Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 766
  • 2 166
  •   2
Отговори
# 1 785
  • София
Оставихте един Български Мъж гладен! Без пица .... със сиренца .... 😟 Зли жени!
Другото от промоционалните, което бях набелязал, имаше. Шоколадът с лешници - отново само по някои каси, не и на стандартното място.
Кексът 400 грама мрамор и страчатела, високомаслената майонеза в жълти бурканчета и руската салата 400 грама са с нови цени - около 20% нагоре.
Цените на краставиците продължат да ме стресират - 1.19 за брой. Не е висока, логична е, справедлива е. Но миналия сезон бяха чувствително по-ниски. Ам ще свикнем и с тях.

# 1 786
Обаче ме дразни, че по-големият срок (60дни) е с Лидл +, с който са мноооооооооого по-малко артикули, а пък нехранителни...
Аз го разбирам, че какъвто и нехранителен артикул купиш, на касата ако използваш приложението Лидъл+, срока е 60 дни.
Хм... ако Мишка  внесе уточнение, няма да е зле.
Демек освен заради купони и оферти с Лидл+, да вадя телефона и като купувам каквото и да е нехранително...
Ако е така,  вместо да ме стимулират, хептен ме отказват от въпросното пиложение, както и без това рядко го ползвам, щото тоя срок не ми е нужен.
На работа съм...
Ще дам пример, ако сте взели един тиган и не сте сканирали приложението, срока за връщане е 30 дни, но ако сте сканирали приложението с дигиталната бележка имате 60 дни за връщане.

# 1 787
Намерих фенерите и взех, утре ще ги сваря, дано стане хубав бульон
Другото - обичайното за нас. Нищо от купон и оферти, не ни е таргет.

# 1 788
  • Sofia
Благодаря, Мишка
Както казаха и други момичета е.
И ние пазарувахме и нищо Лидл+ко, та не съм вадила телефона.

# 1 789
  • Буркина Фасо
почти всичко набелязано си купих. и биричка.
2 печелби от рулетката.
рапорт даден !!! Smiley

# 1 790
  • Пловдив
Печалбата ми, втора, след един минус...

# 1 791
  • Велико Търново
OMG! ММ донесе 5 пици, купени в 19ч! Чак той не е повярвал че е имало толкова. Каза ми бяха 7 на рафта, но реших да оставя за някой друг Simple Smile

# 1 792
Три сметани да ти бяха дали. Толкова ги търси....

Пицата пиперони не е ПА, нали...

# 1 793
  • Пловдив
А, де...ма ги найдох. Сметаните, де Wink ще бъркам с боровинки.

# 1 794
  • Асеновград
Въпрос за Лидл+. Някой наясно ли е какво се случва когато смениш картата в телефона с друга, това отразява ли се на приложението и регистрацията? Ще се загуби ли историята?

# 1 795
Въпрос за Лидл+. Някой наясно ли е какво се случва когато смениш картата в телефона с друга, това отразява ли се на приложението и регистрацията? Ще се загуби ли историята?
Според мен не - акаунта на Лидл + , както почти всичко  е " вързан " към номера на телефона и/ или мейл адрес. Ако само сменяш картата , номерът ти се запазва ,следователно и акаунта.
Дори и да смениш номера( т.е. поставиш тотално чужда карта в телефона)  ,можеш спокойно да влезнеш в акаунта си с мейл-а , и там в настройки ,вече да смениш и поставиш новият телефон номер, ако искаш  ( акаунта си остава Simple Smile ).

# 1 796

Не, смяната на сим карта с друга не се отразява на Лидл+ както и на всички останали приложения, които имате.

# 1 797
  • Асеновград

Не, смяната на сим карта с друга не се отразява на Лидл+ както и на всички останали приложения, които имате.
Благодаря. Точно сим картата ще сменям другата седмица. И се притеснявах дали ще ми се отрази на приложението.

# 1 798
  • shumen
Не би трябвало да има проблем.

# 1 799
  • София

Благодаря. Точно сим картата ще сменям другата седмица. И се притеснявах дали ще ми се отрази на приложението.

Стига да си помните мейла с който сте се регистрирали и паролата, няма значение, къде ще инсталирате приложението, няма нищо общо нито с картата, нито с телефона.

Общи условия

Активация на акаунт