Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 400
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 320
Здравейте, да се похваля и аз с 1 код и едно единствено участие в новата кампания на КК съм с тротинетка. 🥳

# 1 321
  • София
Здравейте, да се похваля и аз с 1 код и едно единствено участие в новата кампания на КК съм с тротинетка. 🥳
Честито, как се участва за тротинетка с един код?

# 1 322
  • Велико Търново
Момичето явно в имало предвид един билет.

# 1 323
Момичето явно в имало предвид един билет.

Да, точно така, имам предвид един билет. Simple Smile

# 1 324
Получихте ли си раниците от форумната игра

# 1 325
  • Plovdiv, Bulgaria
Взех от Кауфланд Маги за 5лв. обаче не погледнах къде се регистрират бележките.. и сега не намирам никъде играта пфффф много съм зле. Иначе наградите бяха Оптигрил..

# 1 326
  • София
Получих смс от Лео и предполагам е колонката от КК ,която спечелих на 11.09.

# 1 327
Взех от Кауфланд Маги за 5лв. обаче не погледнах къде се регистрират бележките.. и сега не намирам никъде играта пфффф много съм зле. Иначе наградите бяха Оптигрил..
И аз се сетих сега като видях, че имам бележка, но и аз не намирам линк... Да не е свършила вече

# 1 328
  • Nesebar
Имам съобщение от спиди 0 лв алкохол нищо не съмпоръчвала някой има ли представа от коя игра може да е
Получих бутилка Джак Даниелс те имаха игра в началото на лятото и тогава също получих .Имало ли е скоро друга без покупка?

# 1 329
Не, не е. От 27.09 е, но и аз не снимах и сега не намирам никъде играта…
И аз се сетих сега като видях, че имам бележка, но и аз не намирам линк... Да не е свършила вече

# 1 330
Получихте ли си раниците от форумната игра
Аз-не, но и с други награди съм чакала много, според  мен до седмица, две би трябвало вече да дойдат Simple Smile

# 1 331
Подарявам ваучер за продукти от категория "Детски артикули" на ЕМАГ за поръчки до 01.01.2021г - Подарен

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 12:25 от simzdrav

# 1 332
Подарявам ваучер за продукти от категория "Детски артикули" на ЕМАГ за поръчки до 01.01.2021г
може ли за мен, ако, е още свободен?

Аз подарявам код за безплатна доставка за 1 месец от kolichka.bg

# 1 333
  • Пловдив
Онзи ден си получих комплекта от BIC. Много бързо дойде и съм изключително доволна. Всичко ще влезе в употреба за учениците вкъщи
(1 и 3 клас).

# 1 334
Някой май търсеше мече от емека в групата за размени някакъв г-н продава последна бройка по 55лв..
https://www.facebook.com/photo/?fbid=6568291119849502&set=gm.1921971061318612
Въпросният господин да спи довечера със затворен прозорец😂😂😂.Бива наглост,ама...

Е то пари,пари ама да търсиш 55лв за мече което го имаш подарък нещо .. 😏😏 едвам искат да забогатеят вече ..

Общи условия

Активация на акаунт