по евтин вариант на Кориолус (Coriolus)

• 1 300
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, купих от тези
https://subra.bg/bg/hranitelni-dobavki/imunna-sistema/coriolus-mrl-x-90-tabl.html

тези 90 таблетки ще ми стигат само за 2 седмици !! (2х3) минимум трябва да се пие 16 седмици !

има ли по евтин вариант ?

# 1
Уви, аз не съм намирала. Пих ги 3 месеца и си свършиха работата, че и отгоре.

Виж в Амазон дали няма по-евтино, аз от там взимам доста добавки.

# 2
Уви, аз не съм намирала. Пих ги 3 месеца и си свършиха работата, че и отгоре.

Виж в Амазон дали няма по-евтино, аз от там взимам доста добавки.

Здравейте,

Може ли да попитам за какво ги приемахте? Четох, че помагат за отстраняването на HPV (кондиломи).
Дали могат да се пият без предписание? Притеснява ме малко това, че основно пише, че се използват от онкоболни.

Опитах се да ги намеря в БГ, но са ги спрели преди 1г някъде и ги няма никъде. Има една фирма, която уж е представител за БГ, но все още не съм се чул с тях за да видя дали предлагат добавката.

Намерих онлайн 1-2 достъпни от към цена варианта, едното място е от Кипър, другото от някъде другаде. За съжаление компанията, която ги произвежда е в USA и нямат опция за доставка в Европа.

Ако вие знаете от къде могат да се набавят, моля да споделите.

# 3
Да, при HPV, не мога да помогна с друга информация. При мен помогнаха, не ми е трябвало да ги търся след това.
Те са имуностимулатор, не лекуват, помагат на организма да се бори, с какъвто вирус има.

# 4
А доктор ли ви ги предписа или вие решихте да ги пиете? И по каква схема ги пихте?

# 5
Не взимам добавки без предписание. Назначи ги гинеколог, 3х3 за 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт