Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 95 743
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 175
Много обичам Негърче, много! Това ми е била единствената торта за РД:) Баба ми я правеше, но два месеца след датата, когато отивах при нея. Тя ми правеше РД:) С подарък и задължително с Негърче. Беше много хубаво! Сега на снимка да го видя, ми се пълнят очите и усещам аромата на бабината престилка, като лежах на скута и.
Само с масло го правеше и винаг с двойно глазура, да се стича по краищата и  аз да го обирам от тавата…
И аз съм се опитвала да правя, но не е като на баба… А и децата не разбират защо съм тъжна над кекса… те даже не му казват Негърче.
Сега висчко има, нищо не ценят. Едно време на немотията друго беше. Не че искам да разбират какво е де….

# 2 176
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз получих, та да видя,
ако е един и същ Wink дали няма да му дойдем много

# 2 177
ДобрЕ, сЯ ако е един и същ мачото, считай, че ще ми разбиете сърДцето и суетата.Тъкмо се почувствУвах единствена и уникатна и... приземяване Joy
Мързелче, скорошно оздравяване на баба ти желая! Hug

# 2 178
  • sf
А на мен не ми пишат, да се счита за оплакване.

# 2 179
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Wink твой си е. аз с 20 годишни работа нямам.
да ти го препратя ли, бре Донси?

ама за какво ти е. ти си имаш Wink

# 2 180
  • sf
Дай го, все ще му намеря занимавка 😆

# 2 181
Ох, то неЙ за смях ма тва 20 годишните за чеп за зелИ не стават.. ММ се видял онзи ден с много близък приятел, лекари са с жена му, дъщеря имат  96 набор, колко 25 годишна, фармацефт, завърши, работи по специалността си.
Те тревожни, нямала е гадже досега. ММ казал що така бе, Х?
Ам, чичо Х, то само да каже някой и са давам.
Той -и? Ами, на никой и не пита даже…
Момиче образовано, рАботи, добро, нормално, е, не е мис свят, но е хубавка, височка, слабичка и не щат?!? Кво им става на тяя мъже беее?!
ММ вика, лелеее, аз колко боза и толумби съм ги черпил, един глезен да видя, а сяяяяяяяя!
Подкваси се вика морето, а аз лъжица нЕмам🤭🤭🤭😂😂😂😂
Демек, той е закачил шпайковете вече, а кво предгалагане има🤭🤭😂

Та тяя 20 годиншни не ги ща яз! Шси държа стария, поне проверен 🤭🤭🤭

# 2 182
  • Euskal Herria
Ааа, че то 20-годишните по-малко от децата ми. Всеки да си търси от неговата възрастова група. Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 23:24 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 2 183
Лелее, Янчеее! Да му изям крачетата, много сладко! Момченце ли е? От дъщеря ти ли? Да ви е живо и здарво! Много да ви радва!

# 2 184
  • Euskal Herria
Благодаря! Да, на дъщеря ми е, момченце, навърши 4 месеца. Чакам скоро пак да ме викнат и ще съм активно действаща баба. Simple Smile

# 2 185
Ех, че хубаво! Днес се видях с приятелка има бебче на 3 месеца, гушках го, храних го, няма такъв кеф!
Дай Боже и аз да дочакам внуче! И по- бърже ако може! Да съм млада баба с енергия да тичам с него из парковете❤❤❤

# 2 186
  • Euskal Herria
Ще дочакаш, Жаки!
Бързо-бавно... когато му дойде времето. Аз на годините на щерката вече бях с две деца в училищна възраст. Ама сега е друго. Стига да ме искат и да мога, ще помагам.

# 2 187
Да, аз на 20 родих голямата, сега ми е като сестра и най- добра приятелка, тя е на 20 и каза преди 30-33 да забравя…. Че то аз от Жаката май по ша заимам, тя поне в лЬобовчийка, кат татко си🤭😂😂🙃🙃

# 2 188
  • Euskal Herria
Аз бях писала по-рано в темата. Тук, когато дойдох, ми беше леко странно, защото в супера примерно пред мен жена и дете. Аз си мисля, че му е баба, то й казва "мамо". После професорката в езиковия център разказваше, че до към 35-37 години учат, устройват се на работа, за жилище и едва след това се събират двойките за съвместен живот. И набързо идват децата - или са породени, или близнаци доста се раждат. Е, стимулират ги хормонално, естествено. За повечето от тях пък е странно, че ние сме се оженили млади и толкова рано съм родила. Simple Smile

В модераторската се оплакват от съобщенията на потребител. Да не е същият, който и на вас пише?

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 00:15 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 2 189
  • София
Ей, няма кой едно кафе да предложи 😄. Добро утро О'рахалки.
Жако, натъжи ме с негърчето. Радвам се, че не са така нещата сега.

Общи условия

Активация на акаунт