Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 95 608
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Ама тя е от малко грухче! 😞 Много съм жалостива. Ако бях расла на село, щях да съм вегетарианка, защото не хапвам месо от животно, което познавам. Друго месо също не обичам много-много, но заради анемията ям.

Редактирам да добавя, че синеокото е уау! 😍

# 1 921
Е Панде,малко-голямо,то вече е труп. Иначе и аз не бих гледала и после да го изям. То и глава не ям. 🤢🤮🤭 ММ е по тия гадости.
Редактирам,че може още някой да се разстрои. 🤗
Ии да кажа на Ренко,че забравих-много ми се ще да го намачкам това Шефче! 😍❤ Шеф готвач ще стане. 🥰

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 17:32 от Anyyyone

# 1 922
Подозирам,че ако бяхте расли в някое село,инак щеше да е мисленето ви 😉.Нямам такива скрупули аз,но пък и не обичам да ям месо,в смисъл,че не ми е вкусно 😂.
Миналата седмица свекъра беше купил някакво свинско, сухо,шол май беше,и телешко.Смляли му ги,за кайма,че уж "домашна",да знае какво има в нея.Омесих малко, скъпия пекна кюфтета на скарата...Ми, изобщо не ми хареса,то все едно пържола ям,само дето някой я е сдъвкал.Га няма сланина и копита в нея,ич не ми я хвали 😂😂😂

# 1 923
Ренко, кажи на свекър ти следващия път да му смелят и сурово пушена сланинка в каймата. Става мнямммм. А, за да не е като дъвкано месото, трябва да се меси дълго. При месенето може да добавиш съвсем малко бира. По този случай, няма да забравя есенното ни приключение с Уишмастъров и телешките бутове. Всяка есен поръчваме на човека, който ни доставя мляко, половин теле, т.е. 2 бута. Транжираме и мушкаме във фризера. Една част смиламе на кайма и оформяме кюфтета в тарелки, които също заминават във фризера, та когато няма време за готвене да извадим тарелка с готови кюфтаци и тя да се самосготви. Та, седнали сме двамата с Уишмастъров един ноемврийски ден в кухнята на селското шато. Пред всеки от нас има пластмасова кофа, пълна с телешка кайма и двулитрова бутилка бира. Месим ние двамата, месим, доливаме бира, па се спогледаме и надигнем бутилката. Колко бира отиде в каймата и колко излочихме, историята мълчи срамежливо.

# 1 924
И с газирана вода става Simple Smile ако трябва да са безглутенови кюфтетата примерно или да не е за сметка на каймата течността.

# 1 925
Ние, точно за да не е за сметка на каймата течността, излочихме по-голямата част от бирата. Wink

# 1 926
Гледам, манджа имате, аз ще дойда с хляб. Топъл, топъл, току що изваден
Скрит текст:

Уиш, цветно си представих кофите и бирите  Joy

Замислям за утре една лютеница....

# 1 927
Ей, Сирос, що ти трябваше да ми напомняш, че и аз мислех за лютеница, утре ще е лудница на пазара...

# 1 928
Сирос, много внимавай, знам къде живееш!
Уиш, точно това е правилната рецепта!

# 1 929
  • София
Чироз ме мрази 😪. Аз искам да отслабна.

# 1 930
Сирисче, веднагически да обясниш подробно за този хляб. Чуден е!
Аз току-що извадих моя, ама карам по мързеливия начин, в хлебопекарната.

Моите баба и дядо винаги са гледали животни на село, та изобщо не се впечатлявам и нямам никакви скрупули и притеснения.

# 1 931
А, ще ме уплашиш!  За нула време ще врътна още, колкото трябва. Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърди, по тази рецепта https://www.mish-mash.recipes/2016/02/hljab-bez-mesene.html?m=1
Спазвам я точно и няма грешка. Пека в гювеч, че нямам чугунена тенджера.

# 1 932
  • София
Ние с баща ми вечеряме имам баялдъ. Детето не иска, което не е изненада. Показвам нейното меню . Малко  прилича на мезе, но се кълна, че не съм й сипала да пие. 😄

# 1 933
  • София
Покажи имамбаялдъта

# 1 934
  • Пловдив
Мням, мням Yum Бравос!

Аз още съм по пътищата..чакам синко от плуване. Преди това пазарувах и съм толкоз уморена, че незнам как ще взема душ Head Band 
Купих 2 вида вина от Лидъло..Испанско и Италианско и ще ги меря кое е по-по Satisfied

Бърд и аз кат теб...село и животни и всичко домашно си имам...все още.

Общи условия

Активация на акаунт