Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 616
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 215
  • там край морето...
Относно суичър КК, тези които вече го получихте, имахте ли мейл от тях, минаха 2о дни, и нито мейл имам, нито пратка, писах им на техния имейл и още нищо Thinking

# 1 216
За суичърите на КК пишете им в Месинджър, отговарят бързо. Аз писах на тях и имейл на Лео Експрес, за няма и 15мин ми звъняха Лео да ходя да си взема пратката,а от КК ще искат адрес на получател и имейла от който сте спечелили,да проследят пратката

# 1 217
Анкета за климатици- награда ipad🎁
https://www.facebook.com/275737053134341/posts/853666465341394/

# 1 218
  • Sofia
от Лидл съм печелила
3000 лв, 300 лв, 150 лв, куфар, екшън камера, мече и сега последно саунд-бар система
От Кауфланд моя приятелка спечели 2200 лв ваучери за пазаруване
аз и мъжа ми по 380 лв ваучери, друга позната  и тя 380 лв спечели.

иначе във ФБ видях снимка на кошницата с 20 продукта то направо черна дупка беше една маса отрупана с какво ли не.(не познавам жената).

Извинете, но тези суми от каква игра на Кауфланд са?

# 1 219
Първа награда от доста време,спечелих ги от блупоинд анкетите,доста бързо дойдоха.
Скрит текст:
Може ли линк към анкетата.

Заповядайте: https://bluepoint.bg/panelisti.php

# 1 220
Ваня_89 в Месинджър ги притеснявам от време на време ,уж били готови ама ги чакам още Anguished

# 1 221
Тази сутрин реших да си разиграя началния бонус от 12 лв. на ротативките и спечелих 150 лв. Не можех да повярвам, че е истина, докато не изтеглих парите от ИзиПей. Sweat Smile

# 1 222
Само да поясня, че анкетата е само за клиенти на фирмата, закупили и монтирали климатик и важи само за физически лица, не фирми.

# 1 223
Първа награда от доста време,спечелих ги от блупоинд анкетите,доста бързо дойдоха.
Скрит текст:

Аз се регистрирах,но не мога да разбера къде се попълват тези анкети и колко точки трябва да се съберат,ако може повече информация тук или на лично . Извинявам се, но сега разбирам за този сайт и не ми е ясно

# 1 224
Относно суичър КК, тези които вече го получихте, имахте ли мейл от тях, минаха 2о дни, и нито мейл имам, нито пратка, писах им на техния имейл и още нищо Thinking
Не изпращат имейл.

# 1 225
Скрит текст:

Аз се регистрирах,но не мога да разбера къде се попълват тези анкети и колко точки трябва да се съберат,ако може повече информация тук или на лично . Извинявам се, но сега разбирам за този сайт и не ми е ясно

При този панел не се събират точки. Печалбите са за съответната анкета, като томбола. Изпращат ги на имейл, само там разбирате, ако има нова. Попълвате я и евентуално ако спечелите ви пишат каква ви е наградата. Т.е. може да попълните 100 анкети и пак да не спечелите, въпрос на късмет е.

# 1 226
За суитчъра на КК, след като го спечелих влязох в профил, в "Моите награди" , натиснах "вземи", попълних си данните и това беше. Нямаше седмица и ми го доставиха.

# 1 227
от Лидл съм печелила
3000 лв, 300 лв, 150 лв, куфар, екшън камера, мече и сега последно саунд-бар система
От Кауфланд моя приятелка спечели 2200 лв ваучери за пазаруване
аз и мъжа ми по 380 лв ваучери, друга позната  и тя 380 лв спечели.

иначе във ФБ видях снимка на кошницата с 20 продукта то направо черна дупка беше една маса отрупана с какво ли не.(не познавам жената).

Извинете, но тези суми от каква игра на Кауфланд са?

Кауфланд не са имали такива игри.
Имаше една единствена с регистрация на КБ и можеше да се спечели сумата от бележката под формата на ваучер, но имаше ограничение макс 100 лв нещо такова, не помня.
Аз тогава спечелих (за първи и последен път от Кауфланд Joy ). КБ беше за 4 лв и някакви стотинки, та изпратиха ми пластика заредена със сумата. Та 4 лв...

# 1 228
Напротив. Имаха.
Миналата година беше играта с големите суми ваучери.

# 1 229
Аз съм печелила дребни ваучери от Кауфланд - по 20 и веднъж 50 лв, от Лидл никога не мога да спечеля. И сега участвах всяка седмица.

Общи условия

Активация на акаунт