Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 809
  • 823
  •   1
Отговори
# 150
Нявсякъде пише, че е копие на Ерба Пюра и  Кирке. Вярно ли е?

# 151
Кирке не познавам ,но да има сходство с Ерба пура който ми е любимец.

# 152
Нявсякъде пише, че е копие на Ерба Пюра и  Кирке. Вярно ли е?

Точно ти едва ли очакваш нещо оригинално , точно щях да напиша "на какво е копие този път?" . Съдейки по пирамидата , точно това трябва да е. За парите си Insomnia въобще не е лош , и поне копира доста по-скъп парфюм , нещо ми убягва логиката да копираш 2-та споменати от теб. Пазара е ЗАЛЯТ от техни копия , някои от които прилично добри . Човек може да си вземе 100мл тестер на Kirké за около 130 лева.

Парфюм за спорт

Парфюм за деня

# 153
Dez, обожавам аромат на френски макарони, имам само 1 парфюм с такъв аромат. Тези ангели съдържат ли?

Би ли споделила кой е твоя парфюм с макароните, Fiona1.
Имах Angel Еau Sucree 2017. Мисля, че е синия от снимката на Dez, моят беше в бяла тестерна кутия. Взех го именно заради целувките в него - не усетих нито една.

# 154
Ariana Grande - Thank U, next  съдържа френски макарони. И се усещат. Поне за мен.

# 155
Не искам аз копия на Ерба Пюра и Кирке. Махнах моят подобен Монтал, Мансерата не нося отдавна и самата Пюра. Добре, че никога не купих Кирке. Харесват ми, но само понякога. Ще пробвам и този парфюм,   интересно ми е как е направен.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 20:05 от densi

# 156
Ariana Grande - Thank U, next  съдържа френски макарони. И се усещат. Поне за мен.

Ха, ето доказателството, че всеки усеща парфюма по различен начин. Имам го Thank You, next. Много си го харесвам. Както и Cloud , Moonlight  и Sweet Like Candy. Всичките са ми сладички, пухкавки и гальовни, но вяно аз не  различавам ясно нотките.

# 157
Само да кажа ,че новата Инсомния остава и след душ какво повече може да искаме от това.❤❤❤

# 158
  • Пловдив
Само да кажа ,че новата Инсомния остава и след душ какво повече може да искаме от това.❤❤❤
само линк... Simple Smile

# 159
ужас

# 160
Добър вечер и честит празник група.
От няколко дни все си мисля да ви питам нещо. Случвало ли Ви се да си мислите, не да знаете, че не харесвате даден парфюм. Да сте го усещали върху други хора много пъти и да ви се е струвал неприятен, натрапчив, дразнещ или нещо подобно? Често ми се беше случвало обратното да харесам нещо много върху някой познат/приятел и после много да се разочаровам че върху мен просто не седи по същия начин. Но тези дни точно обратното за пръв път. Сдобих се с нещо което смятах че въобще не бих носила, получен подарък. Е със страх се напръсках все пак и о чудо. Красота и комфорт. Въобще не го очаквах, нз сега ли му е сезона но стана магията и много се радвам. Затова реших да попитам вие имали ли сте такива неочаквани парфюмни изненади?
А аз говоря за този мъник.

Освен това днес минах покрай Бюти зон на Витошка и реших да проверя заредили ли са новото пурпурно Линдерди. За жалост отговора беше че още го чакат. Определено ми е любопитен много. И за да не съм капо със закъснение реших да пробвам синичкото Бушеронче (то му мина сезона). Оправда очакванията ми - много приятен, но нищо което да ме накара да го искам.

# 161
И след душ да мириша на детето на Ерба и Кирке…..бррррр….няма такъв ужасТ за мен ….

# 162
ужас
+ 1 за ужаса (ако имаше емотикон с повръщащо човече, щеше да е тук)
Непонятно ми е това "възхищение" нещото да мирише и след душ. Това не е парфюм за ценители, а по-скоро за някой, който няма достатъчно да си купи повече от един. Нищо лично, не познавам Инсомния, не искам никого да засегна. Не познавам и цитираните прототипи.
Във всеки случай, ако исках да мириша дни наред на едно и също, щеше да е това :
https://www.fragrantica.com/perfume/Elegantes/Orris-Vetiver-43099.html

# 163
  • The Evergreen State
Благодаря ви много за споделените мнения за Гри Диор момичета Hug

# 164
Elits@,моят единствен такъв случай, какъвто описваш, беше с Coco Mademoiselle. Обикновено ме дразнеше и ми се натрапваше ужасно, носен от други (крайно експлоатиран дори) , но в крайна сметка върху мен ми хареса. Все пак взех Intense, да не е съвсем това, което ме дразнеше преди. Не че има голяма разлика в аромата, де 😄

Общи условия

Активация на акаунт