Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 768
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 770
  • СОФИЯ
Момичета обещах, че няма да влизам повече в темата, но ми се иска да ви уведомя предварително за промяната в политиката по замяна/връщане на нон фууд артикули, за да не бъдете неприятно изненадани.
От 01.10.2021 г. влиза в сила следната промяна в политиката за връщане/подмяна на нон фууд артикули, като за артикули закупени без използван Лидл + тя става 30 дни , а за такива закупени с Лидл + ще бъде 60 дни.
" нон фууд" е нехранителни стоки, или греша? Подобно на иновации = творчество.

# 1 771
  • In transit
Пийк,
Скрит текст:
Същите стъклени дъски ги има в Айко..даже в момента са на почти на идентична цена с Лидл. https://aiko-bg.com/product-49667040021

# 1 772
Сега ме подсетихте, че не знам какво стана с онзи крачкомер. Не им ли го върнах през юли, до кога ще го "поправят"...

# 1 773
  • На изток от Ада
Сега ме подсетихте, че не знам какво стана с онзи крачкомер. Не им ли го върнах през юли, до кога ще го "поправят"...
Обади им или им пиши

# 1 774
Обаче ме дразни, че по-големият срок (60дни) е с Лидл +, с който са мноооооооооого по-малко артикули, а пък нехранителни...
Аз го разбирам, че какъвто и нехранителен артикул купиш, на касата ако използваш приложението Лидъл+, срока е 60 дни.

# 1 775
И мен сроковете не впечтляват, аз след повече от 3-4 дни не съм  връщала нигога и не бих.
Обаче ме дразни, че по-големият срок (60дни) е с Лидл +, с който са мноооооооооого по-малко артикули, а пък нехранителни...
Няма се предвид да са купени от промоциите на Лидл+, а използвайки приложението. Според мен де. По-скоро проблемът е, че ту им работи приложението, ту не работи.

# 1 776
  • Sofia
Аз го разбирам, че какъвто и нехранителен артикул купиш, на касата ако използваш приложението Лидъл+, срока е 60 дни.
Хм... ако Мишка  внесе уточнение, няма да е зле.
Демек освен заради купони и оферти с Лидл+, да вадя телефона и като купувам каквото и да е нехранително...
Ако е така,  вместо да ме стимулират, хептен ме отказват от въпросното пиложение, както и без това рядко го ползвам, щото тоя срок не ми е нужен.

# 1 777
Няма ли да ти е по удобно с приложението, заради електронната бележка? 🤔
Аз пазя и хартиените заради разни гаранции от различни магазини, но съм напълнила половин чекмедже 🥴😄

# 1 778
И като им увисне приложението, заради някоя актуализация, кво прайм с бележката?

# 1 779
  • Sofia
Не, Леми, понеже и аз пазя хартиените заради гаранция, когато ползвам приложението трия бележките в него. Ако можеше и ненужните скречове да се трият...

# 1 780
Хартиените пък избледняват, сега преснимах едни Кауфландски за по 3 години...🥴

# 1 781
Абе, че ще се взима отделен телефон само за приложението е ясно.
Мерси за информацията за дъските ама нямаме Айко в града Sad
Дъвки нЕма в другия филиал.
Млякото, прясното, което е на 1.40 за 1.5 % е на под левче. Заредих няколко. При нас положението в възглавниците е такова
Скрит текст:

# 1 782
  • Sofia
Пийк, нали е онлай магазин линкът на Айко.

# 1 783
  • София
Откакто Лидл празнува, нищо не печеля от рулетката. Sad

# 1 784
  • Пловдив
Аз пък само първия път нямах печалба от рулетката. Последния път ми се падна някакво вино в кенче за 1 ст. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт