Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 95 748
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 190
Заповядай,Ре!

Дребната ме събуди рано,явно още не е разбрала,че съм в отпуска! За днес пък ме чака чистене, готвене,пране и други подобни дейности! Да видим дали няма да зарежа всичко и да отида на разходка!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 08:24 от Sissy

# 2 191
Добро!
Елиф, закриваш сезона ли? По това време нивга не съм била на море Rolling Eyes
И аз, но е мнооого хубаво.
Специално за любимите ми съфорумки

# 2 192
  • София
Еха, благодаря Сисунче и Елиф.

# 2 193
  • София
Добро утро!

Заведох отрочето на училище и ей ме на при вас.

Сис, благодаря за кафето! Залагай на разходката според мен.

Жаки и мен ме стисна за гърлото, особено с аромата на бабината престилка. Помня го и аз. И този на мамината. Малката Панда ме пита днес "Как е възможно е да живея без баба вече 42 дни?". Казах й, че баба е в сърцата ни, живеем с нея вътре в нас. И сълзите ми напираха, но ги преглътнах пред детето.

Елифче, благодаря за снимката! За плаж става ли сега?

И какво сега? Влезнал разгонен младеж в женски форум и не успява да намери някоя да му върже. Ще се травмира момчето за цял живот.

Хубав ден да имате!

# 2 194
Елиф,на мен по това време ми е любимата част от летния сезон. Вече не е прекалено горещо,но водата е топла и не е претъпкано навсякъде!
Вчерашните снимки бяха от южната част на острова, която е близо до Африка. Там още месец поне ще е лято!

Чак сега осъзнах колко близо ми е Добри всъщност 😂😜

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 08:43 от Sissy

# 2 195
  • София
Пандич, гуш и на теб и на Пантичка. Не се карай с татко ти. Не му е лесно и на него. Знам, че ти е трудно, защото реално си глава на семейството сега. Ще мине.

# 2 196
  • France
Чудни морски снимки Heart Eyes Много го обичам това пусто море.
Кой е тоз любовчия дето ви тормози. Толкова съм се омамчила, че и на ЛС нямам свалки Frowning1

# 2 197
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ооо, локумчетаааа.
никак не ги обичах навремето, а сега от една седмица ги мисля. и не ги намирам в магазина Simple Smile Simple Smile Simple Smile смешна работа.
и морето... залез ли е, изгрев ли, но е вълшебно цветно.

къде да те търся сисунче? Wink че планове за ГПВ трябва да се правят всеки месец. Simple Smile

# 2 198
Добри,от южната част на острова хващаме египетски и либийски радио станции . Толкова близо 😜! Досега не се бях замисляла ! Една разходка с лодка и съм при теб,оглеждай се,знам къде живееш 😉

# 2 199
  • Пловдив
Добре, така и не каза какво е ДиД? Или пак съм го проспала...? Simple Smile

# 2 200
май някой отговори.
някаква игра е, ролева, може би настолна...
https://dnd.wizards.com/dungeons-and-dragons/what-is-dd
звяра се е записал на допълнителни занимания с нея. Simple Smile това му бил спорта. Simple Smile
заровете са многостенни - стандартен със 6 страни, но и с 7, 12... процентен...
намират се по 5 лЪва китайчета, но има и за маниаци без таван.
казах му, че и 5 са много и ме гледа два дена гледа като бийгъл.

# 2 201
  • София
Добри, предстоят ми обиколки по домашни потреби, но преслушвам и левчетата, че и там има находки. Ако видя такова зарче, ще му купя на Горинич и ще пратя по куриер.

# 2 202
Аз само нормални 6-стенни зарчета съм виждала. Но ще се оглеждам и аз!

# 2 203
пандичке, зарчетата са 7 в комплект.
Wink вече купих три комплекта, различни цветове, чакат го при батко му.
ще си ги получи когато се върнем другия месец за ваканцията му.
пращането насам е сложно и почти невероятно. Simple Smile
но много благодаря за готовността. Simple Smile знам, че на вас мога да разчитам. Simple Smile

сис, търсих лодка, корабчета или фериботи за излизането от Египет, но ми дава инфо, че няма такива. Sad затова летяхме до Атина, а хич не съм по летенето.

# 2 204
Ей сега ме накара да проверя и се оказа ,че линията към Египет вече не е налична 🤔

Общи условия

Активация на акаунт