Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 122 952
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 180
  • София
На мен не ми помага мрънкането тук!
Аз пък се запасих с пасти за зъби 😬😂
Каква е играта с пасти за зъби? Simple Smile

Най-после получих  Антелиос на Ла Рош Позе от играта във форума. Дано неотворен да е ефективен другото лято! Няма кой да го ползва през септември.

# 181
Сутринта ми донесоха суитчера от кОлата, бързи са.

# 182
Сутринта ходих до еконт да си взема шапката от КК. В крайна сметка си платих 2.73 за пренасочването към офиса. Разменям я за нещо тая шапка, ако някой я иска да пише лс.
Взех си и наградата от Емас в ИГ, онзи ден я спечелих, вчера я изпратиха, днес вече е при мен. Някой беше попитал колко книги са- 3бр.

# 183
На капачки от Фанта изписва, че кода е за игра, която не е започнала.
Моят суичър дойде след 28 дни, много бързате.

# 184
Кока Кола явно са се объркали нещо с наградите в новата игра с Фанта - 70бр. Тонколонки ( 15лв. ) и 70бр. Ел.скутер ( 600лв. ) 😂

# 185
Не знам дали лесно се пада "пуловера " от колата , ама на мен не иска да пусне един с безброй опити по всяко време на денонощието. Мрън ,мрън ,мрън. Прилагам мрънкащата тактика, която води до сработване на късмета. Ха дано!

# 186
подарявам:
- 1000мб от теленор - вече подарени
- 10% отстъпка за телевизори от зора, май става само онлайн
пишете лично съобщение с тел. номер и какво искате
къде четете за новата игра на фанта

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 13:36 от Стефан Стефанов

# 187
ей току що спечелих блуза от кока кола с първи опит.
Хич не са лоши мекички и топли за вкъщи са идеални да не беше и качулката ама като за две капачки стават.

# 188
Благодаря, Станимир.
Днес ще ходя да си взема пуфа от Метро.
Очаквам оптигрила, минаха 11 дни от подаването на данните. Дано да са получени, че започнах да се притеснявам.
А, и да добавя днес ми дойде кърпата от Хел и Лукойл.

# 189
Преди няколко дни имаше информация за новата игра на Теди. Понеже не я намерих изпратих запитване

# 190
# 191
Предстояща игра на Теси.

# 192
  • Монтана
Здравейте! Вчера си получих термо бутилката от играта на Heinz, но се оказа че е сцепена. Мисля че съм в правото си да си искам нова, затова ще помоля ако някой пази номера за връзка с тях да ми го даде. Благодаря предварително ☺ и късмет на всички 🍀🍀🍀

# 193
  • Велико Търново
Когато пазарувате в Лидл, различен от този, който сте регистрирали в Лидл+, имате ли проблем с дигиталната карта? При мен не се появи и касиерката каза, че трябвало да изляза от профила и да вляза отново? 🤔

# 194
Когато пазарувате в Лидл, различен от този, който сте регистрирали в Лидл+, имате ли проблем с дигиталната карта? При мен не се появи и касиерката каза, че трябвало да изляза от профила и да вляза отново? 🤔

Не, аз даже съм избрала някакъв рандом филиал в Плевен, а си пазарувам в София. Joy

Общи условия

Активация на акаунт