Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 601
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 245
Днес е дало само 1 Емечо , и то сутринта в 6.30ч като проверих.  Дали няма бъг или просто са решили да ги дават едно след друго по някое време

# 1 246
  • София
Днес е дало само 1 Емечо , и то сутринта в 6.30ч като проверих.  Дали няма бъг или просто са решили да ги дават едно след друго по някое време
Не знам, обаче съм пред отказване, регистрирала съм 11-12 бележки, а може и повече. Все по различно време и нищо. Тези от Престиж съвсем забравиха да обявят печелившите.

# 1 247
  • Русе
Похвалвам се с канцеларски комплект от BIC...Simple Smile Преди половин час получих СМС Simple Smile

# 1 248
Пращат имейли от Колата за тротинетките. Печеля...децата са много хепи:))))

# 1 249
И на мен не ми върви с Емека..
“Ная” ще ги Очакаме сигурно пак привечер да обявят..

ПС. От КК отново греда явно.. Sad

# 1 250
  • БГ
Пращат имейли от Колата за тротинетките. Печеля...децата са много хепи:))))

Честито Simple Smile С колко билета участвахте?

# 1 251
с 1 билет

# 1 252
Честито на спечелилите! Дано още хора се похвалят. Аз не участвам този път в КК.
Но пък да кажа, че и аз не съм получила последния суичър. Смс от Лео бил за една награда от игра на радио във фейсбук. С това мога да се похваля само, но пък много сладурска беше - колонка, мишка, usb порт и торбичка.

# 1 253
За КК, имам билет за тротинетка, но нямам имейл, следователно не съм спечелила тази седмица. Билета остава ли валиден и за следващите тегления?

# 1 254
Аз спечелих Емечо в 1:10 нощес. Ако ще е от полза за някой.
А дали мога да спечеля и другата награда? Иска ми се и за карта да пробвам,но вече щом съм спечелила плюшка,дали да не пробвам от друг тел?
Нямам мейл за тротинетка,отказвам се вече. 😠

# 1 255
  • Разпиляна във въображението
Явно КК и сега ще ме пропуснат Simple Smile

# 1 256
  • София
И мен ме пропуснаха и спирам да играя за сега. Ще пробвам за друга награда, че останх със съвсем малко кодове. Днес чакаме и мултикукърите от Кауфланд, нали така?

# 1 257
  • Nesebar
Еее тея от НАЯ ме изнервят.Детето ме побърка провери,провери оная вечер цяла вечер сънувам ,че не печеля .Поне да публикуват и да се успокоя

# 1 258
Ная вече изтеглиха... така се надявах с 3 бележки , но отново нищо , има отново познати имена както винаги , явно затова се забавиха с печелившите - типично техен стил

Редактирам се - Печеля фризби, напълно необходимо , исках федербал

# 1 259
  • Nesebar
Къде ги виждате печелившите

Общи условия

Активация на акаунт