Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията за различни парфюми като Loewе, BDK, Arabian secrets и други?
Какви са впечатленията от парфюма Myrrhe Imperiale и парфюма Sound of Donna Trussardi?
Какви са впечатленията от парфюма New York Night на Bond No. 9?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията за различни парфюми като Loewе, BDK, Arabian secrets и други?
Форумът разкрива разнообразни мнения за различни парфюми. Някои от тях включват Loewé, където се споделят положителни мнения за качеството на парфюмите. BDK също получава положителни отзиви, като Rouge Smoking, Tubereuse Imperial и Nuit de Sablé са споменати като изключително харесвани. Arabian secrets също получават положителни коментари, но се отбелязва, че имат по-малка трайност.
-
Какви са впечатленията от парфюма Myrrhe Imperiale и парфюма Sound of Donna Trussardi?
-
Какви са впечатленията от парфюма New York Night на Bond No. 9?
-
Кои са популярните парфюми, открити това лято?
-
Какви са отзивите за парфюма Angel Muse?
На нея дължа и запознанството ми с Cafe Chantant - голяма зимна любов ми е този парфюм!
Другият ми летен фаворит за поредна година беше Acqua di Gioia Armani. Толкова красив и удобен аромат!