Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 768
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Здравейте! Можете ли пак да качите пост с настоящите игри! Благодаря
Никой не ни е длъжен. Всичко е на първа страница.

# 856

Получих това по имейл.

# 857
В някои аптеки има мостри на Vichy, но не са опаковани в отдени кутийки, както беше досега. В една голяма кутия са в аптеката и от там дават по 3 мострички и талон за отстъпка 10 лв.
Аз си взех от Аптека Сигма фармаци аутлет.

# 858
Току що и аз си получих Емечо. Ще зарадвам едно малко дето от село , което много го искаше 🙂

Активните игри ще бъдат качени на страница 60. Качвам ги така за да е по лесно за всички , а не отново да се пита на коя страница са. За съжаление не мога да редактирам поста иначе с удоволствие Активните игри щеше да ги има само на страница 1 и по всяко време да бъдат редактирани

# 859
Днес получих комплекта за футбол Адидас от Прингълс, спечелен в началото на Юли. Разменям го за нещо ( нямам идея какво 😄).

# 860
За съжаление не мога да редактирам поста иначе с удоволствие Активните игри щеше да ги има само на страница 1 и по всяко време да бъдат редактирани.
Преди много време ти дадох съвет как може да стане това, но ти май не схвана идеята или ти се стори твърде сложно.

# 861
Награда процедура за лице:
https://fb.watch/831TuMjG6X/
или тук:
https://www.instagram.com/p/CT3-FSvKQWL/

# 862
Здравейте,
има ли някой от вас спечелена награда от Кит- кат в  OMW и получи ли я вече?

# 863
Здравейте,
има ли някой от вас спечелена награда от Кит- кат в  OMW и получи ли я вече?
Ако имаш предвид надуваемото легло, получих го още на 24.08.

# 864
  • Пловдив
Кога Кока кола или Фанта, някои от техните продукти щеше да започва игра за награда електрическа тротинетка

# 865
Кога Кока кола или Фанта, някои от техните продукти щеше да започва игра за награда електрическа тротинетка
Има активна в момента.

# 866
Игра на TESY, изискваща покупка на определени продукти: https://promo.tesy.bg/

# 867
# 868
Аз съм сигурна, че в правилата пишеше, че може да се ползва и в интернет магазина им. Не съм им фенка и нямах представа, че имат и онлайн магазин. Когато го спечели го прочетох в правилата им. Сега ги погледнах и не виждам да е упоменато, че може. Май са подменили текста...

# 869
За съжаление не мога да редактирам поста иначе с удоволствие Активните игри щеше да ги има само на страница 1 и по всяко време да бъдат редактирани.
Преди много време ти дадох съвет как може да стане това, но ти май не схвана идеята или ти се стори твърде сложно.
Това заради тези дето ги мързи да четат ли? И на първа страница да са само и да може там да се редактира предполагам пак ще има хора дето не четат и искат всичко смляно и наготово в момента в който попитат.Thinking

Общи условия

Активация на акаунт