Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 122 960
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 195
Кога започва новата игра на Кк със скутерите? Някъде мернах, но сега като се връщам да чета не намирам..

# 196
  • Сливен
На мен днес въобще не ми отчете участие ,приложението на лидл.

# 197
На капачки от Фанта изписва, че кода е за игра, която не е започнала.
Моят суичър дойде след 28 дни, много бързате.
Може ли снимка на капачката и бутилката?

# 198
  • София
Сега си получих наградите от играта на Виза от банка ДСК, раницата има и usb порт и кабел Simple Smile
Скрит текст:

# 199
# 200
🥳Очаквайте скоро: Новата игра на  Fanta в Coca-Cola App

🎉Период: от 13 септември до 31 октомври ( 49 дни )

🎁Награди: 70бр. Електрически Тротинетки Xiaomi и 70бр. Тонколонки Fanta.

💥При Регистрация на 1 Coins и 100 Gems Разбираш Веднага дали печелиш Тонколонка Fanta.

💥При Регистрация на 7 Coins се включваш в Томбола за 1 от 10 Електрически Тротинетки Всяка седмица!

🍀Късмет на всички в играта!

🤩Пълни правила на Предстоящата игра тук: https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/ofic … e-da-igraesh-2021

# 201
  • София/Търново
Ново 20. И Брускетите са се намесили.

# 202
Очаквам оптигрила, минаха 11 дни от подаването на данните. Дано да са получени, че започнах да се притеснявам.
Спечелих оптигрил миналата седмица. Още същия ден получих имейл с потвърждение за успешно получени данни от КК. Ако не сте получили такъв според мен пак ги изпратете.

# 203
Здравейте,нетрябваше ли вчера да има последно теглене на Ариана. И днес ли беше тегленето на София Мел.Благодаря предварително.

# 204
  • Пловдив
Когато пазарувате в Лидл, различен от този, който сте регистрирали в Лидл+, имате ли проблем с дигиталната карта? При мен не се появи и касиерката каза, че трябвало да изляза от профила и да вляза отново? 🤔
Не. Регистрирала съм се в приложението в Пловдив. Първите ми участия в тази игра бяха направени, след като пазарувах във Варна. Сега продължавам да пазарувам и участвам отново от Пловдив. Не е имало проблеми.
Голяма суша при мен, да помрънкам, белкем нещо се обърне:) 15 участия в Лидл, 6:0 за Морени, 19:0 за Жатецки Хус, 9:0 за Фибела, за КК не помня колко десетки пъти вече играх за тонколката и за Spotifi...

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 15:09 от ilik123

# 205
Синът ми от едно известно време ми носи капачки от Фанта, с 10ц. код са, но не съм пробвала да ги рег., защото трудно ги разчитам, попитах го, но не е обърнал внимание какво пише на бутилката. Следващият път ще донесе и бутилката.
Скрит текст:

# 206
  • Sofia
Охх днес ми е ден да се ядоссвам явно. В Аванти в квартала взех Коста кафе и на касата питам за талони - нямали, казали им да се участва с касовите бележки. Ок, написах си данните, пуснах бележката в кутията на Коста и сега чета правилата, че се участва с талони и касова бележка се представя за получаване на награда. Сега на Кока Кола ли трябва да пиша? Едва ли ще са валидни тези участия ...

# 207
  • София
Минавам да похваля Lorenz.
Вчера звъннаха за данни за доставка за пуфа и днес вече е при мен.

# 208
  • София
В нашето Аванти са много нагли. Когато има игра с касова бележка, визирам конкретно Милка, все не им работи касовия апарат и не могат да ми издадат бележка. Сега с играта на Фибела, взимам едно мляко и касиерката тръгва да къса стикера, за да види какво е това.

# 209
Игра на Haineken във Фантастико:
https://www.heineken.com/bg/bg/ff00

Общи условия

Активация на акаунт