Боя за коса - Blond50 - Клуб на блондинките

• 42 219
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Ох, цвят мечта, какъв е номерът и боята?

# 631
Даниелад, правилно ли разбирам, че на тази много светло руса коса искаш да сложиш кичур? Нищо няма да личи, да не говорим, че ще съсипеш косата. Цвета е много хубав.

# 632
  • София
Ох, цвят мечта, какъв е номерът и боята?
Отпред в корена само 8.22 и 9.22 Мажирел с 6 оксидант,защото имам бяла коса само отпред.Иначе другата си коса я правя с Permesse11.31 или 12.76, или  микс между двете.Тониране отвреме навреме с Loreal Professionnel
Dialight или маска бежава и лилавият шампоан на Керастаз и Лореал-въобще манджа с грозде Satisfied

brumm бяха ми правили такива бяло руси кичури и много беше добре,преливаше страхотно ако фризьора си разбира работата.Но сегашната ми фризьорка мисли като теб и ме отказа последният път.Може да я тормозя да ми направи.

# 633
Въпросът не е в преливането. Въпросът е, че на много светло руса коса ще сложиш блондор. Косата е твоя и ти решаваш. Ако бях на мястото на фризьорът ти не бих поела отговорност за качеството на косата след процедурата и резултат.
Ножици има, даже в китайския магазин продават.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 10:27 от brumm

# 634
  • Orihuela Costa,Spain
Тръгнах да се боядисам с Иноа 9,но фризьорката ми посъветва ,че ще е по -добре с 8,за да стои по-натурално и да се прелива,а и естествената ми коса е тъмна,почти нямам бяла.Сложи ми и маска детокс метал,супер се харесах,но ми идва доста скъпичко ,ако реша да ходя всеки месец.Та може ли някой да сподели ,ако има впечатления от Иноа?Фризьорката ми каза,че е по -специфична за нанасяне,а и оксидант а и е по-различен.

# 635
По-трудна ми е на мен за нанасяне, а и нямма идея защо,но ми изсушава косата повече от амонячната. Предпочитам Мажирел.

# 636
  • Orihuela Costa,Spain
По-трудна ми е на мен за нанасяне, а и нямма идея защо,но ми изсушава косата повече от амонячната. Предпочитам Мажирел.
Здравей,с кой номер се боядисваш?На мен с Мажирел 9 звета ми ставаше много тъмен,нищо общо нямаше с 9ката на Вела примерно.

# 637
Здравей Simple Smile 10 1/2 , но Вела мисля,че е по-тежката артилерия Simple Smile

# 638
  • Бургас
Някой има ли теоретично обяснение защо се получава така, че преди мажех 10-ка - 10.1 с оксидант 9% и пепел коректор колкото обиколката на монета от 1лв и ставах по-светъл тон отколкото сега с 12-ка - 12.21, оксидант 12% и същото количество коректор.  Вече 5 месеца, та си се вижда отчетливо.

# 639
Заради студеното време? Лятото и слънцето много изсветлява.

# 640
  • Варна
По тая причина аз лятото клепам 9% оксидант зимата смесвам с 12-ка иначе става тъмно.

# 641
  • BG-DE
Но защо сезонът да има значение, нали все пак никой не се боядисва на улицата, а в помещенията си е достатъчно топло 🤔

# 642
Менерва, лятото моята коса става много светло руса, почти бяла по дължините. Ако сложа 12 оксидант и боя 10 и по-висока, направо не мога да се гледам. Според мен слънцето изсветлява вече боядисаната коса и когато на второ боядисване минеш в корена и близо до него, е много по -светло. Имам предвид не самия корен, а частта при корените, която вече е боядисана веднъж. Съответно надолу се случва същото. Имам снимки април месец на коса, която съм боядисвала зимата и е нормално светло руса, след два относително слънчеви месеца вече е бяло руса, а до есента вече краищата са изгорели.

# 643
  • BG-DE
За дължините да но коренът не би трябвало да се влияе и при мен горния слой през лятото изсветлява от слънцето доста но коренът ми не се влияе от сезоните и резултата е еднакъв.

# 644
И според мен е от времето.
Ако си в Бг .. то тук вече по 10 месеца слънце не огрява😁 А според мен слънцето оказва влияние и на корена, колкото и малък да е той.

Общи условия

Активация на акаунт