчитате само на капки, по нервните и чувствителни бебенца ще си плачкат в началото въпреки тях. Много помага: кърмене (освен заради естествения състав на кърмата, ами и близостта, топлината и контакта с мама), повиване (не се стягат крачетата, само ръчичките, има схема в книгата), силно шъшкане (имитира шума в утробата), обръщане на една страна и поклащане и всякакви подобни негови похвати. На малкия ми син това повиване му действаше като с копче- изведнъж се кротваше и заспиваше буквално с усмивка, много му пасна. Не всички го харесват, но на мен ми спести коликите му на 95%

# 379
аз да се оплача , излизам от прегледа , бебето е дебело 1750 (29 седмица ) водите са много , плацентата на горна граница, и трябва да правим глюкозата отвратителна блякс .
И освен това не се е отплела от 2 пъти увитата пъпна връв.

# 380
аз да се оплача , излизам от прегледа , бебето е дебело 1750 (29 седмица ) водите са много , плацентата на горна граница, и трябва да правим глюкозата отвратителна блякс .

В същата седмица съм, днес ми казаха, че бебето е 1040гр и водите са на долна граница…, сега се започва едно следене…. ”успокоиха ме”, че може да се наложи да я извадят по-рано, ако не започне да наддава….не могат да кажат защо се получава така…. Доста се притесних, най-много ме напряга факта, че няма какво да направя, за да променя нещата…

# 381
Bochinka това при Вецев ли?
На мен той ми измери 1730гр в 31г.с, но в 30г.с. при Марков теглото беше 1440гр. Има си разлика от апарат до апарат. А теглото не винаги е от ГД, ако с таткото сте по-високи е сигурно ген.
За пъпната връв, ще го мислиш няма как. Но аз като го питах за естествено раждане пречи ли един път увитата връв на моята бебка, каза че не и че при над 2 пъти увита мислят варианти за раждане. Значи има и по-увити бебета.

# 382
И на мен в 29 гс ми казаха,че е 1737г, а в 30г.с 1460 🙂 оказа се,че е 1460.. така,че не вярвай мн мн.

# 383
При Вецев при Вецев. Предния път беше 1050 преди седмици . Пз мислех че ще е около 1540 а тя 1750 чак.
Но той каза че нее само тегло нали има си 3 маркера , тегло , води , и плацента.
Иначе каза че имал и дама с 3 пъти увито и я гласял за естественно , аз пу казах че с моите паник атаки никакви естественни раждания не искам. Аз и днеска преди да изляза получих паника.
Но той каза че с тия маркери надали . И ще раждаме 2 седмици по рано почти сигурна работа.
Сега трябва да правя тая глюкозна помия.
То ако беше само тегло да ама плацентата е 4 та степен ли какво каза там на горна граница и водите са повече.
Разбирасе каза ако не искаш не прави твоя си работа ама ще ми позволи ли съвест да не го правя Simple Smile само по голямо бебе нее показател по принцип.
Иначе ние не сме гиганти , аз 170 а мъжа ми 170 при все че за мъж това нее много Simple Smile Неговата и моята рода са ниски , само татко ми е висок.Никой нее дебел по принцип.

# 384
В такъв случай прави. Моя близка в 33г.с има бебка 3кг вече. Два пъти я тестваха за ГД, но няма. Просто тя и мъжът й са си високи хора.

# 385
ще правя , дано се окаже че няма нужда от тоя глупав инсулин само той ще ми липсва . уф доста се напрегнах чесно казано

# 386
Спокойно, не се притеснявай. Много ми се вижда почти 700г да е дръпнала за седмици,но може нз. Все пак си мисля,че може би е ат апарата.. след като и аз минах през същото с тва тегло 😀 направи си за всеки случай,дано вс е наред

# 387
Те сега май започваха да качват по 200гр на седмица,така че ако 3 седмици не си била, би трябвало да е около 600-700 гр нагоре, а и нали имат отклонения тея апарати, така че не се филмирай толкова Simple Smile

# 388
Milk-choc, нещо подобно казаха и на лекциите, че капките за колики са по-скоро за успокоение на майките, че правят нещо Wink
Бочи, дано не е ГД и да се разминеш само с диета. ОГ поне на мен не ми е толкова гадно, ама аз по принцип обичам сладко.

# 389
  • Варна
Как дебело ?! На мен в 31 г.с. Ми е толкова бебето и казаха, че е 10 дни назад на кг. Ти си две седмици по-назад значи ти е идеално. Даже ми изписаха хапчета за кръвоносната система

Общи условия

Активация на акаунт