Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 861
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 465
Защо приложението на Cola не дава да се пускат постове и да се печелят Gems? Пробвах от 2 профила. Само стоят и чакат одобрение или са отхвърлени.
При мен няма проблем, последно преди около час качих. Преди десетина дни се чудих защо са ми отхвърлили снимка на кварталната градинка, а то някъде най-отзад във фона се вижда кръста на църквата ии им било против правилата. После някаква мелба ми отхвърлиха, но там вече логика не намерих. Нито имаше търговска марка, нито текст, нито нещо обидно/расистко/вулгарно. Не им схващам критериите.

Рандом ги цъкат явно, защото аз преди бях качвала боядисани великденски яйца и беше отхвърлена снимката, а в същото време някакъв беше снимал как люпи семки на пейка и беше одобрена, та даже и 40 точки имаше...
Яйцата ми не може,  семки на мръсна пейка може?! Joy
Аз след ден два я качвам пак и няма проблем.

# 466
Защо приложението на Cola не дава да се пускат постове и да се печелят Gems? Пробвах от 2 профила. Само стоят и чакат одобрение или са отхвърлени.
При мен няма проблем, последно преди около час качих. Преди десетина дни се чудих защо са ми отхвърлили снимка на кварталната градинка, а то някъде най-отзад във фона се вижда кръста на църквата ии им било против правилата. После някаква мелба ми отхвърлиха, но там вече логика не намерих. Нито имаше търговска марка, нито текст, нито нещо обидно/расистко/вулгарно. Не им схващам критериите.
При мен отхвърлиха снимка на кучето ми. Joy Мислих си, че нещо размерът на снимката е твърде голям, но после други със същата големина ми ги прие. Та не търся логика при КК. Simple Smile
Забравих да кажа - за невалидните кодове! Снимайте ги и ги пратете на Фейса на КК. Ще ви ги сменят.

# 467
За бургазлии:

Пълните правила на кампанията: https://galleriaburgas.bg/doc/GB_Terms_and_Conditions_B2S202.pdf

# 468
Здравейте, общо взето след над 20 опита се бях отказала да играя за колонката от Кока кола. Тази сутрин в 5:06часа се събудих и сеших с последния ми код от капачка да пробвам за последно - ииии мислех че сънувам, но я спечелих. Пробвайте в по-ранните часове Yum
Опитах и за един Емечо - но не ми даде ..... ще се пробвам още 2-3 пъти и спирам, че доста ТХ се насъбра Laughing
От томболата за Gorenje - писах мейл, завънях на посочения тел в общите правила и никъде не ми отговарят, нищо не знам за там...

# 469
Когато ми отхвърлят снимка в КК, я публикувам пак след половин час или повече време. Понякога и по няколко пъти, докато не я одобрят.

# 470
  • ЛОВЕЧ
Току що пристигна Apple iPhone 12  от Winbet ,някой изказваше мнение да не чакаме нищо от тях ,но за мен са коректни.Имаше още една потребителка тук която спечели,да си го чака днес

# 471
  • София
Coins -ове се печелят само с капачки ли? Защото не пия толкова много кока

# 472
  • София
Coins -ове се печелят само с капачки ли? Защото не пия толкова много кока
Са, само от капачки се получават.

# 473
мечето от хипер пристигна преди малко със спиди, не искат касова бележка, само лична карта
Скрит текст:
на някой, който е спечелил от лоренц в периода 23.08-31.08, звъняли ли са му за данни

# 474
В приложението на КК може ли да се изтрие качена снимка?
Да.
Преди малко и аз спечелих суитшърт на КК.
От ариана едно голямо нищо с над 30 кода от първата седмица още..

# 475
Сега като гледам в Coca-Cola App не е давало награди кърпа и батерия вчера. Само 2 шапки вчера и до сега не е дало. Дали има проблем и не ги дава или ги е дало, но системата не ги отчита?

# 476
Около вас виждате ли фанта с промокодове? При мен не са с промокод ( Аванти, супермаркет, била), а пия предимно Фанта и на практика нямам монетки.

# 477
Сега като гледам в Coca-Cola App не е давало награди кърпа и батерия вчера. Само 2 шапки вчера и до сега не е дало. Дали има проблем и не ги дава или ги е дало, но системата не ги отчита?
А как става да се види кога колко са дадени?

# 478
Играта на Фанта кога стартира???

# 479
Играта на Фанта кога стартира???

13 септември

Общи условия

Активация на акаунт