Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 739
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 900
На Lorenz писах 2 имейла и накрая се обадих по телефона. Днес вече имам СМС за пратката.
Същата агенция е и за hainz, с тази разлика, че писах имейл и след 2 дни си получих чиниите.
Двата имейла изпратих един след друг и не разбирам как единият е приет, а другият - не.
Звънете им, няма да се обадят те явно…
Аз звънях 5 дни след като спечелих ,защото топката е за съседчето  много я иска  това беше преди 30 дни сега ще търся да му купя една .

# 901
Звънете пак! Аз подарих топката на едно 40+ дете Grinning и много я хареса, така че обадете им се и си я потърсете. Момичето с което говорих беше много любезно.

# 902
тези напитки видас в кой магазин ги има

Във Фантастико в хладилната зона ги има.
Не знам обаче дали във всички филиали, че и те като Била почнаха да слагат някакви сини цени, бели цени. Сините цени са само за някои филиали, много се обърквам. Joy

# 903
Нещо голяма криза за награди ме е налегнала 😂 И аз като другите намазах суичъри зародата, но дотам.
Няма ме в Мимоза и другите игри, Жатец са качили екскурзиите, Фибела - дръжки 😂
Писах преди за празника ми и ми изтриха коментара, та може и тоози да изчезне 😉
Ако някой има карта заТ Маркет и желае да я сподели да ми пише. Не знам има ли игри в момента там, но от ФБ не ми отговориха има ли игри във всичките им магазини.
Късмет на всички 🍀

# 904
В тмаркет има игра за лаптоп-1бр. Ако се поръча нещо до 20.09.

# 905
Привет, ако съм вярвала някога, че толкова няма да мога да чета темата ида участвам в игри...Ама нямам грам време. Имам пак да чета 20+ страници назад. Искам да кажа, че вчера изненадаващо ups ми се обадиха и ми до есоха сака адидас от прингълс, спечелен юни месец. Не съм отворила пратката още, но много се зарадвах, че дойде. Иначе май не участвам никъде.

# 906
Получих имейл от Количка-Бг, че ми подаряват ваучер за отстъпка от първа поръчка за 25 лв и безплатна доставка за 3 месеца.
Това някаква уловка ли е, за всички градове ли важи и има ли някой който да се е възползвал?

# 907
В вомента има ли игра при някои превръзки?

# 908
Получих имейл от Количка-Бг, че ми подаряват ваучер за отстъпка от първа поръчка за 25 лв и безплатна доставка за 3 месеца.
Това някаква уловка ли е, за всички градове ли важи и има ли някой който да се е възползвал?
Аз поръчвах от тях но тези 25 лв са за поръчки над 100 лв.

# 909
# 910
# 911
В вомента има ли игра при някои превръзки?
И на Бела Simple Smile - https://bella.triada-market.com/

Ето и една игра на Нивеа - https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/dezodoranti-original-care-giv … campaign=umbrella

# 912
Някой имаше ли успех с КК относно капачките,които не приема, а са нови?

# 913
Реално е, но както са писали има Мин сума за поръчка.

# 914
Някой беше публикувал "Попълни анкетата и домашния ти любимец може да бъде нашият следващ "Petmall дегустатор". Ако чете тук, би ли споделил къде я намери? Не мога да открия нито срок на анкетата, нито печеливши. Прерових и страницата на Петмол във Фейсбук, но не видях нищо. Всъщност сега се осъзнах, че май никога не съм виждала печеливши от подобни анкети, а съм попълвала доста пъти на различна тематика.

Ето тук е https://www.facebook.com/Petmallbg/posts/6128623697178222

Гледам, че има коментари под публикацията, а аз кандидаствах чрез анкетата, но така и никой не ми писа.
Аз попълних анкетата и получих храна за рошльовците.

Общи условия

Активация на акаунт