Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 122 933
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 165
Станимир, може ли да кажеш от къде се тегли приложението за лаптоп/компютър на кола кола?

# 166
Пробвах се 2 пъти за Емечо, че малкият ще му се  зарадва доста, но уви не. Ще се пробвам още няколко пъти, но ще гледам да не затрупам майка/свекървата с тоалетна хартия. На мен лично не ми харесват продуктите им.

Морени вече са 9:0. Спирам с тях, както и с Фибела.

В Милка ще играя и за трите награди.

# 167
Станимир, може ли да кажеш от къде се тегли приложението за лаптоп/компютър на кола кола?
Малко по-късно ще кажа как се тегли 🙂

# 168
Като стана въпрос за Кока-Кола от 13 септември ще имат нова игра с кодове само от Фанта - награди колонки и електрически скутери Simple Smile

И малко игри от фейсбук:

https://www.facebook.com/bg.ergo.carrier/posts/2685102351786274 - за ергономична раница

https://www.facebook.com/EasyCreditBG/posts/4369191503148061 - награди за ученика

https://www.facebook.com/DomaSweetsBg/posts/4213866738739180 - сладки подаръци изненади

https://www.facebook.com/chocolana.bg/posts/1286092195157135 - и още сладко за родените през септември

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 17:06 от alex99

# 169
Като стана въпрос за Кока-Кола от 13 септември ще имат нова игра с кодове само от Фанта - награди колонки и електрически скутери Simple Smile

И те ли като другите страни ще измислят валута за Fanta. Това не е честно. Вярно , че наградите ще са от Фанта ,но приложението е на КК и би трябвало да стават всички капачки.

# 170

И те ли като другите страни ще измислят валута за Fanta. Това не е честно. Вярно , че наградите ще са от Фанта ,но приложението е на КК и би трябвало да стават всички капачки.

Надявам се всички капачки да важат, но ще видим като дойдат новите награди.

# 171
Привет! Имате ли проблем с подаряване на МВ на приятел от петъчно късметче или е само при мен?

# 172
Здравейте. Да попитам някой знае ли къде обявяват печелившите от игрите на Лили дрогерии?

# 173
Nellinnkaa във фейсбук страницата им съм виждала обявени печеливши от игри в магазина.

# 174
И аз очаквам днес тротинетката от Морени.

# 175
Ето от този линк може да изтеглите Кока Кола Апп като следвате стъпките - Използвайте Метод 2 : https://napkforpc.com/download/apk/com.cocacola.app.cee/ ( В сайта пише на английски , може да направите езика на български и да следвате стъпките)

# 176
На Морени скутера е много слаб развива само 20 км в час повече не може да дига
25 км/ч — в спортен режим(S)
20 км/ч — в нормален(D)
5 км/ч — в еко (ECO)

Аз съм карал ел. тротинетка с 25км/ч(Lime) и хич не е малко в градска среда. Проблемът на ел. тротинетките е, че бързо ускоряват, но бавно спират. Трябва да се пробва, иначе на теория и на мен ми изглеждаше, че 25км/ч са малко.

Електрическите тротинетки са за тротоарите, не за шосетата...
Обратното е. Забранено е да се карат по тротоарите.

Цитат
Чл. 80а. (Нов - ДВ, бр. 60 от 2020 г., в сила от 07.07.2020 г.) (1) Водачът на индивидуално електрическо превозно средство при движение е длъжен:
2. да се движи по изградената велосипедна инфраструктура, а при липса на такава - възможно най-близо до дясната граница на платното за движение;

(2) На водача на индивидуалното електрическо превозно средство е забранено:
1. да се движи по пътища и улици, на които максимално разрешената скорост за движение е над 50 km/h; ограничението не се прилага за улици с изградена велосипедна инфраструктура;
4. да развива скорост, по-висока от 25 km/h;
10. да управлява превозното средство по площите, предназначени само за пешеходци;
(тротоарите са такива площи)

# 177
  • София
Привет! Имате ли проблем с подаряване на МВ на приятел от петъчно късметче или е само при мен?
пробвай ако има разстояние между цифрите да го махнеш и ще се получи

# 178
Чаках, чаках победителите от Пепко и не ги дочаках. Някой има ли идея къде могат да се видят, при положение, че съм изтървала сторитата....
Надявам се София мел да поръси повечко награди тук във форума Simple Smile
За колко време доставят наградите на КК? В началото май бяха доста бързички. Имам спечелен суитчер от 26ти Август... явно ще си почакам....

Аз спечелих суитчер на 27 август и сега имам съобщение от Лео експрес за пратка (а друго не чакам).

Дааа и аз получих смс, малко след като писах тук. Явно мрънкането във форума много помага. Grin

Мрън мрън за много награди Grin

# 179
На мен не ми помага мрънкането тук!
Аз пък се запасих с пасти за зъби 😬😂

Общи условия

Активация на акаунт