Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 800
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 650
Моя опит сочи - "Не, Не и Не!!!
Не си давай парите!!!
Послушай ме!!!

# 1 651
От доста време не съм купувала телешко, но когато и да е било преди- винаги е било много вкусно и увира бързо.

# 1 652
Не знам, ние купихме младо телешко. Пишман станахме. Аз писах, де. Корковите подметки на сандалите ми да бяхме сготвили по бързо и по вкусни щяха да са.

# 1 653
Месо за готвене от младо телешко е едно от нещата, които редовно купувам и е чудесно.

# 1 654
Не съм също много очарована от (младото) телешко в Лидл - преди време вземах една тарелка, която не сготвих същия ден, а след два или три, но с достатъчно дълъг срок и в срока на годност, отвътре (понеже разрязвах допълнително парченцата) беше посивяло. Знам, че месо си променя с времето така цвета, ама посоката все е била обратна, а не в средата на среза да е сиво, отвън хубаво розово … 🤔

# 1 655
  • София
Някой друг като мен има ли, който да е влюбен в тази гадост 😊
Не съм подстрекател, но пробвала ли си да му сложиш ротегрютце от немската седмица? Joy

Аз го харесвам без да съм "влюбена", но мъжът ми си умира за него. Вчера реши да изяде втората половинка от поредната кутийката, но изваждайки я от хладилника, я изпусна на земята. Направо щеше да се разплаче. Joy

Не съм също много очарована от (младото) телешко в Лидл - преди време вземах една тарелка, която не сготвих същия ден, а след два или три, но с достатъчно дълъг срок и в срока на годност, отвътре (понеже разрязвах допълнително парченцата) беше посивяло. Знам, че месо си променя с времето така цвета, ама посоката все е била обратна, а не в средата на среза да е сиво, отвън хубаво розово … 🤔
На мен ми се е случвало със свинско месо. Може би са го киснали в нещо, което не е влязло достатъчно навътре.  newsm78

# 1 656
+1 - не е хубаво телешкото, младото.

# 1 657
Минавах оня ден през един от нашите филиали и се чудя...за какво им беше да слагат тая бариера като само стесни входа и въобще не става за нищо и стои все вдигната? При вас имат ли бариери магазините?

# 1 658
  • София
Във филиал Илинден и в Люлин 5 нямат. Преди нямаше и срещу МОЛ София, от 3 месеца не съм ходила там и не знам дали са сложили бариера.
Много хора, които работят или живеят наблизо до магазина, ползват паркинга и предполагам, че това е една от причините да слагат бариери.
Тази сутрин бях в 7.30ч. в Лидъл филиал Илинден, едва намерих място да паркирам, а в магазина нямаше толкова клиенти, колкото коли на паркинга.

# 1 659
В тези, които аз посещавам, има бариери (в Пловдив)

# 1 660
  • София
Срещу мол София бариера има много отдавна (доста повече от 3м). В Борово (Ладога) и на Каблешков също има бариери.

# 1 661
Ама работят ли? Т.е през деня взема ли се карта за влизане ?

# 1 662
  • София
Ама работят ли? Т.е през деня взема ли се карта за влизане ?
Да, и срещу мол София, и на Сточна гара бариерите се вдигат само срещу билетче. И е логично, защото и двата се намират в зелена зона за паркиране.

# 1 663
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Някой друг като мен има ли, който да е влюбен в тази гадост 😊
Не съм подстрекател, но пробвала ли си да му сложиш ротегрютце от немската седмица? Joy

Аз го харесвам без да съм "влюбена", но мъжът ми си умира за него. Вчера реши да изяде втората половинка от поредната кутийката, но изваждайки я от хладилника, я изпусна на земята. Направо щеше да се разплаче. Joy

На мен ми се е случвало със свинско месо. Може би са го киснали в нещо, което не е влязло достатъчно навътре.  newsm78
тц.
защитената атмосфера/среда  не е проникнала навътре в месото. и не го е защитила Smiley

# 1 664
  • Варна
Във Варна само централният Лидл, който граничи със синя зона, е с бариера с билетчета. Другите са с други бариери, които се пускат само вечер.

Общи условия

Активация на акаунт