Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 847
  • 823
  •   1
Отговори
# 630
  • София
WaltherP99, Tabac Rose толкова не ми хареса че се чудя дали затова ми беше наистина супер траен Simple Smile
Но да, прав си, има и изключения.

# 631
WaltherP99, Tabac Rose толкова не ми хареса че се чудя дали затова ми беше наистина супер траен Simple Smile
Но да, прав си, има и изключения.

Stuck Out Tongue

# 632
  • На острова
Ох, Марли, Марли! Джеронимо ми подпали фитила с Athalia, търсих с търсачката повече мнения, но не намирам много. Прочетох почти всичко във Фрагрантика, обаче.

Нищо друго не съм пробвала освен моята си Делина, но ме заинтригувахте с Exclusif и Rosee и ще търся някакъв sample set, че ми се иска да пробвам всички, и то на момента, ако може 🌸🎀🌸

# 633
  • Sofia
Два пъти пробвах новия Мис Диор и не можах да разбера концепцията му. Нищо свежо няма в него и нищо общо с другите миски.  Накрая се сетих на какво ми прилича - парфюм,  произведен през 1985 г и стоял оттогава до днес в някой шкаф - старомоден и развален .
От седмица нося само Делина ексклузив, понеже ми е под ръка сутрин , а с тази трайност вече е попил в косата ми, якетата, възглавницата,  отвсякъде го усещам. В студа изкарва нотка на индрише.

Любима песен на уникалната Шарън Ковакс

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 21:30 от Karen

# 634
Аз пък много харесах новата Мис Диор, драйдауна върху дрехи е разкошен. Няма революция и голяма оригиналност, но е чудесен ежедневен и елегантен парфюм. Такива като него, Idole Intense и My Way Armani ги нося като no-brainer, когато не знам в какво точно настроение съм, а не ми се мъчи с нещо специфично през деня.

# 635
Ковакс, май лов е сред любимите ми. Закачам ѝ пантерата на картие.

# 636
Днес харесах този мъжки за подарък.

Винаги съм смятала, че след дамския Еуфория на Келвин Клайн никога няма да докосна друга Еуфория независимо мъжки или дамски хъхъх, но днес се оказа, че ми хареса. Питането ми е дали е нов и какво ви е мнението?

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 22:50 от Реа

# 637
Не е нов и е доста слаб. Трайност също няма.

# 638
Не е нов и е доста слаб. Трайност също няма.
В 13 ч го пръснах на тестерно листче и все още много силно ухае, ще го пробам и на кожа. Благодаря за инфото.

# 639
  • Пловдив
Здравейте,
търся за подарък Dsquared2 He Wood Rocky Mountain. Намирам го само тук .Дали ще е оригинал?

# 640
  • София
Не се обновяват наличностите в този сайт. Най-вероятно е изчерпан.

# 641
Днес харесах този мъжки за подарък.

Винаги съм смятала, че след дамския Еуфория на Келвин Клайн никога няма да докосна друга Еуфория независимо мъжки или дамски хъхъх, но днес се оказа, че ми хареса. Питането ми е дали е нов и какво ви е мнението?

Съпругът ми има този: https://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Euphoria-Men-Intense-1952.html

Много е траен на неговата кожа,  много красив парфюм е според мен ❤❤ Отива му много и е един от любимите ми негови, а той има достаа. Мисля, че е имал и този от снимката ти, ще го попитам.

# 642
Здравейте,
търся за подарък Dsquared2 He Wood Rocky Mountain. Намирам го само тук .Дали ще е оригинал?

Не бих се надявала, отдавна е спрян. Този парфюм съм го подарявала на мъж преди близо десет години и скоро след това изчезна. От He Wood серията ми беше сред любимците за мъж. Но не беше много траен.

# 643
Новата ми покупка.

Още неразопакована и нетествана. Но пирамидата ми изглежда обещаващо. Joy

# 644
Аз стигам до извода, че усещането ми за парфюми, които не съм ползвала отдавна, се е променило. Не знам има ли връзка с ковида, но преди не беше така въпреки времето, през което са били сезонно прибрани. Днес сложих Angel Muse и той ме стисна за гушата! Рекох си, че е достатъчно хладно да го понося, но няма нищо от прекрасните неща, които откривах у него. Идва ми хард и недодялан! Много неприятно... 😕

Общи условия

Активация на акаунт