Кралски работи и клюки - септември 2021

• 79 663
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 575
Междудругото и аз имам такава. По- скоро като на Мери, заради цвета. Доста разпространен модел, но на Мери стои разкошно Wink

# 1 576
Да, Мери я носи страхотно. Почти харесах роклята на нея, а не ми е любим стил с толкова много дантела.

# 1 577
Ще обявят ли резултата от благотворителната част или?
Попитай организаторите.

Мете-Марит си е купила ново пеньоарче.

Летисия с нова рокля

# 1 578
Еха, Лети да продължава с новите рокли, много ме радва с тях. Хем елегантна, хел секси.

# 1 579
Средствата от премиерата ли отиват за благотворителност или как?
Може ли малко повече инфо от запознатите? С линкове, публикации. Мерси.

Много хубава Мете.
Роклята на Летисия не ми харесва, но на нея стои божествено. Не всеки може да носи добре сложна кройка тип "прегърни ме".

# 1 580
От всичките Бондовци Крейг най не ми харесва!
Скрит текст:
Един такъв никакъв ми е 🙄 Нисък, не особено хубав, никаква харизма, никаква съблазнителност... Че и напомпан като качЕ! А какви Джеймс Бондовци имаше нвремето 😉
Роклята да не е реплика на някоя от роклите на Бонд момичетата?

Роклята на Летисия е страхотна!

# 1 581
птица,
на мен най-много ми харесваше Даниел Крейг, но като по-млад. Сигурно, защото е светлокос. Мъжът ми харесва Пиърс Броснан, но той филми с Шон Конъри и Роджър Мур в ролята не е гледал.
На мен роклята на Катрин ми харесва, като и тази на Камила, но аз си падам по блестящо, шарено, големи цветя, искрящи цветове. Разни бежови, телесни и други подобни не нося и не възприемам.

# 1 582
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кейт ми хареса много като визия. Роклята обаче снимана отблизо в часта на на наметалото не ми допада, но аз и не харесвам камъни и лъскавини.
Камила много ми хареса също.

# 1 583
  • Някъде там
Тоалета на Мери е носен.Жадмин щеслагам малко по късно всички марки.
И една хубава Мари да сложа.

Готина Алесандра на разходка.
Чантата ми е любима.
Но и тази визия много ми допада.

# 1 584

няколко поста над твоя има линк към публикация, затова прилагам само скрийншот, където пише, че част от средствата на Световната премиера ще отидат към благотворителност към фондации, които подкрепят дейставащи и ветерени на MI6, MI5, GCHQ, специалните чсти и тн.

Даниел Крейг е почетен командир, затова и носи униформа на военоморските служби.

# 1 585
  • София
Мери е прекрасна, много ми харесва косата ѝ от вечерята, така прихваната от едната страна. Има ли снимка в близък план. А пък Мари много ми хареса, че не с модната дължина до средата на прасеца.

От всичките Бондовци Крейг най не ми харесва!
И на мен, като млад го преглъщах някак, но сега - хич. Както казва един приятел на руски мафиот го докарва. Няма я елегантността и чара ни на Пиърс Броснън, ни на Шон Конъри, лека му пръст.

Подплънките също не са за нея, казвала съм го много пъти. Жена с тесен ханш и широки рамене не е за такъв тип рокля.
Абсолютно съгласна. Може да е много модерно, но едни по-полегати рамене щяха да имат съвсем друг ефект. Ето на Леа Сейду, също има такъв кейп, но не е като генералски мундир. Плюс грима - на този тен (фейк?), един по-драматичен и открояващ се грим щеше да е по-добре. Така всичко се слива, грим, кожа, рокля...предполагам и обувките са златни. От показаните рокли на Пекъм другата златна ми се стори по-хубава. И ако поработи над стойката, ще бъде по-елегантно изглеждаща по-бъдеща кралица.

# 1 586
Джоди, да, аз за тези разбрах, че ще са вътре в залата и че гледат и те филма.
Аз тези на стълбите, които бяха строени, имам предвид. Много тържествено беше всичко, сякаш е прием с много важни гости, затова се чудех, дали има и още нещо, особено след бляскавите рокли на двете дами.

Даниел Крейг ми харесва само, защото се ожени за Рейчъл Уайз, ама сега се чудя, чуха ли се и там слухове за раздяла или не.
В сравнение с Пиърс Броснан и Шон Конъри наистина му липсва финес сякаш.

Лилавото на блузата на Мери е много хубаво наистина.

Новите рокли ли ще броим вече? Simple Smile Че снощната златна ги слага всичките в джоба си Simple Smile

# 1 587
Скрит текст:

няколко поста над твоя има линк към публикация, затова прилагам само скрийншот, където пише, че част от средствата на Световната премиера ще отидат към благотворителност към фондации, които подкрепят дейставащи и ветерени на MI6, MI5, GCHQ, специалните чсти и тн.

Даниел Крейг е почетен командир, затова и носи униформа на военоморските служби.

Благодаря за отговора. Тоест, не се даряват лични средства, ясно.
Ще потърся повече инфо. Преди да намеря линка мернах само как ни пратиха да питаме организаторите, така че мерси, че поне ти отговори човешки. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 13:58 от Анонимен

# 1 588
  • Някъде там
Лана няма. Снимката беше една единствена от подготовката в личния им профил. Долче и Габана е роклята. Мери я има много от отдавна и е носена много пъти.Няколко подобни рокли има в различни цветове.

Летисия също носи подобни рокли.

За съжаление патладжанения тоалет е с неизвестна марка.

# 1 589
Няма почивка за херцозите на Кеймбридж.
Днес са в Северна Ирландия, а вчера са имали още 2 ангажимента, но без медии.
Миналата седмица също- няколко ангажимента без медии.

Общи условия

Активация на акаунт