Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 907
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 695
Аргус в червен кен ми се стори много водниста, когато вземахме това лято.

Розовото куче е Скай 😉.

# 1 696
В магнитите го има и новото купе, което се показва във филма. Прилича на Скай ама е друго.
Взех шоколади. Пак от свинското ( много крехко стана вчера шпиковано) . Бой за лук и моркови имаше Wink

# 1 697
Вчера на обяд ходих на пазар и освен сьомга и фъстъци 3 на цената на 2, не успях да открия нищо друго от набелязаното с купони или с отстъпка. За пръв път ми се случва да липсват толкова неща. Дори в седмицата на 1 плюс едно имаше повече неща😂

# 1 698
Новото куче е Либърти, в малко по-различен нюанс на розово, към прасковено е екипчето ѝ.
Скрит текст:
това е магнитчето
Взех пица с 4 сирена, при нас имаше, във вертикалните фризери - не, но в хоризонталните, където слагат нещата на оферта- имаше доста заредени. И банани имаше достатъчно- и от биото също.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 13:44 от fenyx

# 1 699
При нас имаше поне 10 кашона натрупани до тавана и един до друг с банани.

# 1 700
  • Пловдив
И при мен със свинското се получи страхотна кавърма Simple Smile и с намалените гъби, които бяха не много ок според мен...леко сивкави някак вътре и пънчетата.

# 1 701
Аз сега взех свинско и гъби и ще мисля манджичка

# 1 702
  • Бургас
Скрит текст:
Някой може ели да ме светне относно следния казус.
Става дума за купона на избрани продукти Floralis.
Не е отчетен при покупка, макар че беше активиран.
Като се появи този купон преди няколко дни добре видях в Наличност и условия, че важи само за определени магазини.
Вчера влизам, вече липсва тази информация и разбирам, че мога да си купя носни кърпички с намаление.
Да, ама не.

Кисе, не 2, а 3 са даже  моделите носни кърпи. И аз се бях засилила, ама навреме изкарах телефона за да погледна кода и така установих, че той не е за 4-пластовите, нито дори за 3-пластовите, а за някакви 100% целулоза от 0,99лв. И дадох отбой без да взема Wink

# 1 703
Здравейте ! Ако някой е вземал от ущипцити с кашкавал , тези от купоните би ли споделил дали се харесват.

# 1 704
Преди време съм вземала ущипци, не са лоши, но все им изтича кашкавала, като ги приготвям.

# 1 705
  • София
Миналата седмица ядохме ущипците с кашкавал,много ме дразни,че се разтича,аз предпочитам другия вид с бекон и кашкавал,които са с обвивка,обаче мъжа ми и детето не ги харесват,защото не можели да се дъвчат и все взимаме въпросните ,които в момента са на промоция.Не са лоши като цяло,вкъщи се харесват.

Сега гледам,че някаква Пина Колада има на промоция ,някой пробвал ли я е?

# 1 706
Някой има ли влагоуловителя от следващата седмица да изкаже мнение?

# 1 707
Новото куче е Либърти, в малко по-различен нюанс на розово, към прасковено е екипчето ѝ.
Скрит текст:
това е магнитчето
Взех пица с 4 сирена, при нас имаше, във вертикалните фризери - не, но в хоризонталните, където слагат нещата на оферта- имаше доста заредени. И банани имаше достатъчно- и от биото също.
Пу да му се не види - тамън заредих гардероба с клинчета, блузки, рокли и квот се сетиш на розовото куче Скай, та сега като гледа филма ...и наново Sad JoyJoy

Дописвам се набързо - имам влагоуловител от Лидл , може би от миналата година..подобен , но с по-малък контейнер. Много му харесвам функцията за сушене на дрехи, защото не обучам да суша в сушилнята на макс и винаги нещо ми остава влажно, коетоп зимата остава да доизсъхва в стаята - с тази функцият за 1ч всичко е готово за прибиране. Има много по-голям контейнер (16л) този модел ( моят е с 5л и пак няколко дни - седмица отнема да се напълни )  - спират си автоматично когато се напълни . Може да му зададеш определена влажност и то автоматично да си я поддържа ( мен лично ме дразни малко това постоянно включване /изключване , за това не я ползвам). Също е много важно да не е много шумен, ако се спи в стаята в която ще работи ( мен лично ме дразни , въпреки че моят се води тих 50-52-55 Db.неща такова май ) . Вземи , пробвай го ...миналата година / или по -миналата , не помня  ..имаше някакви Големи НАМАЛЕНИЯ в LIdl и сигурно имаше над 50 бр от влагоабсорбатора ( около 220лв ми излезе на мен и за това кандисах ). Иначе си струва , ако наистона страдаш от много влага, конденз, мухъл ...

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 15:18 от paulieM

# 1 708
За майки на момиченца: Тази седмица синята блузка за момиченца е със Скай и Либърти, имаше сравнително наскоро и чадърчета - за момиченцата картинката пак с двете.
Поне малко да се разнообрази елзенската тематика 😃.

# 1 709
  • Перник
И аз харесвам ваниловия пудинг Милбона. Мога да ям, докато има. Затова просто не го купувам Grin
Шоколадовият не ме кефи, въпреки че обичам шоколад.
И протеиновите кремчета не са лоши на вкус, но след като им прочетох състава предпочитам да си взема кофа извара и да си я бъркам с домашни плодове/сладко/мед.

Младо телешко вземам редовно, винаги сме го харесвали.

Общи условия

Активация на акаунт