Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 757
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Суичър спечелих,благодарение на Вас!
Мъча се за колонката на КК ,за да зарадвам малкия,вече много пъти опитах.Имам диаманти,но Coins не...Ако някой има излишни и ми прати,ще съм благодарна.

# 571
А защо в Чупата вече има печеливши?Нали играта стартира от 13-ти?

# 572
А защо в Чупата вече има печеливши?Нали играта стартира от 13-ти?
Защото са хора от агенцията и изпробват системата,  миналия път пак беше така

# 573
Някой беше публикувал "Попълни анкетата и домашния ти любимец може да бъде нашият следващ "Petmall дегустатор". Ако чете тук, би ли споделил къде я намери? Не мога да открия нито срок на анкетата, нито печеливши. Прерових и страницата на Петмол във Фейсбук, но не видях нищо. Всъщност сега се осъзнах, че май никога не съм виждала печеливши от подобни анкети, а съм попълвала доста пъти на различна тематика.

Ето тук е https://www.facebook.com/Petmallbg/posts/6128623697178222

Гледам, че има коментари под публикацията, а аз кандидаствах чрез анкетата, но така и никой не ми писа.

# 574
  • София
Някой беше публикувал "Попълни анкетата и домашния ти любимец може да бъде нашият следващ "Petmall дегустатор". Ако чете тук, би ли споделил къде я намери? Не мога да открия нито срок на анкетата, нито печеливши. Прерових и страницата на Петмол във Фейсбук, но не видях нищо. Всъщност сега се осъзнах, че май никога не съм виждала печеливши от подобни анкети, а съм попълвала доста пъти на различна тематика.

Ето тук е https://www.facebook.com/Petmallbg/posts/6128623697178222

Гледам, че има коментари под публикацията, а аз кандидаствах чрез анкетата, но така и никой не ми писа.
Благодаря! Пише, че се попълва до 20 септември. Интересно, че  Sonnenlicht е получила имейл, че е от избраните.

# 575
За уча се кода- За да активираш своя подарък, трябва да имаш абонамент за 12 или 24 месеца, закупен в периода 03.09. - 10.09.2021 г.

# 576
Наградите ог Coca-Cola Zero в Coca-Cola App са вече раздадени!

Тик-Токърката Донка Иванова май ще спечели екшън камера от Pombar 😂

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 21:41 от Станимир Иванов 641942

# 577
  • Пловдив
Днешните късметчета от Теленор на всички вкъщи са за Уча.се Rolling Eyes

# 578
Получих си топката от чипса. Мисля, че е по голяма от снимката която беше публикувана. Почти колкото стандартна футболна топка е

# 579
Игра на тази страница https://m.facebook.com/BulgariaMall/ До 11.09

# 580
Щеможе ли код за да пробвам за суичтчъра, че тази година ми е нещо на карък, където и да играя не успявам в нищо.

# 581
Сестра ми също има мейл от Petmall. Явно са поетапни или седмични кампаниите.

# 582
Ходих на пазар до СБА Коме и се включих в играта на Крадеца.

# 583
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ако някой събира стикерите на Шел за тротинетка имам един брой.Напомням , че е до 15ти септември.

# 584
Някой да има някакво инфо какво се случва със саковете от предната игра на прингълс?

Общи условия

Активация на акаунт