Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 855
  • 823
  •   1
Отговори
# 615
  • by the sea
аз също бих взела интенз-а, но след още 2-3 разносвания.

Днес ходих до мола специално да тествам мъжки парфюми и конкретно Phantom защото търся подарък за колега.
Ами....не е неприятен, но толкова лавандула са му наблъскали че ме удря на ароматизатор на кола. Става за носене, но не искам точно този  човек да носи такъв посредствен аромат.
Burberry Hero изветря от картончето, два часа минаха и няма никой Frowning1
Dior Sauvage Elixir e доста подправков, специфичен и според мен е за ценители, няма да ми свърши работа.
212 Heroes Carolina Herrera  и Montblanc Explorer ми допаднаха, но бих продължила с търсенето.
Ако някой иска да ми помогне с идеи какво да тествам(дизайнерски аромати) ще съм благодарна, момчето е на 26-27, симпатяга,мургав, тежък характер(скорпионче Simple Smile ) искам нещо, което може да бъде парфюм за излизане.

Новият miss dior и мен не ме грабна.

Днес съм с Noir Exquis, смесих го с This is her

п.п. сега като поизветря Phantom-чето взе да ми хареса, ще го върна в класацията.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 15:28 от RedPanDa

# 616
Искам да си купя парфюм за сега за всеки ден. Чудя се между My way intense, L’Interdit Rouge, YSL Libre Intense.
L’Interdit Rouge не съм го пробвала, но понеже харесвам първия, мисля че ще ми допадне. Другите съм ги пробвала и ги харесвам. Към кой ще ме насочите?

Съпругът на Том Форд е починал. Имат/ха интересен живот.

# 617
RedPanDa, защо не пробваш Spicebomb Viktor & Rolf?

# 618
# 619
  • by the sea
Благодаря, хич ме няма с мъжките парфюми(даже бих казала, че не харесвам "мъжки" парфюми) затова почвам да търся от месец по-рано Grinning ще пробвам всичко, тъкмо ще си ъпдейт-на познанията.

# 620
  • Бургас
Панде , виж и Chanel Bleu.Seti Beti, моят глас отива за L’Interdit Rougе.Revolving Hearts

# 621
И аз щях да препоръчам "Инвиктус" - а, самият парфюм (бутилката, концепцията, аромата) са много скорпионски. Grinning

# 622
  • by the sea
В интерес на истината харесвам Инвиктус и съм го подарявала, но умишлено го избягвам този път за този човек Simple Smile

# 623
Моето Скорпи обожава удовата есенция на Валентино, комбинира го и с кафеникавото Валентино едт.
И от мен глас за “червеното” Линтерди

# 624
  • София
Хареса ми и на мен, но не толкова колкото Creme de Cuir BDK. Разкош Heart
6 аромата на марката тествах, един купих и смятам и този да взема.
Не са супер шлейфови обаче…

# 625
Азалия, а за  Interlude имаш ли вече мнение?
Не, в пощата ме чака проба от чужбина чак! Тук намирам толкова мили и отзивчиви хора... Gift Heart Утре няма да мога да взема пакетчето, ще е в петък и тогава ще се запозная и с Interlude.

# 626
Не са супер шлейфови обаче…
Него не съм го пробвала, Lodsi! Ще пием кафе.
Харесвам и Rouge Smoking, сега се носи от ръката ми.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 18:45 от densi

# 627
  • София
Точно Rouge Smoking купих Simple Smile
Като пристигне Creme de Cuir ще пием кафе, да Heart

# 628
  • София
От мен глас за Либре интенз. На мен Либре ми е ежедневно, когато не знам какво друго да сложа.
Пълна съм с уникални проби - Carner Barcelona, Nishane, Etat libre d'orange, Costume national и други... Ще си имам занимавка за няколко седмици.

# 629
На мен излиза някаква странна нотка в Делината - мисля,  че е личито, ама не съм сигурна.

Уточнявайте все пак за коя от 3-те говорите , разлики аз усещам доста осезаеми.

Аз пък си свърших бутилката с Vanille Fatale... и веднага започнах втората. 😁

?

Не са супер шлейфови обаче

Не са да ,но предполагам не визираш
Той е изключение

Парфюм за спорт
Парфюм за деня винтидж
Песен за деня

Общи условия

Активация на акаунт