Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 842
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
В Лидъл до мол София в последната година винаги съм попадала на спусната бариера (поне за влизане в паркинга). Наскоро ходих в Лидъл в Св. Троица - там бариери нямаше.

И аз много обичам пудинга на Милбона, но напоследък си купувам още по-голямата химия - протеиновия пудинг - много обичам кремчета, а не ми се занимава да приготвям вкъщи.

# 1 666
От новата брошура ми привлече вниманието пулсоксиметъра на Sanitas.
 Някой има ли впечатления дали е качествен, т.к. дълго отлагам покупката на такъв уред именно защото четох, че масовите и евтини пулсоксиметри не дават реални показатели?

# 1 667
  • Sofia
Аз не съм вижадала пусната бариерата при нас, макар много хора да си спестяват светофара минавайки през паркинга. Иначе и да има някакви парикарщи паркингът е доста голям и не му се отразява.

# 1 668
  • shumen
Месото не се хареса и вкъщи.Банани при нас имаше,но са зелени и не ми харесаха.

# 1 669
Някой друг като мен има ли, който да е влюбен в тази гадост 😊
Не съм подстрекател, но пробвала ли си да му сложиш ротегрютце от немската седмица? Joy
Даже не знам какво е това... 😊😊

# 1 670
За пижамите май никой нищо не каза. Аз днес си взех 2 вида. Изпрах ги и съм доволна, ееее не са като едно времешните, но......с всичко свиква човек Simple Smile

# 1 671
  • Sofia
... пробвала ли си да му сложиш ротегрютце от немската седмица? Joy
Седмицата се води алпийска.

# 1 672
  • Козлодуй
От рулетката ми се паднаха Мини еклери с пълнеж - страхотни са - не са много сладки Simple Smile Трудно ги намерих с помощта на персонала - във вертикалните фризери в кутия и се ядат директно след размразяване Simple Smile

# 1 673
  • Sofia
Ако са онези със сметана (еклери) - харесвани са, да.

# 1 674
  • Пловдив
А с шоколад отгоре са върхът!

# 1 675
  • Козлодуй
Не са със семена Simple Smile Не съм се сетила да ги полея със шоколад Simple Smile

# 1 676
  • Sofia
А с шоколад отгоре са върхът!
Като френските. Simple Smile

# 1 677
Съветвам, който е хвърлил око на пицата на промо (4 сирена), в близките минути да отиде в близкия Лидл. При нас на Раковски в София положението в 7:45 на каса беше... как да кажа... все едно са пуснали олио за по левче. Имаше хора буквално с по 10 пици на лентата. Това и някакви шоколади бяха най-често видяните артикули по колички.

Аз забърсах 3 пици, малко моцарела, имах личен купон за протеинов пудинг, макар че едва ли е бил толкова личен, щом ги бяха изкарали в секцията с промо продуктите. Имах от рулетката и вино в кенче, ние го харесваме. Нямаше интерес към замразените миди, но и бях много рано в магазина. Само нямаше бекон за готвене, довечера ще го търся на друго място.

# 1 678
  • Пловдив
От рулетката ми се паднаха Мини еклери с пълнеж - страхотни са - не са много сладки Simple Smile Трудно ги намерих с помощта на персонала - във вертикалните фризери в кутия и се ядат директно след размразяване Simple Smile

Благодаря, че писа. И на мен ми се паднаха и мислех да ги купя днес, но нямаше да се сетя, че са замразени, щях да търся на рафтовете със сладки неща. Това са фризерите, които са закачени на стената ли?

# 1 679
  • Sofia
Това и някакви шоколади бяха най-често видяните артикули по колички.
Мдааа отново моят любим шоколад е на промоция. Rage
Не се сетих вчера да си взема повече, че сигурно пак ще се разграби и позачезне...

Общи условия

Активация на акаунт