Кралски работи и клюки - септември 2021

• 79 657
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Някъде там
Максима ме развесели. Сложила си е само 1 ръкавица заради контузената ръка, но все пак си е сложила.
Не бях забелязала. Ха ха ха опасна е. 😀
Много слънчева.
Онзи ден забравих да кажа че Иман беше на снимката с една от любимите ми ризи на Рания. Явно и те носят дрехите на мама.

# 1 636
  • в сърцето на един мъж...
От всичките Бондовци Крейг най не ми харесва!
Скрит текст:
Един такъв никакъв ми е 🙄 Нисък, не особено хубав, никаква харизма, никаква съблазнителност... Че и напомпан като качЕ! А какви Джеймс Бондовци имаше нвремето 😉
Роклята да не е реплика на някоя от роклите на Бонд момичетата?

Роклята на Летисия е страхотна!

Как нисък бе, 1.78 е Simple Smile
Интересно къде точно има подплънки Simple Smile Понеже и роклята на Леа изглежда по същия начин като на Кейт.
Уилям никога не е размахвал пръсче как точно трябва да се опазва околната среда и в същото време да лети на частни полети. За да работи точно с този човек, вероятно го е проверил и не намира нищо притеснително в досието му.
Много хубав костюм на Кейт, харесва ми цветът. И много смело някак, не на всеки отива този цвят.

# 1 637
Мари мернах - хареса ми. Ботушите на Мете - не от мен. Максима е ОК, но не я видях добре.

# 1 638
Не може да ме убедите,че Уилям не се е упражнявал със змията преди да го снимат... Yum

# 1 639
  • Някъде там
Е ще ме прощава Скарлет че съм се заблудила, явно само е напълняла малко, но и тя все с будещи съмнения рокли беше .
Обаче разкошен есенен тоалет в страхотното патладжаново. ♥️

# 1 640
От всичките Бондовци Крейг най не ми харесва!
Скрит текст:
Един такъв никакъв ми е 🙄 Нисък, не особено хубав, никаква харизма, никаква съблазнителност... Че и напомпан като качЕ! А какви Джеймс Бондовци имаше нвремето 😉
Роклята да не е реплика на някоя от роклите на Бонд момичетата?

Роклята на Летисия е страхотна!

Как нисък бе, 1.78 е Simple Smile
Интересно къде точно има подплънки Simple Smile Понеже и роклята на Леа изглежда по същия начин като на Кейт.
Уилям никога не е размахвал пръсче как точно трябва да се опазва околната среда и в същото време да лети на частни полети. За да работи точно с този човек, вероятно го е проверил и не намира нищо притеснително в досието му.
Много хубав костюм на Кейт, харесва ми цветът. И много смело някак, не на всеки отива този цвят.
Не е добро решение да съчетае костюмчето с поло,но я разбирам,че е искала да прикрие двойната брадичка.

# 1 641
Да ти кажа и аз искам такава двойна брадичка Sweat Smile Sweat Smile
Я, на срещата им от днес има и българско знаме, явно в университета има български студенти Simple Smile

Предната седмица се беше срещнал с български пожарникар, който е спасил възрастни хора при пожар. Не видях да е споделено тук. Има специална награда за момчето, много интересен разказ имаше.
Ох, на Кейт обувките ужасно ми харесват!

# 1 642
Е ще ме прощава Скарлет че съм се заблудила, явно само е напълняла малко, но и тя все с будещи съмнения рокли беше .
Обаче разкошен есенен тоалет в страхотното патладжаново. ♥️

Еее, жалко! Нищо, сигурно и това ще стане. Хубав тоалет!

# 1 643
Актьорът Люк Евънс е останал впечатлен от снощната визия на херцогинята.
Споделил е това стори в личния си профил.

Geia, благодаря, че сподели тази история.
Пожарникарят се казва Николай Пенчев и е от Разград.
Разказът:
https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/10175714

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 19:18 от Tinо

# 1 644
Geia, благодаря, че сподели тази история.
Пожарникарят се казва Николай Пенчев и е от Разград.
Разказът:
https://remonews.com/bulgariaeng/nicholas-the-firefighter-hero-w … d-prince-william/

Ами аз лично останах много впечатлена, защото това е огромен успех за един човек, да станеш пожарникар в Англия не е малка работа, освен това е шеф на екип, което е още по-голям успех.

# 1 645
Двойната брадичка е от бременността сигурно Grinning

Уилям дано е от хората, за които не е проблем са пипат змии, че иначе не му завиждам.

# 1 646
  • София
Ето на снимката на Люк Еванс добре се вижда, може да не са подлънки, но има уголемяване и квадратност в раменете, които не правят услуга на херцогинята.
Разликата с Леа

# 1 647
  • Някъде там

Ох много е красиво това патладжанено.

# 1 648
Ау, прекрасни са на Мери лилавите обувки. Бият всички показани днес обувки и ботуши.

Максима се цепи от есенния гардероб на всички днес с пролетна пола Simple Smile

# 1 649
Монохромните тоалети са на мода. Мери е чудесна. Всичко по този тоалет много ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт