Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 68 980
  • 716
  •   1
Отговори
# 90
  • БГ
Здравейте,
харесах този парфюм  предложен от съфорумка https://www.parfimo.bg/chopard-brilliant-wish-eau-de-parfum-za-jeni-75-ml-tester/ Simple Smile)
Аз харесвам много Signature, този дали ще ми допадне? Гледам че по пирамида се различават доста, но като аромат..?

# 91
Прочети за него тук. Ако харесваш бели цветя и кремести парфюми, може би. Но всеки усеща ароматите различно, няма как някой да знае дали на теб ще ти хареса. Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Brilliant-Wish-8125.html

# 92
  • София
Имам въпрос към тези от вас, които успяха да поръчат безплатните мострички на YSL от Нотино. За колко време се очаква да пристигнат и къде пристигат - в пощенския клон или в пощата на блока? Sweat Smile Онзи ден поръчах и още ги няма, пък Нотино по принцип са бързи. Чудя се дали някоя лелка в пощата не си е присвоила пратката ми Thinking

# 93
  • София
Мострата на Валентино Воче дойде след около 10 дни, беше пусната в пощенската ми кутия 😉.

# 94
# 95
Здравейте,  цената на Nina Ricci Love in Paris в Парфимо е 35лв, което мисля е добра оферта.  Става ли парфюмът за подарък, добре ли се приема?

# 96
Не разбирам от къде тези 30 процента ?
На мен травъла ми го дава 150 евро
150 евро са новите златни шишета. 98 евро са старите сребърни, но те са на поне 3-4 години и затова ги разпродават.

А някъде не разпродават ли FM Carnal flower стари шишета от преди 2-3 и повече години?
😞

# 97
Здравейте,  цената на Nina Ricci Love in Paris в Парфимо е 35лв, което мисля е добра оферта.  Става ли парфюмът за подарък, добре ли се приема?
На мен ми харесва,но не съм го придобивала.  И не съм го душила скоро..Ако става дума за подарък на млад човек,едва ли би се харесал. Хубав парфюм си е,но си е леко ретро.

# 98
Имах го, беше ми подарък, аз лично не бих го купила. За мен е абсолютно безличен, цветен парфюм. Диамантчето на Шопар много повече ми харесва.

# 99
Цитат
А някъде не разпродават ли FM Carnal flower стари шишета от преди 2-3 и повече години?
😞
Не съм виждала, но в същия сайт често пускат стари версии на флаконите в секция Archives само за регистрирани потребители с хубави намаления. Le Labo в момента имат добри цени. Имало е и FM. И аз дебна няколко.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 21:48 от skybye

# 100
# 101
Имах го, беше ми подарък, аз лично не бих го купила. За мен е абсолютно безличен, цветен парфюм. Диамантчето на Шопар много повече ми харесва.
благодаря много. А тестера на диамантчето, дали е с капачка?

# 102
благодаря много. А тестера на диамантчето, дали е с капачка?

Моят Wish e от Парфимо. Дойде с капачка и брандирана тестерна кутия.

Някой с опит относно програмата за лоялни клиенти на Елинор ?
Аз ли нещо не чета и разбирам правилно, или е написано объркващо (да не кажа заблуждаващо), но....

Цитат
Създадохме тази програма, защото сме Ви изключително благодарни за това, че сте наши клиенти. Само и единствено благодарение на Вас ние съществуваме и затова решихме да се отблагодарим като Ви дадем възможност да получавате допълнителни отстъпки.

И......

За мен допълнителната отстъпка би трябвало да се добавя към съществуващи такива. Иначе не следва да е допълнителна. Влучая обаче активен е само summer кода, независимо, че фигурира и допълнителната отстъпка за лоялен клиент, която автоматично се прилага. Loyal - 1: -4.25 лв.излиза, че е само за тарапана в кошницата. Никъде не е споменато, че не се комбинира с други отстъпки.
85 -12.75 = 72.25

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 09:01 от НУКИ

# 103
Моят Диамант съм го купувала миналата година. Беше тестер 30 мл на много смешна цена - не помня точно, но около 10-12 лв. С капачка е, флакончето е много красиво. Понеже го бях купила заедно с по-агресивни парфюми, отначало дори не можех да му усетя аромата. Впоследствие установих, че е много приятен.  И това е при положение, че аз не харесвам парфюми с миризма на цветя.

# 104
Някой с опит относно програмата за лоялни клиенти на Елинор ?

Скрит текст:
За мен допълнителната отстъпка би трябвало да се добавя към съществуващи такива. Иначе не следва да е допълнителна. Влучая обаче активен е само summer кода, независимо, че фигурира и допълнителната отстъпка за лоялен клиент, която автоматично се прилага. Loyal - 1: -4.25 лв.излиза, че е само за тарапана в кошницата. Никъде не е споменато, че не се комбинира с други отстъпки.
85 -12.75 = 72.25
[/spoiler]

Допреди месец или два се добавяше и цената ставаше изгодна, но нещо се промени след като се появиха mid15, summer и т.н. Лично съм тествал.

Общи условия

Активация на акаунт