Боя за коса - Blond50 - Клуб на блондинките

• 42 200
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, могат ли да се използват 2 кода в Златна рибка и как се прилагат?

# 646
Здравейте, могат ли да се използват 2 кода в Златна рибка и как се прилагат?
Мисля,че не може два. А кодът се прилага при финализиране на поръчката.

# 647
Здравейте, момичета! Малко се изложих с последното боядисване - използвах дрогерийната боя Schwarzkopf 10.2, защото гледах ревю на нея и ми хареса резултата, обаче станах жълта! Хубавото е, че намазах само корена, който по принцип досега правех с профи боя номер 9.21 или 8.21.
Тъй като изобщо не съм наясно с това как се правят матировки, искам да попитам дали е възможно да направя такава с лилав коректор (имам този на Compagnia Del Colore), за да неутрализирам малко жълтото...? Имам и купена боя 9.12 на Framesi с 30% оксидант, но не ми се иска още да я боядисвсам - не е минала и седмица. Дали не мога да забъркам нещо с нея като матировка? Прилагам снимка, за да стане по-ясно положението. Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 10:40 от Mini Me

# 648
  • Варна
Куцото на дрогерийните бои е,че не знаете какъв оксидант има в комплекта. Това си е недоизсветлен корен дължащ се на слаб оксидант или недостатъчно стоене с боята.
 Смесете 8см. от 9.12/;ентичка 8см изстискана от тубата/ супена лъжица оксидант и 2см лилав коректор. Добавете някакъв балсам за коса поне 2-3 супени лъжици и разредете целия бъркоч с вода до консистенция на боза. Намажете бързичко рижавото с това,изчакайте 5 мин и облейте и останалата коса с останалата смес. Ако е малко доразредете с още вода. Масажирайте и изплакнете. Няма да стане корена като дължините,ще се потъмни малко,но  поне жълтото ще се убие малко.

# 649
Куцото на дрогерийните бои е,че не знаете какъв оксидант има в комплекта. Това си е недоизсветлен корен дължащ се на слаб оксидант или недостатъчно стоене с боята.
 Смесете 8см. от 9.12/;ентичка 8см изстискана от тубата/ супена лъжица оксидант и 2см лилав коректор. Добавете някакъв балсам за коса поне 2-3 супени лъжици и разредете целия бъркоч с вода до консистенция на боза. Намажете бързичко рижавото с това,изчакайте 5 мин и облейте и останалата коса с останалата смес. Ако е малко доразредете с още вода. Масажирайте и изплакнете. Няма да стане корена като дължините,ще се потъмни малко,но  поне жълтото ще се убие малко.
Много благодаря, Принцеса Blue Heart! Според мен оскидантът е бил нисък, защото стоях повече от 40 мин...

# 650
В дрогерийните бои оксидантът е 30% максимум. Преди пишеше на някои, виждала съм.

# 651
brumm, аз така и не видях какъв е при тази боя, но явно не е бил от най-силните, тъй като я намазах на корен няма и сантиметър, а надолу си беше доста изсветлена на ниво 9 и пак стана така.

# 652

Момичета, да попитам това като цвят ниво 8-ца ли е според вас и каква тоналност? Перла, или пепел ? Много благодаря предварително на отзовалите се❤

# 653
Според мен е перла, не ми стои пепелно. Може ли да е нещо бежово?

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 23:44 от brumm

# 654
Здравейте, дами, тъкмо се прибрах от ЗР. Исках нещо за матиране и попаднах на кофти консултант, нищо не успя да ми препоръча, бях единственият клиент в магазина, а сякаш искаше да ме откаже и мен…
Та добре, че бях питала тук и ми предложихте day light. В крайна сметка това си купих, цвят 9.12.

Не знам дали на моята коса ще има някакъв резултат, но все пак ще опитам. Дадоха ми оксидант 1,8.

Според вас колко време мога да стоя? На инструкцията пише 20 мин, но в магазина казаха, че може и повече.

Благодаря предварително! 🌺

# 655
  • София
Здравейте, дами, тъкмо се прибрах от ЗР. Исках нещо за матиране и попаднах на кофти консултант, нищо не успя да ми препоръча, бях единственият клиент в магазина, а сякаш искаше да ме откаже и мен…
Та добре, че бях питала тук и ми предложихте day light. В крайна сметка това си купих, цвят 9.12.

Не знам дали на моята коса ще има някакъв резултат, но все пак ще опитам. Дадоха ми оксидант 1,8.

Според вас колко време мога да стоя? На инструкцията пише 20 мин, но в магазина казаха, че може и повече.

Dialight ли имате предвид? И аз я взех, но не съм я пробвала още. Ще я използвам с оксидант 1.8% и плекс мисля да стоя 30-40мин. така правя с всички тонерни бои. Нанасям на суха, чиста, измита предишния ден коса.

# 656

Dialight ли имате предвид? И аз я взех, но не съм я пробвала още. Ще я използвам с оксидант 1.8% и плекс мисля да стоя 30-40мин. така правя с всички тонерни бои. Нанасям на суха, чиста, измита предишния ден коса.

Да, точно тази, защо съм написала daylight, не знам! Извинявам се за грешката.

Ще поседя и аз поне половин час значи! Сега се замислих, че май не избрах подходящ цвят, който да се вижда на моето русо, което е около 9 в краищата, с балеаж съм. Ще кажа как е станало като се направя.

# 657
  • Orihuela Costa,Spain
Хайде пак да попитам за съвет🤗.В момента съм с този цвят и страшно ми допада,понеже като ми растат корените,не си личи толкова много ,както със светлорусото.Чудя се другия месец дали да си взема Иноа 8ца или да смеся 8 с 9,и с какъв оксидант?Благодаря ви.

# 658

Момичета, да попитам това като цвят ниво 8-ца ли е според вас и каква тоналност? Перла, или пепел ? Много благодаря предварително на отзовалите се❤
За мен, това е 9-пшеница,но върху блондирана основа

# 659
Моята коса е много светло руса и е абсурд да получа такъв цвят с 9 ка. Само с 8 мица.

Общи условия

Активация на акаунт