Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 800
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 620
Като готвиш, това къде се слага?

# 1 621
  • Козлодуй
Където искаш - това са протектори можеш да ползваш единия и да готвиш в дясната половина например:-)

# 1 622
Доколко са топлоустойчиви- като се нагрее в съседство котлон, имам предвид дали може да се напукат? Пише, че са от закалено стъкло, устойчиво на рязане, за термоустойчивост не видях.

# 1 623
  • Козлодуй
Аз имам и други купени от други места и до сега нямам проблем с топлината имам проблем с надраскването. Хвърлям гореща тава върху тях нямам грижи но надрасках старите и ми омръзнаха цветовете затова много се зарадвах като ги видях в Лидл и изтичах да ги купя Simple Smile

# 1 624
Благодаря за идеята, ще видя моята стъклена (не лидълска) дали ще бъде удобна за подобен начин на ползване.

# 1 625
  • Пловдив
Набелязах гумените ботушки от днес за деца, някой ходил/купил ли е да каже дали вътре са с подплата или са си само гума?

# 1 626
  • София
Сега видях, че ще има якета - лилавото (дълго) много ми хареса, нo бих го взела само ако е по-скоро есенно, защото имам няколко зимни. Много обичам и френската седмица (основно заради сирената и виното), така че определено ще се разходя до Лидл още в неделя вечер Simple Smile

# 1 627
  • Козлодуй

Te Lidl са ги показали как се ползват дъските не съм дала идеята аз Simple Smile

# 1 628
Снимката я бях видяла, но мислех, че е само с декоративна идея.
Макар че, както напоследък здраво експлоатирам чугунените тигани от Лидл не съм сигурна дали ще е удачно в случая…
Да допълня за якетата - стават за есен, с лека блузка, но даже и зимата ги носих с по-дебели дрехи.

# 1 629
  • Sofia
Сега видях, че ще има якета - лилавото (дълго) много ми хареса, нo бих го взела само ако е по-скоро есенно, защото ...
Според мен всичките дължини са еднакво дебели/топли и са точно есенни... доколкото ги помня от миналата година.

# 1 630
  • софия

Te Lidl са ги показали как се ползват дъските не съм дала идеята аз Simple Smile
Ние сме с вградени котлони и аз подпирам моята отзад като гръб. Така, като готвя, пръска основно по нея и после много лесно измивам. Не ми се цапат плочките Simple Smile

# 1 631
Като каза ръжда, имаме една поставка за баня, която съм купила преди повече от 6 години и е в банята. Мнения ни е удобна , не давам да се сменя. Беше много ръждясала, защото се мокри постоянно. Мъжът ми намерил преобразувател за( на) ръжда и в изчистил с това. Направо заблестя, като нова е!!!
Много се извинявам,ако е удобно,бихте ли споделили кой е този преобразувател на ръжда,че и аз имам същия проблем.Благодаря!

# 1 632
Извадих едни нови чаршафи, червено каре (малко като шотландско), които са купувани миналата година, оказаха се бархетни. Много хубави! Идеални за сега. Ако пуснат, ще си купя още едни. Избеляват ли? Предстои да ги изпера преди да опаковам завивките в тях.
Имам бархетни на карета от Лидъл. Много са красиви и ги ползваме интензивно, защото сме в планината. Определено са избелели. И другите бархетни, което имам от лидъл , доста промениха цвета за една година.

# 1 633
Много се извинявам,ако е удобно,бихте ли споделили кой е този преобразувател на ръжда,че и аз имам същия проблем.Благодаря!
Аз съм ползвала съвсем обикновени като този
https://praktiker.bg/bg/Razrediteli/PREOBRAZUVATEL-NA-R%C3%A0ZhDA-SELT/p/438260
Има и по-джиджани...

Иначе има и боя 3в1 - ако нещо трябва да се мацне - директно си е с преобразувателя в нея - наскоро цял портал на вилата спасих с такава - https://www.home-max.bg/protekta-3v1-0-5l-efekt-tumno-zeleno/ (има много цветове)

# 1 634
Един бърз въпрос,  как се отваря тази каничка сметана за кафе?

Общи условия

Активация на акаунт