Боя за коса - Blond50 - Клуб на блондинките

• 42 267
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, с какво си правите мат? В домашни условия дали ще мога да се матирам сама? Попринцип не си слагам мат, само фризьорката ми е правила, но пда лесно, защото с къпане 3 пъти седмично, няма как да седи кой знае колко дълго време.

Красиво ми е и без мат, ама нещо се замислих… коя боя на лореал профешънъл е подходяща?

# 586
  • София
Момичета, с какво си правите мат? В домашни условия дали ще мога да се матирам сама? Попринцип не си слагам мат, само фризьорката ми е правила, но пда лесно, защото с къпане 3 пъти седмично, няма как да седи кой знае колко дълго време.

Красиво ми е и без мат, ама нещо се замислих… коя боя на лореал профешънъл е подходяща?
Аз матирам с безамонячна боя, на Голдуел е най-трайно, с Лакме става уникално красив цвят и със Силвър и с Пърл и със смеска от двата, но пада за 2-3 измивания.

# 587
  • София
Аз се матирам с евтините балсами на Престиж и Леганца.
Сега се направих с Лонда 9. Добре стана, може би една идея ми жълтее.
За следващия път си взех Маяндра 9.22.

# 588

Аз матирам с безамонячна боя, на Голдуел е най-трайно, с Лакме става уникално красив цвят и със Силвър и с Пърл и със смеска от двата, но пада за 2-3 измивания.
Аз може ли да помоля за линк? И смесва ли се с шампоан както правят матирване фризьорките?

# 589
  • София

Аз може ли да помоля за линк? И смесва ли се с шампоан както правят матирване фризьорките?
Що за дума е матирване Simple Smile

Матирането с шампоан е друга технология, доста нетрайна, на мен не ми допада.

Ето с тази боя, матирането поне на моята коса е най-трайно.
https://makeup.bg/product/195189/

# 590
Благодаря ви, търся боя за мат, не шампоани и оцеетители. Преди пробвах с престиж, но имам алергия и няма да го пробвам отново.

В салона ме правят с лореал профешънъл и не съм имала проблеми. Затова търся нещо подобно, но не знам коя боя е подходяща за мат без да изсветлява допълнитлено и тн. Изрусена съм с балеаж, корените са моя цвят, иска ми се понякога да слагам по дължините малко за оттенък.

# 591
  • София
Благодаря ви, търся боя за мат, не шампоани и оцеетители. Преди пробвах с престиж, но имам алергия и няма да го пробвам отново.

В салона ме правят с лореал профешънъл и не съм имала проблеми. Затова търся нещо подобно, но не знам коя боя е подходяща за мат без да изсветлява допълнитлено и тн. Изрусена съм с балеаж, корените са моя цвят, иска ми се понякога да слагам по дължините малко за оттенък.
Пробвай https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/bezamonyachni-boi-za-ko … al-dialight-50-ml .Имат страхотни нюанси,зависи какво търсиш.Косата е като след терапия.

# 592
Даниелад, много ти благодаря! Би ли ме посъветвала дали да взема оксидант 1,8 или 2,7? Не разбирам нищо от тия оксиданти…

# 593
  • София
Имаше някъде в стаарите теми матиране на русо с обливка от тъмна боя и балсам, но не помня подробности.

# 594
  • София
Даниелад, много ти благодаря! Би ли ме посъветвала дали да взема оксидант 1,8 или 2,7? Не разбирам нищо от тия оксиданти…
Безамонячна боя за коса L`Oreal Professionnel Dialight - за винилов блясък и гланциране на косата!

Подходяща за освежаване на цвета, изравняване на тона по дължините и краищата, след трайно къдрене или изправяне, боядисване в по-тъмен цвят или освежаване на изсветлели коси и връхчета. Осигурява интензивен, блестящ цвят и естествена мекота на косата.

Боята е подходяща за изтощени, порьозни и третирани коси.Избор на оксидант

Оксидант 1.8% се използва при:
- освежаване на цвета на боядисаната коса
- след трайно къдрене или изправяне
- боядисване в по-тъмни тонове

Оксидант 2.7% се използва при:
- освежаване на цвета и блясъка на боядисаната или естествена коса

Оксидант 4.5% се използва при:
- освежаване на цвета и блясъка на естествената коса

Начин на употреба: Прочетете приложените указания в опаковката.  Това е от упътването.Каква ти е косата?

# 595

Що за дума е матирване Simple Smile

Матирането с шампоан е друга технология, доста нетрайна, на мен не ми допада.

Ето с тази боя, матирането поне на моята коса е най-трайно.
https://makeup.bg/product/195189/
Матиране* Grinning
А с какъв нюанс и имаш ли снимки преди и след?

# 596
Безамонячна боя за коса L`Oreal Professionnel Dialight - за винилов блясък и гланциране на косата!

Подходяща за освежаване на цвета, изравняване на тона по дължините и краищата, след трайно къдрене или изправяне, боядисване в по-тъмен цвят или освежаване на изсветлели коси и връхчета. Осигурява интензивен, блестящ цвят и естествена мекота на косата.

Боята е подходяща за изтощени, порьозни и третирани коси.Избор на оксидант

Оксидант 1.8% се използва при:
- освежаване на цвета на боядисаната коса
- след трайно къдрене или изправяне
- боядисване в по-тъмни тонове

Оксидант 2.7% се използва при:
- освежаване на цвета и блясъка на боядисаната или естествена коса

Оксидант 4.5% се използва при:
- освежаване на цвета и блясъка на естествената коса

Начин на употреба: Прочетете приложените указания в опаковката.  Това е от упътването.Каква ти е косата?

Прочетох го, но не разбрах за кое от първите две съм. Косата ми е с дебел косъм, нямам бели коси. В корените е моят цвят, надолу балеаж, според фризьорката е 9 по дължините, в корена 7.

# 597
Разликата между двата оксиданта е толкова незначителна, че според мен няма значение кой ще вземете.

# 598
  • София

Sherilyn, а кой цвят от боята си хареса?Според цвета ще се прецени.На мен косата ми е много светла и аз я ползвам тази боя да вкарам нюанс и цвят цялостно,ползвам най-светлите нюанси и 2.7 оксидант.

# 599
По повод на Диалайт ме предупредих, че се нанася на влажна, измита коса. За освежаване на цвета и 2.7% оксидант. Не съм я пробвала още.
И капките оуей са направо божествени! Взех ги по ваш съвет и съм много доволна!

Общи условия

Активация на акаунт