Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 68 951
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
Моля, който се направи поръчка в Делириум, да снима чантата, дали се струва или не)

# 76
qeq
В меню details има размерите и описание:
https://www.thebay.com/product/michael-kors-gift-with-any-100ml- … 600092300612.html

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 09:52 от Ellinor*

# 77
Моля, който се направи поръчка в Делириум, да снима чантата, дали се струва или не)

заповядайте

# 78
Според размерите в инчове е направо сак! 🙄

# 79
Взех си и аз най-накрая черния Кристал от Нотино, но нещо по-подправков ми стои отколкото, когато го пробвах в мола. Дано като постои в шкафа с времето да се покаже срамежливия кокос. Grinning По стар навик го проверих в Чекфреш като не очаквах да излезе каквото и да било по кода, но той взе, че ме сюрпризира и развесели.
 Кодовете не се ли повтаряха на десет години?

Юни месец поръчах 30мл versace bright crystal  и беше на 9г и 10м. Беше леко мазен парфюма и в началото миришеше различно. Но си го използвах целия. Не беше голям проблем, но определено имаше лека промяна в аромата.

Вчера отново тествах crystal noir обаче мъжа ми все казва моля те не си купувай това.. просто си вземи мадмоазел отново. Но исккам промяна... и все ходя и тествам и всичко в дъглас ми мирише евнино и на спирт...
Само омния кристалин ми мирише класно и добре направено ама е толкова слаб...

Допадна ми chanel 19 poudre обаче скъп за тази трайност... точно ми мирише на зюмбюл зеленина и лека пудра

Иначе търся 100мл aqva pour homme atlantiqve за мъжо. Гледам в долче 99лв и БД.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 10:23 от Анонимен

# 80
https://www.parfimo.bg/chopard-brilliant-wish-eau-de-parfum-za-jeni-75-ml-tester/ Това поръчах, не съм ползвала досега, ще ми е интересно вашето мнение.

# 81
https://www.parfimo.bg/chopard-brilliant-wish-eau-de-parfum-za-jeni-75-ml-tester/ Това поръчах, не съм ползвала досега, ще ми е интересно вашето мнение.

Имам Chopard Wish от Parfimo. За този ценови клас съм много доволна от него. Получавала съм комплименти.

# 82
Привет! Много мразя да плащам доставки,но ако съм решила,че искам нещо сега и веднага ,го купувам,въпреки доставката.Проверявам къде  е най-изгодно за момента Иначе,има и неща,които следя и чакам код и БД. Понякога отпадат,докато дойде такъв Simple Smile

# 83
  • София
Вече е нагоре цената. БГ мамма се чете!

# 84
Добра цена: Black Phantom Travel Set 4x7,5ml

Също и това : Angels’ Share Refill

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 14:14 от Milen™

# 85
Не разбирам от къде тези 30 процента ?
На мен травъла ми го дава 150 евро

# 86
Не разбирам от къде тези 30 процента ?
На мен травъла ми го дава 150 евро
150 евро са новите златни шишета. 98 евро са старите сребърни, но те са на поне 3-4 години и затова ги разпродават.

# 87
  • Балчик
Някой виждал ли е някъде наличен Raghba?

# 88
  • София
Някой виждал ли е някъде наличен Raghba?

Мисля, че дамския го имаше до преди няколко дни в Емаг.
В момента има само два мъжки.
Прецъквай ги, за няколко дни няколко неща изчезнаха и после пак се появиха.
Ако го видя пак, ще ти сигнализирам Wink

# 89
Има ли активен код за Парфимо?😀

Общи условия

Активация на акаунт