Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 607
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 230
Ваня_89 в Месинджър ги притеснявам от време на време ,уж били готови ама ги чакам още Anguished
Ние също по месинджър само си пишехме, докато един ден не звъннах и се поскарах и много бързо ги получихме, може да пробвате, ако искате и Вие да се обадите.

# 1 231
През годините от Лидл съм печелила точно три награди: готварска ръкавица, найлонови чорапи (които изхвърлих) и пластика за 10 лв от Фейсбук. Затова и вече не им се включвам в игрите с покупка. От Кауфланд имам по - голям късмет, но рядко ходя, защото няма в моя град. Предстоящата им промоция е хубава, макар и да не раздават 3 автомобила.

# 1 232
https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/ofic … hasha-bankia-2021
Ето една игра и от мен.Мисля че не е споделяна.

# 1 233
  • Русе
Може ли да помоля за един код на Кола, съвсем изключих,че е неделя, а теглят утре тротинетките , та съм останала с 6 кода. Естествено ще го върна утре Simple Smile
Благодаря , Evhen!!
Имам си вече купен билет, сега остава и късмет Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 22:30 от cvete7575

# 1 234
Може ли да помоля за един код ...

Пратих ти.

# 1 235
  • Пловдив
Къде може да се намери тази хартия Мимоза?

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 22:58 от Petq211

# 1 236
# 1 237
  • София
от Лидл съм печелила
3000 лв, 300 лв, 150 лв, куфар, екшън камера, мече и сега последно саунд-бар система
От Кауфланд моя приятелка спечели 2200 лв ваучери за пазаруване
аз и мъжа ми по 380 лв ваучери, друга позната  и тя 380 лв спечели.

иначе във ФБ видях снимка на кошницата с 20 продукта то направо черна дупка беше една маса отрупана с какво ли не.(не познавам жената).

Извинете, но тези суми от каква игра на Кауфланд са?

https://www.monitor.bg/bg/a/view/potrebitelska-programa-na-kaufl … pazaruvane-208480

миналата година бяха 1 месец с касови бележки беше томболата

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 00:45 от lite16

# 1 238
  • Тук и там
Къде може да се намери тази хартия Мимоза?

В Пацони. Simple Smile

# 1 239
Имам имейл от Чупа чупс, че съм потенциален победител за ваучер за Озон (с една бележка от снощи). Искат снимка на класовата бележка .

Още в понеделник изпратих на Чупата копие на касовата бележка, и понеже нямах никакъв отговор им писах в месинджър.
Днес получих отговор, че предстои преглед от администратор на всички изпратени бележки на спечелилите от първо теглене и  след това ще се свържат с всеки печеливш участник по имейл.

# 1 240
Здравейте, звъняха ми от номер +35924927423, но неможах да вдигана, а сега не мога аз да ги набера. Имате ли идея от къде звънят????

# 1 241
Момичетаааа помагайте моят син е на 1г. И като види рекламата с мечето Емечо полудява от Радост много му се радва и смее отива до телевизора и почва да го милва, свърши ли рекламата почва да реве 🤣 ако някоя от вас го има мечето ще се радвам много ако можеме и ние да се сдобием с него. Ще си заплатиме колкото пари струва. Simple Smile

# 1 242
В играта на превръзки bella може ли да се печелят по няколко награди на един имейл?
От vn market research пращат ли ви анкети? На мен отдавна не са ми пращали.

# 1 243
  • Сливен
Влизам да се похваля с награда от фейсбуk,отново от радио. Simple Smile

# 1 244
И моята дъщеря( на 17г.) е луднала по Емечо🐼😂😂😂...а брат й (на 10г.)му се струва играчка за бебета😂😂😂
С 3 бележки участвам, но няма Емечо🐼

Общи условия

Активация на акаунт