Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 788
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
има филмче на първия пост на темата.

# 1 636
# 1 637
Благодаря момичета, спасихте едно кафе да не е самотно в чашата ми ☕🙂

# 1 638
Не бях забелязала картинката със стъклените дъски и не се бях сещала за подобно приложение.
Аз имам много малко свободен плот в кухнята...А пък големи котлони (4-ка) 😂
И постоянно оставям нещо върху тях.
А пък и за пръскането при готвене да се оставя на гърба....суперрр сте..
Благодаря 😘
Иначе ще ходя да видя ботите и суитчерите от детското , а евентуално и гумените ботушки .
И дъски определено 😊

# 1 639
  • Sofia
Аз бих искала метални капаци за ел. котлоните (които не ползвам), ама да ми паснат като размер е тегава работа. По скоро след някоя година целия плот да сменя само с газови.

# 1 640
Като каза ръжда, имаме една поставка за баня, която съм купила преди повече от 6 години и е в банята. Мнения ни е удобна , не давам да се сменя. Беше много ръждясала, защото се мокри постоянно. Мъжът ми намерил преобразувател за( на) ръжда и в изчистил с това. Направо заблестя, като нова е!!!
Много се извинявам,ако е удобно,бихте ли споделили кой е този преобразувател на ръжда,че и аз имам същия проблем.Благодаря!
Такъв беше
https://protonbg.bg/preobrazuvatel-na-rajda-preobrazuvatel-na-rajda-spoiko-9323

# 1 641
Някой друг като мен има ли, който да е влюбен в тази гадост 😊
Скрит текст:
Ям го серийно! 😆 Може да изям за седмица всеки ден по половин кофичка и после да не го ям един месец. После пак така.

# 1 642
  • София
Аз. Не го ям само, когато успея да завия преди рафта, на който стои и не купя.

# 1 643
  • Пловдив
Тия и подобни не ми идва на ум дори да ги опитам Simple Smile

п.п. При вас има ли от закв.сметана на промо?

# 1 644
  • София
И аз съм фен точно на ванилията. Шоколадовото не ме блазни, нито обичам шоко кремове или шоко сладолед. Което е странно защото шоколад ям и обичам.

# 1 645
Тия и подобни не ми идва на ум дори да ги опитам Simple Smile
Не опитвай, ще ти хареса. 😆
Състава още не съм го прочела, но съм сигурна, че е плачевен...
Мм харесва кафявия, аз не ща да го помириша. Вчера геройски се преборих със себе си и си купих само ЕДНА кофичка.

# 1 646
  • Mediterraneo
Аз също мноооого го обичам този пудинг. Ама при нас изключително рядко пускат. Има един в малки кофички, на него разчитам.

# 1 647
  • Стара Загора
Здравейте, преди по-малко от месец имаше в брошурата един смесител за кухненска мивка, който така и не се появи. Тогава звънях и казаха, че въобще не е дошъл в склада. Дали вече се появи някъде, имате ли идея?

Госпожа Лаленце, това ли се търси?
Скрит текст:

# 1 648
  • София
Сутринта рано бях  в Лидл за банани. Имаше много пили, от всички видове. Купих, заради добрите отзиви в темата. А когато ги имаше в брошура, бяха свършили.
И аз много обичам пудинга на Милбона. Доста често купувам ванилия и шоколад. В къщи само аз го ям.

# 1 649
Телешкото месо от лидл бива ли го, утре съм му хвърлила око да взема една тарелка. Спомням си, че нещо от месата им не беше хубаво, ама не помня кое беше.

Общи условия

Активация на акаунт