Кралски работи и клюки - септември 2021

• 79 710
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Роклята на Летисия е хубава, но не и стои добре. Особено на раменете и ръцете.

# 106
И покрай горните коментари, къде е Кейт? И Уилям?
Добре ли са? Какво правят?
Те направо изчезнаха от хоризонта.
Дано са здрави, де! Не са ми от любимците, но и не бих искала да имат някакви проблеми!

# 107
Заети са. Местят се в Уиндзор. Поне според вестниците.

# 108
Страхотна Летисия ,без грешка както винаги.  Мери не ми харесва като излъчване, но в избора на тоалети никога не бърка.

# 109
  • София
Жак и Габриела са започнали училище:

Вчера Пипа е имала рожден ден:

И една по-различна снимка на обсъжданата тези дни лихтенщайнците, където роклята ми напомни на сватбената  на Даяна:

# 110
  • Пловдив
Роклята на Летисия е хубава, но не и стои добре. Особено на раменете и ръцете.
м да...като скелет е.

# 111
Децата на Кеймбридж все още са ваканция, затова са се покрили.
Като тръгнат на училище, ще започнат и ангажиментите.

# 112
https://www.thetimes.co.uk/article/prince-charles-backed-citizen … i-donor-hr6qfw97k
https://m.dw.com/en/prince-charles-closest-aide-resigns-over-sau … candal/a-59089663
https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2021/09/05/prince-wales … -cash-knighthood/

Един скандал, който се вихри с пълна сила вече втори ден. Чарлс незаконно е търгувал титли и британско гражданство срещу шестцифрено дарение от богат Саудитски бизнесмен. ''Принцът на Уелс е 100% зад офертата да изтъргува британско гражданство и рицарско звание срещу парични облаги, според платения съветник на саудитския бизнесмен.'' се чете в статия на The Times.
 В сензационно разкритие на Съндей Таймс пише, че принцът на Уелс се е облагодетелствал от щедро дарение от саудитски гражданин и в замяна му предложил не само гражданство, но и рицарско звание. Това пише дословно в писмо от най-близкия помощник на Чарлс до асистента на саудитеца. Скандалът е наречен ''кеш срещу услуги'' и акцентира върху това как даренията за реновирането на имението на Чарлс, Дъмфри Хаус се придобиват и какво е обещавано в замяна.
Предишният министър Норман Бейкър, управлявал кралските финанси е дал изявление, че продажбата на почетни титли срещу пари е ''позор'' и той ще алармира полицията в Метрополитан и ще поиска разследване.
Задълбочава се и мистерията какво се е случило с дарение от половин милион паунда за кралската фондация на Чарлс от руски бизнесмен, чиято покана в Дъмфри Хаус била анулирана.
Фондацията е имала и бизнес отношения с Латвийски финансист, обвинен в пране на пари.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 10:39 от Анонимен

# 113
  • Някъде там
Добро утро.
Благодаря за страхотната тема. Замъците ми са слабост. Прочетох всичко с удоволствие.
За сватбата на Мария скоро писах, че се очаква.
Майката е сестра на Анри Люксембург затова всички са на сватбата.
Много хубава булка с красива рокля, а воала е разкошен. В лицето като се усмихне ми прилича на дъщерята на неприятните англичани Майкъл-Кентови.
Много харесах показаните тоалети на Максима, Летисия, Мери. Тя както винаги е безупречна и излъчва класа. Много я харесвам. А тази бяла рокля тя носи от години и всеки път изглежда много добре с нея.

Не видях показани вечерните рокли на гостите.
Много красиви рокли.

# 114
  • София
Какво казва Камила Томини по темата? Или още мисли за отвличаща вниманието статия?

Ох исках да си замълча за роклята на Беатриче - отвратителна горна част, прекрасна долна и цвят.
На Клеър роклята е много красива, но мисля е за по-висока жена или тя е застанала кофти.

# 115
И на мен не ми хареса роклята на Беатриче.
Мери и двете люксембургски снахи са супер, много красиви рокли.

За Чарлз: сериозни материали, щом и Таймс се включва. Забелязвам, че откакто ги няма Съсекс, пресата взе да се занимава повече със скандалите при Уиндзорите и ще става все по-интересно.

# 116
  • Някъде там
Днес сутринта четох, че Чарлито нямал представа какво се случва зад гърба му от негово име и ще съдействал за разследване.Така писали от Кларънс. Което трябва да го оправдае явно.
Не знаел от къде са парите...🤐

Лана според мен е застанала кофти. Клер си е доста висока.

Мете е видяна в Мюнхен. На почивка е сама.
Но аз си мисля че по скоро е на някакви прегледи и лечение там, защото и преди са я снимали там.

# 117
Разбира се, че е знаел прекрасно откъде са парите, а и според думите на съветника на Мафхуз Мубарак това е така на 100%. В писмото, което са хванали, писано от най-доверения помощник на Чарлс пише: ''В светлината на продължаващата, както и съвсем скорошна щедрост на Негово Превъзходителство, сме щастливи да потвърдим конфиденциално, че с радост сме склонни да подкрепим и да допринесем за успешната му кандидатура за гражданство. Също така сме склонни и да добавим към неговите почетни титли и звание в рицарство.'' Готино звучи, а?
Ясно откъде идват парите за реновирането на шотландското имение на Чарлс. Но има още много мътни сделки при фондацията на Чарлс, огромни суми пари от дарания потъват без да е ясно къде точно са отишли, като 500 000 паунда от руски бизнесмен. Да не говорим за бизнес отношенията с финансисти милиардери, с обвинения в пране на пари. Така както гледам Чарлс по нищо не отстъпва на брат си Андрей по корумпираност и злоупотреба със служебното си положение за лични облаги.

# 118
Много ми хареса Летисия:

# 119
И на мен ми хареса.  Ръцете са й твърде слаби обаче, трябва й ръкавче.

Общи условия

Активация на акаунт