Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 95 749
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нищо няма. не само към Гърция, а на никъде.
или самолет, или по шосе през съседните държави, ама и там е една... Sad

а така ми се искаше да спестявам летенето всеки месец.

# 2 206
  • France
Изгледах филмчето и много ми хареса ДендДто. Може и да го пробвам.

# 2 207
  • София
Ама те много красиви изглеждат тез зарчета!

Трия, защото искам да съм по-позитивна. Помрънках в момент на слабост, но ще се подредят нещата.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 11:30 от Pandachina

# 2 208
Красоти сутрин Simple Smile

Редактирам, че хич не обичам да се ядосвам така Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 11:05 от Ули

# 2 209
  • sf
Добър ден. Един брой е на училище, два броя косматковци подремват след разходката, азпих кафе и отивам да поработя. Нещо ми е студеничко. Фейсбук ми припомни, че миналата година съм била на плажа.

# 2 210
  • Euskal Herria
Спокойна и лека седмица, общество!
Мрачно и дъждовно е при нас, малко хладно. Точно време за мързелуване Wink.

# 2 211
  • София
Момичета, не знам стискахте ли палци, но ако сте, помогна. Не се наложи упойка. Пак беше с намордник и пак 4 човека го държахме, но ушите са почистени, капките сложени и цяла седмица няма да мисля за това.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 01:19 от Reunion

# 2 212
Като го гледам е изключително доволен и той Joy

# 2 213
...е на мене що никой не ми пише пък... мрън

# 2 214
Честит понеделник, най-омразният ми ден от седмицата.
Изпуснах ви сутринта, но успях да видя красиво море. Завиждам НЕблагородно.
Прочетох някакви планове за гръцко-египетска среща. Ха дано се осъществят Simple Smile
Ре, кучо ми оправи деня Simple Smile Бях яхнала метлата, но снимката ме разсмя Heart
Пускам един хляб да се пече и бягам по задачи.

# 2 215
  • Somewhere in the World
Лелеее, как сте се вихрили тези дни , то готвене,то кучета , то красоти.
А моя милост настъпи котката по опашката - мойта шефка е върло стисната и се храни в офиса с плодове и миризливи сирена,които затопля в микровелето...съответно целия офис "Ухае" на мръсни чорапи.Е, познайте колко бях тактична да се изкажа, че съседите готвят отново буламачи...Еми, смърди и не се усетих че е от нея.Sunglasses
А добър ден!

# 2 216
  • София
Ох, бе, Прити! 😆
И аз на времето имах една шефка, която редовно ароматизираше всичко и всички наоколо, само че с разтопена захар на котлона. Лекуваше си синузита с горена захар жената. Няма лошо. Съчувствам й. Но не разрешаваше на никого да прави каквото и да било миризливо, а от нейната захар не само се вмирисваше всичко, а и очите ни започваха да сълзят от задимяването.
Имаше случай някой да включи котлона след нейната захар, която все още си стоеше непочистена върху него. Замириса на захар и тя вдигна скандал заради миризмата. Когато не я причинява тя явно е различно. 🤪

# 2 217
  • Пловдив
Привет!
Май не съм писала днес...ма нямам кво...нещо ми е меланхолично и всички ме дразнят.
Та по повода следобедно кафе... Simple Smile

# 2 218
  • France
Казват, че щастието е да простираш пералня само с чаршафи и хавлиени кърпи. А не 247 дрехи с лилипутски размер. Славчо ме побърква. Не иска да стои в кошарката, а да шава навсякъде. Не иска да яде пюретата си, хвърля всичко по пода, постояно ми дърпа блузата за да се кърмем. Имам да подреждам и да чистя, а той за 5 мин не ме оставя на спокойствие.

# 2 219
  • Somewhere in the World
Фил,мила, много ти се събра, но скоро и това ще мине.Толкова те разбирам и ти съчувствам....Hug

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 16:41 от Pretty_Mama

Общи условия

Активация на акаунт