Боя за коса - Blond50 - Клуб на блондинките

• 42 255
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз си купих боя на Голдуел по препоръка на форума, но още не съм я ползвала. С какво отмервате количествата, суха или влажна коса и колко време се стои?
С кантарче ми е най-лесно. На влажна коса е по-нетрайна, аз я слагам на суха, измита предния ден и без да съм слагала никакви олиа или стилизанти, така ми държи по месец.

# 616
  • Варна
Е сега се смях ама много GrinningGrinningGrinning. Как бе момичета водата не сваля процента на оксиданта????? Ако беше вярно отдавна щях да съм без коса. Всеки месец си правя обливка на дължините с останалата от корените боя разредена точно с ВОДА до консистенция на боза. Е ако беше вярно горното твърдение това означава ежемесечен тормоз на дълга коса с 12% оксидант.....
Техниката от Роки я ползвах преди да започна да се боядисвам с Oway , да си харесам цвета и как се отмива. От тогава не тонирам между боядисванията. Ползвам шампоани за блондинки на Шу,Керастаз,Ланза/тия имам /и много ги харесвам. Сега съм  запукала Медавита като марка и ще пробвам и техния.

# 617
Момичета, как използвате лилав шампоан - самостоятелно или като втори шампоан?

# 618
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз го ползвам в повечето случаи самостоятелно, ако не реша на първо миене да ползвам шампоаните на Меди.

# 619
Моето лично мнение е, че всичко странично намаля силата на оксиданта. Пък Олаплекс, млекс и прочие да си пишат каквото искат. Но, на плексовете пише, че не намалят, затова написах, че не би трябвало да намалят, така е според инструкциите на производител. На Олаплекс не съм чела, но някакъв друг бях ползвала и там четох.

# 620
  • София
Момичета, как използвате лилав шампоан - самостоятелно или като втори шампоан?
Лореал и Керастаз ползвам и за двете миенета защото са много добре балансирани и не можеш да станеш петниста хиена Laughing.Фенола,който много рядко ползвам го слагам на първо миене ,а после друг не лилав.

# 621
Моето лично мнение е, че всичко странично намаля силата на оксиданта.
+1

Относно лилавите шампоани
https://www.instagram.com/p/CanVPB1ovVC/

# 622
  • Варна
Шампоаните за блондинки ги ползвам на второ шампоаниране и то смесени с някой от любимците ми за дължините. Първото е винаги с Напура,а напоследък с шампоана на медавита за чувствителен скалп. Не,че моят е чувствителен ама много ми хареса пустият му шампоан Grinning.

# 623
Здравейте, косата ми е обезцветена на кичури. Може ли съвет с какво и как да я матирам, но обяснено като за човек, който никога не се е боядисваш, как да постигна нещо такова?

А ето ме и мен

# 624
  • Варна
Шампоан за блондинки не върши ли работа? Косата е доволно светла според мен и Керастаз за блондинки лилавия би постигнал търсения ефект ако се постои с шапка от пяна десетина минути.

# 625
Това матиране / тониране е голяма дилема….без него изсветлената коса е едно грозно  жълто-оранжево родопско одеяло😀,не знам вече дали си струва парите и нервите……

# 626
https://www.rosaimpex.com/content/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80 … %B0-vips-prestige
Тези тонери на Престиж вършат работа, има ги в аптеки Ремедиум

# 627
  • Варна
Calabria не съм съгласна с теб ама хич Grinning. Русото си е русо Grinning. Откакто си намерих боята и приключих с мераците за студено русо съм си супер и без тониране. Лилавия шампоан не го броя той си е шампоан и част от крастата ми на тема грижа за косата.

# 628
И аз приключих с мераци за студено русо,с безамонячна боя в светло кафяв студен тон се “самоматирах” и се получи траен страхотен цвят по дължините в светло-кафява гама с тъмен дълбок корен:),е,да-благодарение на светлите дължини,но вече бих процедирала така вместо да ходя на мат,поне ефектът е дълготраен.

# 629
  • София
Calabria не съм съгласна с теб ама хич Grinning. Русото си е русо Grinning. Откакто си намерих боята и приключих с мераците за студено русо съм си супер и без тониране. Лилавия шампоан не го броя той си е шампоан и част от крастата ми на тема грижа за косата.
Да ,ако знаеш какво искаш и го намериш е лесно Smiley. Аз студено русо не харесвам на моята кожа,но умирам за бежаво русо Yellow HeartИ искам светли бейби руси кичури ,но фризьорката ми отказва Frowning1Дали ще се виждат кичури на тази основа?Извинявам се за нескопосаната снимка и чорлавата коса от вятъра😊

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 21:06 от danielad

Общи условия

Активация на акаунт