Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 851
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 680
Здравейте! Интересува ме дали някой е виждал неразопакована стъклочистачка в Пловдив. Трябва ми за подарък за днес вечерта.

# 1 681
Като каза ръжда, имаме една поставка за баня, която съм купила преди повече от 6 години и е в банята. Мнения ни е удобна , не давам да се сменя. Беше много ръждясала, защото се мокри постоянно. Мъжът ми намерил преобразувател за( на) ръжда и в изчистил с това. Направо заблестя, като нова е!!!
Много се извинявам,ако е удобно,бихте ли споделили кой е този преобразувател на ръжда,че и аз имам същия проблем.Благодаря!
Такъв беше
https://protonbg.bg/preobrazuvatel-na-rajda-preobrazuvatel-na-rajda-spoiko-9323
Много Благодаря!

# 1 682
Моля за отзиви за гофретник/сандвич тостера. Благодаря

# 1 683
  • Варна
Някой може ели да ме светне относно следния казус.
Става дума за купона на избрани продукти Floralis.
Не е отчетен при покупка, макар че беше активиран.
Като се появи този купон преди няколко дни добре видях в Наличност и условия, че важи само за определени магазини.
Вчера влизам, вече липсва тази информация и разбирам, че мога да си купя носни кърпички с намаление.
Да, ама не.

# 1 684
Носните кърпички от купона не са ли трипластови?

# 1 685
  • СОФИЯ
На снимката на купона носните кърпи са трипластови, а в бележката ти са 4пластови. Това е моето предположение.

# 1 686
  • София
Здравейте, преди по-малко от месец имаше в брошурата един смесител за кухненска мивка, който така и не се появи. Тогава звънях и казаха, че въобще не е дошъл в склада. Дали вече се появи някъде, имате ли идея?

Госпожа Лаленце, това ли се търси?
Скрит текст:

Не са тези, благодаря!

Подобен на този беше смесителят

Скрит текст:

# 1 687
Писано е в последната 1 седмица няколко пъти

# 1 688
На снимката на купона носните кърпи са трипластови, а в бележката ти са 4пластови. Това е моето предположение.

Това е, да, и според мен.
Продуктовите кодове са различни явно.

# 1 689
  • Варна

Това е, да, и според мен.
Продуктовите кодове са различни явно.

Ясно. Не знаех, че има два вида. Значи ММ е блял. Защото се счепкахме, че няма отстъпка. Аз съм била виновна. 🤣🤣

# 1 690
Мда. Ти си гледала филиали и наличности, туй добре, ма требе и кодовете да се гледат....с лист и химикал тръгваш, като онуй по вестниците открийте разликите...и ти така. И аз, и всички....

Има да, четирипластовите са за по-гъст сопол...

# 1 691
  • Варна
Мда. Ти си гледала филиали и наличности, туй добре, ма требе и кодовете да се гледат....с лист и химикал тръгваш, като онуй по вестниците открите разликите...и ти така. И аз, и всички....

Той пазарува. Но аз съм виновна. Всичко точно. 😆
Нищо, ще се успокоявам, че повече сопол ще събират 4-пластовите, хаххахаха.

# 1 692
Само леко с тиганите, че ако са чугунени 😅…
По повод тях- усилено ползвам чугунения уок от Лидл, вчера правих в него мусака - първо запържвам картофите, каймата, после смесвам и във фурната (снимка не ви прилагам, че бързо я подхванахме).

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 11:59 от fenyx

# 1 693
  • София

Имам го от 1 година. Доволна съм. Ползвам и трите варианта.

# 1 694
Снощи от пазара в Лидл взех гумените ботушки за баткото.  Харесаха се много...цяла вечер тропкаха вкъщи 😊
С топла подплата изглеждат и са светещи 😉
И тъничките блузки взехме ...другото беше свършило за момчетата ☹
Боти имаше за късмет от нашия номер, но на живо не ми харесаха изобщо...пък и чисто тънички, то като маратонки за есента..не като БОТИ..
И Естествено стъклените дъски...супер са..пасват ми идеално на цялата кухня 😍😍
4 магнита и естествено за моите 2 момчета, 3 са с розовото куче 😂
От рулетката бира Аргус, червен кен -50% За 3 броя... заслужава ли си а уважим РУЛЕТКАТА за рождения ден на Лидл+ 😊

Общи условия

Активация на акаунт