Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 853
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 710
Аз днес ходих и не открих мъжките гащи и потници, да не сте ги изкупили?! Ина§е напазарувах за 2 магнитчета, ама те много грознички.

# 1 711
  • София
Какви са тези стъклени дъски, може ли снимка?

# 1 712
  • Sofia
Вчера имаше снимки на дъските.

# 1 713
Със Скай се познаваме, но Либърти е от по скоро явно...😁
Но значи  имаме и Либърти...същия магнит имаме .
Моя син не е върл почитател на Paw Patrol..даже снощи като ми каза жената ако искам да си взема нещо за 5 лв. Че да има за още един магнит ...той въобще не го отрази...нито пък вкъщи се израдва особено..
Радваше си се на ботушките детето.😊

# 1 714
  • София
До кога е тази глупост да не водя малката?

# 1 715
  • Козлодуй
Какви са тези стъклени дъски, може ли снимка?
Аз пусках снимки на дъски виж в моя профил Simple Smile
ММ се обади че нямало телешко е не е честно - много ми трябваше Sad Винаги свършва много бързо всичко на промоция Sad

# 1 716
До кога е тази глупост да не водя малката?
От 20.09. до 24.10. 2021 г. - сега проверих в приложението (не +, другото). Не се много старая, въпреки че децата се радват, днес направих 40 лв сметка и само един магнит. 😄 (п.п. а Либърти я гледахме на филма на голям екран)

# 1 717
Моето уж фен на кучетата ама хич не е впечатлен от магнитите и татуировките.
Не, ще се оплаквам Wink
При нас няма стъклени дъски

# 1 718
Разочаровах се че няма пица и взех някакви дребни неща за левче, забравих, че ми трябва 1,50 за въртележката.  Joy

# 1 719
В София, Младост 2 мярнах бегло, че имаше само сиви дъски, добра реклама май са получили.
Харесаха ми като цвят гащите с копченца, ама като са “забравили” пак да им сложат ластик, си останаха само с харесването.

# 1 720
  • София
Видях че вината са с винтова капачка, стават ли и кое препоръчвате?

# 1 721
  • Варна
Винтовите капачки сами по себе си не са проблем. Пила съм невероятни такива, но не от Лидл. За лидълските не мога да кажа. Въпрос на вкус.

И аз да се похваля с левче от рулетката.

# 1 722
  • Буркина Фасо
Винтовите капачки сами по себе си не са проблем. Пила съм невероятни такива, но не от Лидл.
хммм.... не знаех, че и винтовите капачки имат вкус rotfImbo

# 1 723
Шоколадите с лешници от днес, само с лидъл плюс ли са, че и аз съм без приложение..вече

# 1 724
Получи се полудяване вкъщи за еъзглавниците на ПЕС патрул. В нашия филиал има само възглавница с Чейс. Та въпроса ми е дали в другите филиали или другите възглавници или само Пи един герой е наличен във всеки филиал?

Общи условия

Активация на акаунт