Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 628
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 185
Някой може ли да ми каже някакъв по-евтин вариант за доставка от kitbag?

# 1 186
  • София
Днес ми се обадиха за награда тениска от Нимм и кутия със 18 пакета сладки . Искаха и размер за тениската, наградата е от предпоследната седмица , не казаха до колко дена и кой куриер ще ги донесе.

# 1 187
  • София
Имаше някаква игра на Памперс и Кауфланд, но от телефона не иска да ми отговори правилата. Някой може ли да ми снима регламента и как да участвам? Благодаря.

# 1 188
Имаше някаква игра на Памперс и Кауфланд, но от телефона не иска да ми отговори правилата. Някой може ли да ми снима регламента и как да участвам? Благодаря.
Снимка на КБ на памперс найт пантс.

Pampers
1 септември ·
Осигури допълнителна защита през цяяяяяялата нощ на твоето бебе и участвай в играта на Pampers и Kaufland Bulgaria! Купи пелени-гащи Pampers Night Pants от Kaufland, изпрати снимка на касовата бележка и закупения пакет пелени-гащички в Messenger на официалната Facebook страница на Pampers и участвай за 1 от 8 седмични награди – бебефон с камера Motorola!
*Период на кампанията 1.09. - 31.10.2021г. само в магазини Kaufland. Изображенията на наградите са илюстративни. Официалните правила може да откриете на https://ro.pg.com/regulamente-bulgaria/.
Организатор: „Юнайтед Партнърс“ ЕООД.

# 1 189
КК нямали да пуснат пак ваучери за Пинк Панда? Преди не ми харесваше толкова като награда, защото трябва да се доплатят и 30-тина лева, но сега наближава времето на коледните календари...  Макар че май имаше някакъв проблем - не си спомням ясно, но имаше един-два със завишена цена, спрямо другите сайтове (следях ги на няколко места).

# 1 190
Аз предпочитам за емаг, озон, стор бг или ейчем/уайкики, също за онлайн книжарници, техника, дрехи и обувки.🙂

# 1 191
И аз много искам за Озон, дори да е с доплащане. Заради това се включих в Чупа, но не знам защо никога не мога да спечеля техен ваучер...

# 1 192
Току що,с първа бележка:

# 1 193
# 1 194
# 1 195
Много хубави награди пак в Кауфланд. За толкова години игри с награди от тях: малки-ваучери и големи-предметни награди, досега не съм чела, чула, някой да е спечелил повече от 2 лв ваучер, ако изобщо печели. Търкахме карти, регистрирахме и нищо.
Вероятно има спечелили. Просто аз не познавам Simple Smile
Иначе в други игри с по-малки награди, често се хвалят хората тук.

За Лидл се сетих да споделя, какво ми е направило впечатление. Все по-често посещавам Лидл напоследък. Почти никой не ползва приложението им, докато аз пазарувам. Даже "услужих" на една жена, да си вземе на промо наденички. Постоянно чувам: Лидл плюс ползвате ли? Отговор- не. Да се чуди човек "къде отиват тия награди"?! Знам че не е само кварталният ни Лидл в цяла БГ, но е една голяма извадка, предвид че е и първият за Варна Лидл и доста посещаван между два големи квартала. И с втория Лидл е така. Нямам познат спечелил нещо от тях. Сума игри и стотици ваучери раздадоха. Екскурзии и т.н.
Аз съм печелила ваучери извън техни игри. Други фирми организират игри и дават по някой ваучер за Лидл.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 08:18 от Merelenda

# 1 196
  • оттам, откъдето започва България
Странно, в играта на Юск има вписани печеливши на дати 23 и 24.10.2021 г. за ваучер 50 лв. - Емил и Ваня Пейчева. Thinking

# 1 197
Аз познавам спечелил едноседмична почивка от Лидл, зет ми. Ама в каква игра е играл, нямам представа. Почивката се състоя това лято и са много доволни със семейството му.

# 1 198
И ние сме печелили 3000лв от Лидл с бележка от пред магазина дори. Бяхме купили продукти за 40лв за да участваме и на излизане от магазина видях бележка за 50лв и я взех и регистрирах 2те наведнъж. Точно с тази на пътя спечелихме! Всичко е до късмет в Лидл , все пак има много участници във всичките им игри.

# 1 199
Аз също съм печелила от Лидл и съм писала тук няколко пъти. Спечелих ваучер за почивка на стойност 1000 лв. през 2020, но чак това лято използвах наградата. Даже пуснах снимки в темата, бяхме семейно на море. Всичко е въпрос на късмет. За цял месец игра тогава, бях регистрирала една-единствена бележка и са изтеглили точно мен! Късмет!

https://pcshop.bg/sign-up-promo?fbclid=IwAR1x5mUaAHzqlXcZj0JlNLG … m6lfb1oZ7QH5LzdGQ

Общи условия

Активация на акаунт