Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 649
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мерси. Simple Smile Това е първият път, в който получих нотификация, откакто го следя, въпреки неколкократното зареждане.

# 211
  • Стара Загора
AstonishedЦените в makeup и не само, очевидно са вдигнати. Давам пример с 1.2 на Histories de Parfums, който в опаковка от 120 мл струваше около 136 лв миналата година по спомен. Преди около два месеца някъде, го видях на 144 лв. Сега е 175 лв.

https://makeup.bg/product/511783/

А другият от серията 1.3 има само във флакон от 60 мл и струва 122 лв. Astonished
Така и не се снабдих с него, но насляпо не ми се рискува. Подозирам че може и да не ми хареса. Kissing Face

Скрит текст:
Ако някой може да се раздели с малко количеств за проба, ще съм много благодарна.

Аз нямам желания към момента. В гардеробчето графата I want е сравнително скромна, но нищо спешно.
Ако се появят на добра цена Van Cleef & Arpels Bois d'Amande и Neroli Amara, както и A drop d'issey - бих взела. Другото може да чака, че и без това навсякъде е пълно. Не мога да се нарадвам на красивите аромати, както беше преди години с лаковете. Време е да се кротна. Laughing

# 212
Е опаковката е зле под целофана, който е ненарушен. Аз поне така видях. Ако не е - грешката е моя. Нямах предвид смачканото ъгълче
Да, под целуфана е

# 213
Cafe Chantant Nobile 1942 за 233 лв в makeup: https://makeup.bg/product/150051/ - надминаха себе си, официалната цена е 115 евро. Rolling Eyes Някой може ли да ми припомни колко струваше при предишни зареждания, върти ми се нещо като 145 лв?

Последно беше 170лв, от известията го докопах, при мен идват редовно, че понякога и по два пъти за едно и също. Но цените им шават постоянно.

175 за 120мл Histoires пак е чудна цена, сравнено с официалната от 165 Евро. Сега 60мл в мейкъп на This is bit blue bottle 1.2 пък е само 90 и нещо (при 105 евро официална). E, 136лв за 120мл е най-добре, но това си е направо да удариш кьоравото.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 22:16 от tuali

# 214
  • София
Благодаря, tuali. Simple Smile 170 пак е по-добре от редовната цена, завишена с няколко лв, която са му сложили в момента. Grinning Имам мини, при все количеството бутилки в гардероба, ще ми стигне за този сезон, та няма да бързам да купувам. Честит! Flowers Hibiscus При мен това си остава постоянен проблем с makeup - не получавам известия за всичко, което следя. Не мога да си обясня защо, пощата ми е в gmail и от други сайтове получавам без проблем известия, бюлетини и т.н. Rolling Eyes Редовно проверявам и спам, няма ги и там.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 22:28 от Klodilia

# 215
Пробвай да отпишеш и впишеш пак следените, може да зацепи системата им.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 22:49 от tuali

# 216
Парфюмна вода Histoires De Parfums, This Is Not a Blue Bottle 1.2., Unisex, 60 мл е 138 лв, 120 мл - 230 лв и има 20% отстъпка.  138-20%=110 лв.
Аз преди месяц и нещо го взех за 113 и нещо лв.

# 217
Парфюмна вода Histoires De Parfums, This Is Not a Blue Bottle 1.2., Unisex, 60 мл е 138 лв, 120 мл - 230 лв и има 20% отстъпка.  138-20%=110 лв.
Аз преди месяц и нещо го взех за 113 и нещо лв.

makeup

# 218
Cafe Chantant Nobile 1942 за 233 лв в makeup: https://makeup.bg/product/150051/ - надминаха себе си, официалната цена е 115 евро. Rolling Eyes Някой може ли да ми припомни колко струваше при предишни зареждания, върти ми се нещо като 145 лв?
.    Точно 145 лв в makeup, но миналата година.

# 219
  • Бургас
Sephora -в периода 9-12 септември заповядайте в нашите магазини, вземете най-търсените продукти и получете 20% отстъпка. -20% на всичко при минимална покупка 95 лв.

# 220
  • София
Милен, най-често на твои открития не мога да устоя! Благодаря за офертата на шареното бутилче! Simple Smile
В сайта има и Млечния зъб на Серж Лутенс 100 мл. за 119 лв. Отнесох и него, както и няколко миниатюрки.
Чакам и доставка от Парфимо - тестер на Трезор Нюд за 68лв. /повече ми харесва от Солейл Кристал/ и отново няколко  миниатюрки. Жалко, че безплатната им доставка беше само за 2-3 дни и не успях да я целна. Wink

# 221
  • София
Според мен е редно , когато се получи продукт от сайт, при разопаковането да се направи клип. Това е най-сигурния начин за рекламация, връщане и предполагам дори и за споделяне тук.
Аз вече така правя след като веднъж “сърбах попарката” с Емаг, но пък вече нищо не поръчам от тях , така че всяко зло за добро .. знам ли и аз.

Наскоро впрочем имах поръчка от elfragnance , и когато господина ми се обади за потвърждение ми каза, че е само един в момента и фолиото е малко скъсано и ме пита дали го искам.
Т.е имаше дефект на опаковката , но продукта наистина беше без никакви забележки.
И аз бих направила клип

# 222
Някой ако се вълнува от Synthetic Jungle на Frederic Malle може да се пробва в DELIRIUM   в Serdika Center.  Жалко, че не бях толкова сигурен когато имаше -20% в sprayparfums, но следващия път ще го взема.

# 223
Според мен е редно , когато се получи продукт от сайт, при разопаковането да се направи клип. Това е най-сигурния начин за рекламация, връщане и предполагам дори и за споделяне тук.
Аз вече така правя след като веднъж “сърбах попарката” с Емаг, но пък вече нищо не поръчам от тях , така че всяко зло за добро .. знам ли и аз.

Наскоро впрочем имах поръчка от elfragnance , и когато господина ми се обади за потвърждение ми каза, че е само един в момента и фолиото е малко скъсано и ме пита дали го искам.
Т.е имаше дефект на опаковката , но продукта наистина беше без никакви забележки.
И аз бих направила клип
Клипът би доказал, че съм го получила с огънат ръб.
Но не ми трябва клип за да докажа, че има прах от вътрешната страна на целуфана, че има одрасквания по кутията под целуфана. Което говори, че е препакетиран ¯\_(ツ)_/¯

# 224
  • София
Говорим за доказателство, не за друго

Общи условия

Активация на акаунт